Dejan77 80 Napisano Mart 1, 2012 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti cast !!!!!!! Zaista pedantno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 1, 2012 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Mart 1, 2012 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuu bre koliko je ovde živaca i volje trebalo, ja mislim kad bih i petinu ovih stvari radio sam, da bih ga davno razlupo čekićem Nema šta ovo je zahvat za istroriju i vraćanje davno u prošlost, SVAKA ČAST, da se i tvoji unuci navozaju sa ovim umetničkim delom jednog dana, a i njihovi unuci Kad budeš imao para odnesi sedište kod Bobana, može da ti napravi i bolje od orginalnog... P.S. Daj još koju fotku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Mart 1, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Posebno mi se svidela ova recenica : Osećam se kao u snu. Potpuno odsečen od spoljašnjeg sveta. Celokupna pažnja je fokusirana u ovih 200kg na 2 točka. Otpijam poveći gutljaj. Lepo mi je. Osećam se neobično. Čini mi se da sada bolje razumem umetnike, posebno slikare i njihovo stvaralačko „ludilo“. Da, ovo zaista jeste neka vrsta ludila. Osim ovoga čemu sam trenutno potpuno posvećen za mene više ne postoji ništa drugo. Svaka cast! Ubaci jos koju sliku zavrsenog projekta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4294 Napisano Mart 1, 2012 motoras, 2473 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Sta da kazem...cita se u dahu...bravo kolega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Mart 1, 2012 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Izvanredno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Mart 1, 2012 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Elegancija, nema šta! Ovo je prava vrednost! Odlično izvedeno i puno vožnji želim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Mart 1, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Divim ti se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Mart 1, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Mart 1, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo,bravo puno volje i truda uloženo ali se vratilo u vidu prelepog BMWa koji ćete nadam se dugo služiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Mart 1, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Колега, скидам капу!!! Онај део где испитујеш предње виле стаклом је генијалан!!! То мени никад не би напамет пало. Гледао са много разних рестаурација на интернету а то нигде нисам видео... Предпостављам да је успело ("da deluje još par nedelja ") на крају јер исте ниси мењао... Прочитао сам у једном даху... Шта рећи на крају? Ти си Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Mart 1, 2012 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, baš mi je drago da vam se dopalo ovo što sam radio. Do sada opisani deo restauracije obavljen je u toku zime '08/09. Tokom 2009. sam još malo doterivao detalje, a uglavnom se vozio. Sledeće zime sam uradio i generalnu motora. Na par postavljenih pitanja i primedbi odgovor u nastavku. Tražim slike za nastavak, ali nešto ih ne nalazim. Hvala vam na strpljenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Mart 1, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Tražim slike za nastavak, ali nešto ih ne nalazim. Немој, молим те, тако грубо да се шалиш са нама... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Mart 1, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan ne kajem se što sam čit`o ponovo iz početka! svaki put sve zabavnije,uvek nešto novo nađem! svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Mart 1, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Sad si miran još 50 godina Svaka čast, jako inspirišuća tema, pogotovo poslednji postovi kad si ostao preko noći (neka čeka žena ), sklopio motor i odmah zatim otišao njim kući, stvarno sam zadivljen, tema ide u bookmarks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4220 Napisano Mart 1, 2012 Nemanja Stojanović, 1421 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Tražim slike za nastavak, ali nešto ih ne nalazim. Немој, молим те, тако грубо да се шалиш са нама... To je uglavnom moja krivica. Imam te fotografije negde na eksternom, ali em ne mogu da nađem trenutno eksterni zbog haosa u stanu, em na njemu imam cca 40000 fotografija, tako da je trenutak nalaženja onih pravih od pre tri godine neizvestan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7454 Napisano Mart 8, 2012 Drug član, 3096 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 4:21am... pročitao sam u dahu i rešio da svoj prvi post na forumu dodelim Vama u znak poštovanja. Kapa dole i beskrajno poštovanje. Svaki drugi komentar je suvišan i nedostojan Vašeg truda i prelepog i detaljnog opisa. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1296 Napisano Mart 12, 2012 prisutan, 1143 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast majstore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Durmitor2000 139 Napisano Mart 13, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U srcu Honda Africa a u ruci BusPlus Prijavi odgovor kao problematičan Auuu cista egzotika. Ovo treba imati za vikend kafe u centru grada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Mart 13, 2012 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Ne da se čita u dahu, nego sam povećavao brzinu čitanja k'o da će tekst i slike da iščeznu negde. Retko lepa tema i opisi. . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Mart 14, 2012 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Uzivao sam! Svaka cast! Kad konacno i ja sebi kupim tako nesto kidnapujem te na neodredjeno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
indjinma 89 Napisano Mart 15, 2012 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Mart 22, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan To je ljubav.Ne znam šta reći pored tebe svi mi ,koji samo kupimo i vozimo, izgledamo kao nekakvi simpatizeri.Svaka ti čast i da te ovo tvoje čedo služi još bar 50 godina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radelet 8 Napisano Mart 22, 2012 U prolazu, 76 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: nesto savrseno :) Prijavi odgovor kao problematičan Skidam kapu za trud... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shuky 320 Napisano Mart 22, 2012 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Nis Motocikl: Nekad: BMW R50/5, Suzuki GSX 750 Inazuma; Yamaha xt 660 r; TDM 850; BMW R 1100 RT; sada: nemam. Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam. Moj prvi motor je bio upravo ovaj model. I sam sam morao da restauriram neke stvari, ali bio je u koliko-toliko originalnom stanju. I dan danas me nesto strecne kad ga cujem/vidim, iako su mi njegovi karburatori i lose slavinice redovno pravile fleke po dvoristu. Mozda se jednog dana (kada budem imao vise godina, vremena i strpljenja) i sam upustim u nesto ovako! Jos jednom sve cestitke za trud i rezultat! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...