proktor92 0 Napisano Mart 1, 2012 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ko ima ovu kacigu,da pise ovde koliko je zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
proktor92 0 Napisano Mart 1, 2012 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan dobro izvini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Mart 1, 2012 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozio i nosio i nosim je od proslog sajma. Tiha je, ima dodatni zatamnjeni vizir, ja nosim naocare sa dioptrijom i jednom recju - zadovoljan sam! Jedino sam prvi vizir brisao sa nekim tecnostima za prozore (bud..a) i on je zamenjen preko maxmoment firme. (Stigao brzom postom za jedan dan, pohvala za momke u prodavnici ). Lepa je estetski, ima dobru ventilaciju, tiha je pri vecim brzinama,kopcanje je prosto, dobar odnos cene i kvaliteta. Pranje postave je lako. I sta ti jos treba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan#JunioR 719 Napisano Mart 3, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Vincha Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam SCORPION EXO 750 i prezadovoljan sam sa njom. Izuzetno je udobna i nije bucna. Mislim da za cenu bilo koje Scorpion kacige, ne moze da se kupi nista pametnije u odnosu ulozeno-dobijeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
proktor92 0 Napisano Mart 4, 2012 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima bas juce sam dobio kacigu i super je..ma vrhunska kaciga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pink cvet 16 Napisano Mart 4, 2012 U prolazu, 66 postova Lokacija: beograd Motocikl: sachs x road, suvozachica na bmw :) Prijavi odgovor kao problematičan kacige su odlichne... nosimo ih vec drugu sezonu i prezadovoljni smo - dechko i ja... udobne, ne previshe buchne, imaju dobru ventilaciju, zatamnjene naochare, pin lock, ja sam na svojoj takodje zeznula vizir vlaznom maramicom pa sam morala da ga menjam, tako da pazljivo brishi vizir i bice super, samo vlazna krpica i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...