nikola1ns 6 Napisano Mart 3, 2012 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko da mi ofarba ovako diverziju? i da mi da ponudu ako moze.... danke... ovako sada izgleda: A treba da bude ovakva: Koliko bi to otprilike kostalo i trajalo? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1876 Napisano Mart 3, 2012 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cenim da to košta više nego što taj motor vredi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 3, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ja . Sve da bude od farbe . Sare i slova i sve sto ti padne napamet mogu da odradim . Jedino sto sam iz Sokobanje tako da je malo nezgodno ali sve u svemu moze da se uradi . Meni bi ovde bilo najteze da odradim felne jer bi morao da ih peskarim a to ovde u blizini niko ne radi . Ali ni to nije problem . E da sada sam video verovatno hocs i ram da odradis . To je vec malo zajebana situacija . Sve moze da se odradi ali pitanje je koliko ce to da bude ok . Naravno hoces da odradis motor po svome ukusu . Ali ako bi hteo kasnije da ga prodas ima da te maltretiraju do 100 i nazad sto si ga farbao . Verovatno si pao , lomio ga i slicno . Naravno ja sve slikam sto radim pa se vidi da nije nista lomljeno . Ali mozda nekome nece da bude ofarban po ukusu . Tako da mozda najboje da ga ne diras . Ili ga opet ofarbaj u istu , osvezi ili slicno . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 3, 2012 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan to bi kostalo preko 500 evra demontaza -montaza masine,prednje viljuske ,zadnje viljuske ,tockova , dekli .......kompletnoi rastavljanje i sklapanje plus materijal i peskiranje delova jos nekih 300 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 3, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan A farbanje mašine? To ne bi išlo bez rastavljanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola1ns 6 Napisano Mart 3, 2012 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam danas ponudu od farbara automobila jednog da ako se ne zurim i ostavim mu motor 20 tak dana 400 eur... kljuc u ruke .... Ps Hvala Draza na ponudi... posalji mi cifru na pp molim te.... Inace ne zanima me kasnija prodaja tog motora... a imam ih dva... za njih nista ne moze da se dobije i ne isplati se prodavati.... nek stoje za unuke ako bog da.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 3, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje nadji druze nekog ko je farbao plastike i bar jedan motor uradio . Inace farbam i kola pa znam tj. radim sasvim drugaciju pripremu od auta . Desavaju se razne stvari ko nije farbao plastike . Iskreno za sve to sto hoces da odradis ti je reko sasvim pristojnu cenu . E sada da li ce i pristojno da ispadne to ces sam da vidis . Desavalo se ovde kod nas da profi farbari automobila izbace neki motor koga gledam i smejem se kao da nikada do sada nisu farbali . Iskreno cetkom bi ga bolje ofarbao . Slova prave od nalepnica sto je kod mene uvek samo farba i ni jedna nalepnica . Ali da ne sudim napamet bolje proveri da li su nesto farbali i pogledaj sta je farbano . Zagledaj malo dublje farbu jer se desava neiskusnima da vremenom upadne garba u risove ( zbog plastike ) ili slicno . Ja licno to ne bi mogo nikako ispod 500 evra jer treba i masina i sve da se skine i pocne malte ne od pocetka . I Andjelo ti je lepo reko koliko bi to realno kostalo . Pozdrav i sve najbolje sta god odlucis . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Mart 4, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno se slazem. Na gornjoj slici je motor mnogo lepsi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10533 Napisano Mart 4, 2012 Hronični Motociklopata, 7336 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ja bi mu uradio plastike i felne i gotova stvar, najbezbolnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nano 24 Napisano Mart 29, 2012 U prolazu, 43 postova Motocikl: Yamaha YZF 750R Prijavi odgovor kao problematičan I ne stoje mu bas te R1 wannabe boje Jednostavno nije mi za taj motor. Lupas gluposti to uopste nisu R1 boje, jos na fz750 su bile te boje pa i ranije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 30, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan zivo me zanima koji to majstor je prihvatio za 400e da rasturi sve , ofarba ram, felne , masinu i plastike i sve ponovo sklopi. Prvo ti vidi sa njim da li je ikad rasturao motor i kad rasturi hoce on to znati i da sklopi?! A i ralicu treba da nabavis da bi ispratio linije repa, u suprotnom sara na repu nema smisla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nano 24 Napisano Mart 30, 2012 U prolazu, 43 postova Motocikl: Yamaha YZF 750R Prijavi odgovor kao problematičan Da bile su ali ne bas ovako a i ovo nije fz750 nego diverzija jel bilo i diverzija u ovoj boji? Sta ti znas sta su yamaha boje jos vozis gpz to ni nije motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Mart 30, 2012 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan možda je čovek zvezdaš, pa hoće baš tu kombinaciju boja slažem se da je lepša na prvoj slici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nano 24 Napisano Mart 30, 2012 U prolazu, 43 postova Motocikl: Yamaha YZF 750R Prijavi odgovor kao problematičan @nikola1ns: komsija, dobra je anniversary boja samo napred, razmisli o laguna seca semi takodje posto je koliko toliko kasnije laksa za odrzavanje (nije ceo bike beo) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...