banjala 0 Napisano Jul 24, 2015 U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan I kod mene se cuje cudan zvuk kad koristim zadnju kocnicu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laganica ) 36 Napisano Avgust 16, 2015 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko da mi kaze , da li na xciting-u zasija lampica sa oznakom pumpe kada se udje u rezervu ili kako god ...? Merac kolicine goriva mu je bas los . Nikako da znam koliko imam goriva u rezervoaru . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 196 Napisano Avgust 16, 2015 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Postoji obavestenje kad si na rezervi, trebalo bi da se upali lampica pumpe kod meraca goriva. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laganica ) 36 Napisano Avgust 16, 2015 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan koliko mozes da predjes jos od tada , otprilike ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 196 Napisano Avgust 16, 2015 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Uh, pa ne znam kolika mu je rezerva kapiram ako mu je rezervoar oko 13 l rezerva bi morala da bude sigurno 1-2 l (pricam napamet). Ja nikad nisam bio na rezervi uvek dopunim do vrha kad mi se skala priblizi oznaci E. Vidi da popravis merac, nije dobro voziti na rezervi (gorivo-truncice i mulj ulaze u karburator). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laganica ) 36 Napisano Avgust 16, 2015 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Citao sam da je merac mana na svim xciting modelima . Zato sam i pitao da li se pali lampica za obavestenje kada si u rezervi , kako bih barem na neki nacin znao kada sam blizu kraja sa gorivom . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Avgust 16, 2015 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene na xcitingu 300ri upali lampicu ali tek kad skala toliko padne da počnem da brinem da me ne ostavi negde Sent from my SM-N910C using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laganica ) 36 Napisano Avgust 16, 2015 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Avgust 16, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko da mi kaze , da li na xciting-u zasija lampica sa oznakom pumpe kada se udje u rezervu ili kako god ...? Merac kolicine goriva mu je bas los . Nikako da znam koliko imam goriva u rezervoaru . Kod 250ce je rezerva koliko ja znam cela 4 L, tj lampica se tad pali, neka me iskusnije kolege isprave ako gresim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laganica ) 36 Napisano Avgust 17, 2015 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Lampica se definitivno pali ( provereno ) , e sada kolika mu je rezerva ne znam niti cu da proveravam )) . Kada vozim po gradu kao ovih dana onda sam i hteo da proverim da li se lampica pali , posto u gradu ima pumpi na svakom mestu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lakii 3 Napisano Septembar 16, 2015 U prolazu, 8 postova Lokacija: Podgorica - CG Motocikl: Bez dvotočkaša Prijavi odgovor kao problematičan Postovani, imam pitanje na Xciting 250 dostigne radnu temperaturu, vozim ga znaci motor je zagrijan. Kada stanem motor drzi obrtaje na 3000-3500rpm Da li mi neko moze reci sta moze biti u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Septembar 16, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Šraf za ler gas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15804 Napisano Septembar 16, 2015 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Prvo pogledaj da ti nije pukla prirubnica pa uvlaci fals vazduh, ako nije do toga, pogledaj karburator tj klapnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lakii 3 Napisano Septembar 16, 2015 U prolazu, 8 postova Lokacija: Podgorica - CG Motocikl: Bez dvotočkaša Prijavi odgovor kao problematičan Pitao sam ''majstora'' koji radi u radnji koja je zastupnik za KYMCA rekao mi je moze biti do filtera od vazduha, ako ne to onda karburator.. ali ipak odlucih da pitam i Vas ljude od iskustva.. Hvala veliko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Septembar 16, 2015 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan ...ili zaglavljuje sajla gasa koja je korodirala ili je vec pukla nit-dve pa zaglavljuje. I elektronski sauh moze da blokira. Sve to mozes proveriti sam, i najbolje da to znas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Septembar 21, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari posto sam se upravo vratio sa svog prvog duzeg puta udvoje shvatio sam da i pored velikog gornjeg kofera od 45L i zavidnog prostora ispod sedista hvali mi prostora. Sad imam dilemu uzeti bocne kofere i kako bi to leglo na Xciting ili bisage kao i praviti ili ne odstojnike za bisage. Zbog male kubikaze plasi me da ga dodatno necu usporiti i opteretiti. Voleo bih ako neko ima i slike nek postavi. A ako sam omasio temu zamolicu admine da me teleportuju u odgovarajucu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Septembar 21, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ја би пре гледао овако нешто https://www.louis.eu/artikel/moto-detail-scooter-bag/10025359?list=110111693 Може доста да стане а несмета ширини мотора и не утиче на аеродинамику Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 988 Napisano Septembar 22, 2015 Drug član, 1089 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Tunel torba i "roštilj" na kofer ako ti ona nije dovoljna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Septembar 22, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan O tunel torbi sam razmisljao i svakako planiram da je uzmem...rostilj imam na koferu i koristio sam ga ali mi je opet hvalilo prostora...jbg znate kako je. kad se putuje sa lepsom polovinom,uvek hvali mesta za stvari :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 988 Napisano Septembar 22, 2015 Drug član, 1089 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Onda kupi od 55L kofer. Bisage baš dosta šire skuter. Ali ima dobrih rešenja za kačenje. Pogledaj u temi Peugeot Satelis kako je Dare rešio kačenje za bočne torbe na svom skuteru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Septembar 22, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Moje lično iskustvo,zena i ja vikend na moru sa komplet opremom za motor i sa po 2-3 para obuće smo spakovali u sedište, maxiu 55l i tunel torbu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Septembar 22, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo sad isli turu iz Budve ka Ohrid,Solun,Paralija,Meteori,Kastorija 7 dana ali nam je hvalilo prostora,mozda bi bas tih 20ak L tunel torbe resilo stvar. E daaa,moj kofer je 45L nije malo jos 10L prostora u gornjem koferu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Septembar 22, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan To će biti verovatno taman da ne-hvali-... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Septembar 22, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Panto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15804 Napisano Septembar 22, 2015 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Moje lično iskustvo,zena i ja vikend na moru sa komplet opremom za motor i ..... rezervna svecica, kablovi, bobine, lezajevi tocka, kais, rolne, karike..... Suzuki je to, mora se nosi komplet oprema za motor P.S. zena je htela da ga utepa kad je videla sta je sve poneo.... ako Panta nema, Djura sigurno ima Vid ove lepote od bocnjaka, jos malo pa da poletiiiii image uploading site 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...