pecam 2 Napisano Februar 23, 2012 U prolazu, 25 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda cbr 500f Prijavi odgovor kao problematičan Imam Hondu Cbr 500 f1 i zanima me koji je antifriz propisan za ovaj model? Hocu ovih dana da mu zamenim antifriz posto ga nisam menjao od kada imam ovaj motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Februar 23, 2012 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan G11 - zeleni ili G12 - crveni .Kupiti samo poznatu marku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 257 Napisano Februar 23, 2012 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Posto imam isti motor i menjao sam antifriz jesenas, sutra kad ustanem pogledacu koji sam sipao, inace takav isti je i bio u njemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 257 Napisano Februar 23, 2012 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan E sad sam se setio kad sam video post od kolege ribolovca, Onaj crveni al videcu koja firma je u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecam 2 Napisano Februar 28, 2012 U prolazu, 25 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda cbr 500f Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je neki zeleni antifriz u motoru, predpostavljam da je onda G11. Koliko je pametno da sada sipak crveni G12? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Februar 28, 2012 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj nikako. Kada pomešaš G11 i G12 dobićeš želatinastu masu koja će da radi sve osim hlađenja mašine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Mart 1, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sipao u moju makinu isti antifriz kao i u auto. Neki GM za opela. Pošto je taj preporučen od strane opela i ispunjave neke tamo standarde, a kupio sam original od ovlašćenog dilera opela. Ah, da da napomenem i to da ga menjam svake sezone u motoru i nisam prometio nikakvu razliku (da se zgusnuo, proredio, promenio boju...). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7594 Napisano Mart 11, 2012 Drug član, 3128 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...nisam ni znao do sad da ima različitih antifriza... nisam ni obratio pažnju, dobro je što sam sad džvirnuo ovu temu. A sad vidim da ih ima više vrsta koji se koriste http://en.wikipedia....wiki/Antifreeze Konsultovao sam i manual za moj motor i piše (cit.): "50% distilled water, 50% corrosion inhibited ethylene glycol anti-freeze" Možda grešim, ali mi sad deluje da su te "specijalizovane i markirane" tečnosti za motore samo skupe, brendirane mešavine, obojene u neku boju sa namerom otimanja para... Šta misle ovi sa više iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Mart 13, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Možda grešim, ali mi sad deluje da su te "specijalizovane i markirane" tečnosti za motore samo skupe, brendirane mešavine, obojene u neku boju sa namerom otimanja para... Ma to ti pričam. Nije im dosta što nas klepaju na benzinu nego hoće i na antifrizu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...