Зорге 695 Napisano Februar 27, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Како им није пало на памет да пробају мало и Хонде СТ? Веома је могуће да би их мање коштале него ови РТ-ови. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 255 Napisano Februar 27, 2012 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Ko pita sta koliko kosta kad nekupuju od svojih para nego od nasi. Ima se, moze se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Februar 27, 2012 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Како им није пало на памет да пробају мало и Хонде СТ? Веома је могуће да би их мање коштале него ови РТ-ови. Mogu da probaju nesto novo, onako, promene radi. Svima je interesantno da vide nesto "egzoticno" na ulici . Da razlog ipak ne lezi u neumornim cinjenicama? U odnosu cene (bez nagadjanja), gabarita i kvaliteta? I zasto ne reci uvek iznova: U tradiciji i iskustvu u ovoj oblasti! Pan European: Tezina 326 kg (cena sa Hondinog sajta u Nemackoj za civilnu verziju: 17.845 Eur) R1200RT: Tezina 259 kg (cena sa BMW-ovog sajta u Nemackoj za civilnu verziju: 16.550 Eur) p.s. naravno da se cene specijalnih modela razlikuju od onih za civilne, ali polazna osnova je slicna i mislim da ne moze biti drasticnih razlika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Februar 27, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan У Аустрији R1200RT кошта 19.500€. Погледајте и сами... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Februar 27, 2012 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan У Аустрији R1200RT кошта 19.500€. Погледајте и сами... kod radulovica stara cena 17,100e http://www.bmw.rs/rs/en/motorcikli/motorcikli_srbija/bmw_motocikli_cenovnik.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Februar 27, 2012 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan У Аустрији R1200RT кошта 19.500€. Погледајте и сами... Vi Austrijanci niste bas merodavni !!! Uz PDV placate i onaj NOVA-porez, tako da je maloprodajna cena (dosta) visa. Naravno da se cene donekle razlikuju od zemlje do zemlje i da se i sami dileri najcesce ne drze zvanicnih (kataloskih) cena. Toga je uvek bilo, nije nista novo. Pogotovo ne sada, kada je kriza, i kada bukvalno jure kupce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosj 8 Napisano Mart 2, 2012 U prolazu, 26 postova Motocikl: 660 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ono sa aprilijama je bio fijasko navodno su aprilije uzete za redovne poslove marsovaca, a rt-ovi i moto guzzi-ji su bili planirani za eskort voznju. aprilije su dosle jos odavno, a motora za pratnju je tada stiglo samo nekoliko komada, uglavnom za prezenaciju. sta ce na kraju od svega ispasti videcemo. mozda saobracajci ipak zavrse sa raznolikim voznim parkom. kod nas nista nije nemoguce. verovatno je nakon par poseta visokih stranih zvanicnika neko shvatio da drzava nema motocikle dovoljno reprezentativne da predvode/sprovode ozbiljan eskort luksuznih limuzina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Mart 2, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kad već pomenuste eskort luksuznih limuzina, da ih nije Putin napušio kao veliki ljubitelj motorcikala? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosj 8 Napisano Mart 2, 2012 U prolazu, 26 postova Motocikl: 660 ccm Prijavi odgovor kao problematičan ne znam sta im je putin rekao ali meni je bilo interesantno zapazanje kolega da je medvedevljejev eskort, uvece kada je isao u sava centar, brojao oko 150tak vozila i da su zatvorenom ulicom vladimira popovica prolazili 15tak minuta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6717 Napisano Mart 3, 2012 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Није их полиција ДОБИЛА, него смо им МИ КУПИЛИ. Upravo tako. Uzgred, meni se od svega najviše svidjaju bočni koferi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Mart 3, 2012 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan mnogi MUP-ovi su probali , ali R-RT nije bas tako lako zamenjiv u te svrhe.... koriste ga chak i policije u nekim SAD drzavama - a tamo se donosenju odluke o takvim stvarima pristupa dosta ozbiljno... francuska policija i sad ima primerke starijeg modela sa 320000km koji su apsolutno ispravni , sta reci...?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4909 Napisano Mart 6, 2012 Drug član, 1874 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da, ali ako kupuju 50 komada onad to nikako nije samo za eskort, nego za iste stvari za koje im je BMW pre ovog izleta sa Aprilijama i sluzio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Mart 6, 2012 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan skyrunner cenim da si potpuno u pravu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Mart 6, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Konkretno, Kalifornijske policije po gradovima voze BMW R-RT i teraju ih do pređenih 150.000 milja i onda ih prodaju civilima. Sobzirom da je u Kaliforniji lepo vreme skoro cele godine i da se isto tako voze i policijski motori, ne treba biti vrstan matematičar da se ukapira računica. Svaka čast i čest Apriliji, to je vrlo okretan i žilav motor ali izgleda da ne podržava policijski način vožnje i održavanja u našim uslovima. Nekako se kroz čistu praksu tokom istorije moto-patrola kod nas, iskristalisalo da je BMW, BMW. Uopšte nisam pristrasan, ali je činjenica da BMW izdržava ono što malo koji motor može izdržati u policiji. Zato je i logično da smo im opet kupili BMW. Mada, osećam se potpuno poniženo što sam im kupovao Aprilije jer to smatram bačenim parama pa nam sad kroz razna poskupljenja drpaju lovu da im pazarimo BMW. No, to je naša sudbina jer ćutimo i trpimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 6, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan А шта би са оним Стромовима? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Mart 6, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan a možda je ova kupovina bila uslov za "kandidaturu" ? ili; nema problema daćemo vam kredit, ali morate deo para da potrošite na neki uvoz nečega od nas? i eto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 6, 2012 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite sto nisam u toku. Sta se desilo sa Aprilijama. Pricao sam sa policajcem koga licno poznajem i koji vozi Apriliju i nije imao zamerki. Kaze da se 2x vozi lakse od BMW. Mada tad je bila glanc nova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikica 36 Napisano Mart 6, 2012 U prolazu, 91 postova Prijavi odgovor kao problematičan Није их полиција ДОБИЛА, него смо им МИ КУПИЛИ. nismo ih mi kupili nego smo ih castili sto su dobri, vredni, radni i posteni! kao kad detetu kupis poklon za sve petice u knjizici! hehehee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Mart 13, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Pošto vozimo iste modele nadam se da će sada imati malo obzira za mene,možda me budu i zaustavljali da razmenjujemo iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 443 Napisano Mart 14, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan Konkretno, Kalifornijske policije po gradovima voze BMW R-RT i teraju ih do pređenih 150.000 milja i onda ih prodaju civilima. Sobzirom da je u Kaliforniji lepo vreme skoro cele godine i da se isto tako voze i policijski motori, ne treba biti vrstan matematičar da se ukapira računica. Svaka čast i čest Apriliji, to je vrlo okretan i žilav motor ali izgleda da ne podržava policijski način vožnje i održavanja u našim uslovima. Nekako se kroz čistu praksu tokom istorije moto-patrola kod nas, iskristalisalo da je BMW, BMW. Uopšte nisam pristrasan, ali je činjenica da BMW izdržava ono što malo koji motor može izdržati u policiji. Zato je i logično da smo im opet kupili BMW. Mada, osećam se potpuno poniženo što sam im kupovao Aprilije jer to smatram bačenim parama pa nam sad kroz razna poskupljenja drpaju lovu da im pazarimo BMW. No, to je naša sudbina jer ćutimo i trpimo. nemoj da se zavaravamo da sve sto se uzme za drzavne ustanove da se sve placa iz vasih tj nasih dzepova,ima dosta raznih mocnika,tajkuna i razne druge fele koji moraju s vremena na vreme da nesto kupe za drzavu u zamenu za njihov "biznis",u svakom slucaju napravljen je pun pogodak sa ovim RT-ovima i ako nista drugo bar ih je lepo za oko videti na ulici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1948 Napisano Mart 15, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Danas videh policijski Reno CLIO!? Ranije sam vec video, Skodu Yeti i Fabiju, VW Polo i Golf, Fiat Punto i Grande Punto, Pezo 307 i 308, da ne nabrajam terenska vozila koja koriste Interventna i Zandarmerija... Hocu da kazem, da ne verujem da ce se ista "desiti" sa Aprilijama, Suzukijima i Moto Gucijima, svi oni su tu i verovatno ce ostati jos neko vreme, a trend je da se nabavljaju vozila od razlicitih nabavljaca u zavisnosti od nekih uslova i razloga ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pemac 6 Napisano Mart 15, 2012 U prolazu, 83 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Honda CB500 / MZ ETZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan Treba svima dati samo one kosilice(skutercice) pa neka se na njima izivljavaju, bar nije neka steta, a ove ostale motore da podele nama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Mart 16, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da imaju standardne kofere,i nestrpljivo čekam da ih vidim na ulici ali samo kao pratnju nekog političara,ne bih voleo da nas ikad pojure jer verujte(skoro sam ga uzeo i tek ga probam)ide mnogo bolje nego što izgleda,pogotovo u rukama nekog iskusnog.Moj još ima fabričke continetal-ke,krivine mu nisu nikakav problem iako se meni činilo da je samo turing a ne sport-turing bajk.Odlično leži i povlači konstantno već od 2000 a ne zazire ni od visokih obrtaja.Izgleda da su mu vredele 2 bregaste.Malo sam se odaljio od teme ali ne zamerite,još sam pod utiskom.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Mart 18, 2012 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan saler pogledaj na netu sta taj motor sve moze u rukama iskusnih i uvozanih pripadnika inostranih MUP moto-cheta... oni ih voze vec godinama i navezbali su se do koske! motor tih gabarita -interesantno za pogledati... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Mart 18, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Važi Vlado sad ću da potražim,hvala na informaciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...