panta_kg 687 Napisano Septembar 22, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan brate,sire od fice 100%... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Septembar 23, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad sam zakačio rampu i umalo odneo biciklistu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Septembar 24, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari posto sam se upravo vratio sa svog prvog duzeg puta udvoje shvatio sam da i pored velikog gornjeg kofera od 45L i zavidnog prostora ispod sedista hvali mi prostora. Sad imam dilemu uzeti bocne kofere i kako bi to leglo na Xciting ili bisage kao i praviti ili ne odstojnike za bisage. Zbog male kubikaze plasi me da ga dodatno necu usporiti i opteretiti. Voleo bih ako neko ima i slike nek postavi. A ako sam omasio temu zamolicu admine da me teleportuju u odgovarajucu. Za pocetak sam odlucio da uzmem tunel torbu,hvala kolegama na predlozima i sugestijama. E sad imam dilemu koliku torbu da uzmem za montiranje na rostilju,mozda nesto manje od 10ak litara,jer nemam ideju koliko mogu opteretiti nosac kofera a pritom da ne uticem na stabilnost i vozne performanse ( nosac kofera Kapa,kofer Givi E45 ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Septembar 24, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Sam kofer ima nosivost čini mi se 15tak kila tako da ja lično nebi stavljao puno na sam roštilj. On je predviđen da na njega staviš neke sitne stvari tipa kisnnih kombinezona... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Octobar 7, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege omisljam se da ponovim skuter sa xenon svetlima. Interesuju me vasa iskustva. Imam ponudu za neke obicne sijalice za 35e ili philips sa 3 god garancije za 50e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Octobar 7, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ksenon u mom xcitingu 500 svetli 50x bolje bukvalno sve radi normalno stim da preko dana nepalim svetla vec samo poticiju gde sam sam stavio led sijalice koje ubijaju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Octobar 7, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Kolege omisljam se da ponovim skuter sa xenon svetlima. Interesuju me vasa iskustva. Imam ponudu za neke obicne sijalice za 35e ili philips sa 3 god garancije za 50e. Ja imam te od 30€,imam garanciju 1god,6000k,a preporucio bi ti te philips jer ce sigurno duze trajati od ovih kineskih,a mala je raazlika u ceni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Octobar 7, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno ja to ne bih ni menjao da par puta nisam bio u nezgodnim situacijama ulazeci u totalno neosvetljene tunele gde sam imao osecaj kao da mi nisu ni upaljena svetla,cak sam razmisljao i o montazi dodatnih svetala ali nadam se da ce mi ksenoni resiti ovaj problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Octobar 7, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Додатна светла су увек предност,што си видљивији то боље по тебе. Са ксенонима решаваш 90% проблема Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15791 Napisano Octobar 7, 2015 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nista bez Bi-xenon projektora..... ako finansiski mozes to izgurati, ugradi bez razmisljanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Octobar 8, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nista bez Bi-xenon projektora..... ako finansiski mozes to izgurati, ugradi bez razmisljanja.Kolega posto sam totalni laik moze malo pojasnjenje koja je razlika,da li su potrebne neke nove instalacije kako i koje sijalice da biram,vidim na forumu svi preporucuju 4300k ali posto je meni svelto plav skuter omisljam se da uzem te neke 6000 koje daju malo plavkastu svetlost,kao i koja je cena toga u Srbiji otprilike pa ako je jeftinije da sacekam.prolece.pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15791 Napisano Octobar 8, 2015 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Razlika izmedju obicne sijalice ( halogena ) i xenon sijalice je ocigledna, xenon bolje osvetljava put ali isto tako dosta "rasipa" svetlost kojekude sto zna smetati drugim ucesnicima u saobracaju, pogotovo se to oseti kad je far rastelovan. Razlika izmedju xenon sijelice u obican far i Bi-xenon projektora je tek ocigledna far sa xenon sijalicom image hosting free no registration isti far sa Bi-xenon projektorom screen capture tool Projektor usmerava svetlost i ne dozvoljava rasipanje..... imas gomile klipova na YT kako to funkcionise i kolika je razlika u osvetljavanju puta. Samo sto ugradnja projektora zna biti igranka.... demontaza fara, otvaranje fara, ugradnja, lepljenje, susenje, ciscenje, provere silne, pa zatvaranje fara, montaza, prepravka instalacije ako hoces novitete da ubacis.... ma da se useres od posla..... Zamorce bese Alexin AA host image online image hosting site pic host Da bi na kraju dobio ovako nesto.... upload pictures online free pic Mnogo lepse i mnogo bolje od fabrike ( i nikad vise ovo u svome zivotu necu raditi ) Ugradnja xenona u obican far ( pozadinska reflektujuca povrsina ), po mom misljenju nema smisla, ako je ref. povrsina ostecena ( progorela/pozutela ili potamnela ili izljuskana ili... ) takodje ugradnja xenona nema smisla. .... nadam se da sam ti pojasnio bar malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Octobar 9, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolegi Satelis na pojasnjenju,moracu da se dobro konsultujem sa majstorom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banjala 0 Napisano Octobar 26, 2015 U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih da sipam antifriz, ali posto to nisam nikada menjao na skuteru ne znam koji ide u moj xciting 250. U njemu je plavi antifriz, da li to znaci da mogu da sipam u njega isto plavi antifriz koji koristim za kola? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Octobar 26, 2015 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Skini servis manual za tvoj skuter, tamo pise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banjala 0 Napisano Octobar 26, 2015 U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Procitao ceo servis manual nigde ne spomenuse antifriz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Octobar 26, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Па то онда није сервис мануал,по некој логици би рекао да је Г-12,а количина немам појма .Јавиће се већ неко са бољим информацијама. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Octobar 26, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Sa g12 i g12+ sigurno nećeš pogrešiti.em je kvalitetniji rok eksploatacije je 5 god.samo dobro ispusti stari,sipaj nov dobro ozraci sistem i uzivaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2606 Napisano Novembar 9, 2015 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Juče po povratku iz Novog sada,Kod hotela Jugoslavija otpade mi desni retrovizor na kymcu (pored ručice gasa), dali je bio načet od ranije ili mu je put od Karlovaca došao glave. Malo gledao na netu,zvao,...ilai nema ili tek od proleća. Gde li još mogu pogledati? Savet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15791 Napisano Novembar 9, 2015 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Micko, Gavra jel si video kod njih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2606 Napisano Novembar 10, 2015 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan nisam, nemam brojeve telefona od njih. Možeš li da mi pošalješ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Novembar 10, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koji ti retrovizor treba? Sto ide na volan ili dole na plastiku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2606 Napisano Novembar 10, 2015 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan na volan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15791 Napisano Novembar 10, 2015 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan nisam, nemam brojeve telefona od njih. Možeš li da mi pošalješ Micko 064/4252-015 Gavro 063/547-264 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2606 Napisano Novembar 10, 2015 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,zovem ih sutra Послато са HTC One X+ уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...