nanacbn 0 Napisano Maj 8, 2013 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan svima novi sam na ovom forumu,prije sedam dana sam postao vlasnik yamaha majesty 250 2003 godiste pa naravno zanimaju me neke stvari i sitnice oko odrzavanja servisa . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Maj 8, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan sipaj hvalitetno ulje, proveri kais i samo pici, nista vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano Maj 9, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Maj 9, 2013 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan svima novi sam na ovom forumu,prije sedam dana sam postao vlasnik yamaha majesty 250 2003 godiste pa naravno zanimaju me neke stvari i sitnice oko odrzavanja servisa . Procitaj forum unazad i ostale teme i saznaces sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Maj 10, 2013 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko gde da nabudzim auspuh? Hocu da svih 250 kuba i 20 konja urla Kolika je to investicija ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija87 2 Napisano Maj 10, 2013 U prolazu, 31 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: LEONARDO 250 YAMAHA MAJESTY 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,ako vam trebaju kaisevi za yamaha 250 agregat original yamaha javite se u PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Maj 10, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan ilija prizvodjac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija87 2 Napisano Maj 11, 2013 U prolazu, 31 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: LEONARDO 250 YAMAHA MAJESTY 400 Prijavi odgovor kao problematičan ilija prizvodjac Heheh rade rade ))))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija87 2 Napisano Maj 11, 2013 U prolazu, 31 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: LEONARDO 250 YAMAHA MAJESTY 400 Prijavi odgovor kao problematičan Inače vozim leonarda 250 sa yamaha agregatom i svim ostalim delovima kao i majesty 250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Maj 11, 2013 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Inače vozim leonarda 250 sa yamaha agregatom i svim ostalim delovima kao i majesty 250 Ozbiljno ? Pa to je divno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija87 2 Napisano Maj 11, 2013 U prolazu, 31 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: LEONARDO 250 YAMAHA MAJESTY 400 Prijavi odgovor kao problematičan Inače vozim leonarda 250 sa yamaha agregatom i svim ostalim delovima kao i majesty 250 Ozbiljno ? Pa to je divno jeste jeste divno je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzoza 53 Napisano Maj 11, 2013 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: beograd Motocikl: HONDA VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno,mada nebi bilo lose da ga tu i tamo odmoris a ujedno proveri antifriz i bilo bi lepo da imas neki kvalitetniji. Sto se ostalog tice bitno bi ti bilo da je ulje novijeg datuma,svecica takodje. Laganom voznjom 70-110 nebi trebao da imas vecih problema.Posto je put malo veci a ovo je skuter i ako naravno finansije dozvoljavaju nebi bilo lose neki rezevni deo da poneses.Kais,svecicu,malo ulja za dolivanje i tako to.Ja sam pravio ne tako veliku turu ali u pitanju je ibarska i sve ukupno oko 300 - 350 tamo i nazad. Nisam imao bas nikakvih problema ali sam pre toga uradio servis.Ulje,rolnice,kais,svecica,i samo ocistio filter vazduha.I nisam ga stiskao puno, potrosnja oko 3.5 i max 110.Eto,srecan put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzoza 53 Napisano Maj 11, 2013 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: beograd Motocikl: HONDA VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko gde da nabudzim auspuh? Hocu da svih 250 kuba i 20 konja urla Kolika je to investicija ? i ja sam razmisljao o tome pa javi ako si i sta si uradio.dali bi morao da pravis novi nosac ako bi menjao ceo auspuh.bavio sam se i idejom da povecam celu cev i naravno novi auspuh. trebalo bi to da bude dobro i glasno jer mi se cini da me ne cuju dovoljno. pogotovu sad kad su poceli da zatvaraju prozore i pale klime. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija87 2 Napisano Maj 11, 2013 U prolazu, 31 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: LEONARDO 250 YAMAHA MAJESTY 400 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko gde da nabudzim auspuh? Hocu da svih 250 kuba i 20 konja urla Kolika je to investicija ? i ja sam razmisljao o tome pa javi ako si i sta si uradio.dali bi morao da pravis novi nosac ako bi menjao ceo auspuh.bavio sam se i idejom da povecam celu cev i naravno novi auspuh. trebalo bi to da bude dobro i glasno jer mi se cini da me ne cuju dovoljno. pogotovu sad kad su poceli da zatvaraju prozore i pale klime. pozz Evo ako mogu biti od neke pomoći http://www.kupujemprodajem.com/ARROW-sportski-auspuh-5683628-oglas.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Maj 12, 2013 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je ruzan :o ja bih eventualno isao na celu prohrom varijantu i da bude sira cev , nosaci moraju da se prepravljaju naravno, sem ako nije namenski ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija87 2 Napisano Maj 12, 2013 U prolazu, 31 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: LEONARDO 250 YAMAHA MAJESTY 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je ruzan :o ja bih eventualno isao na celu prohrom varijantu i da bude sira cev , nosaci moraju da se prepravljaju naravno, sem ako nije namenski ... Ti baš race fazon ovaj nije baš toliko race, onda kod nekog majstora dobrog pa da ti pravi, osim ako nemaš keš za 4road koji je najlepši na svetu i ceo je prohromski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Maj 12, 2013 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Hahhaa, pa samo je 350 eura to je dzabalesq Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzoza 53 Napisano Maj 12, 2013 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: beograd Motocikl: HONDA VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,ne svidja mi se ovaj ja bi hteo nesto sa vecom izduvnom rupom.Dali probati kod ovih sto prave auspuhe,npr ovaj iz ade. Toliko je ljudi stavljalo auspuhe na mnogo jace motore i sve radi odlicno. Tako da verujem da za nase motore od 250cc nebi trebao biti neki problem.Samo da se cuje bolje i jos ako pojaca snagu, bice extra. Ali bi ipak da se posavetujem sa nekim ili ko je probao ili ko to radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija87 2 Napisano Maj 12, 2013 U prolazu, 31 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: LEONARDO 250 YAMAHA MAJESTY 400 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,ne svidja mi se ovaj ja bi hteo nesto sa vecom izduvnom rupom.Dali probati kod ovih sto prave auspuhe,npr ovaj iz ade. Toliko je ljudi stavljalo auspuhe na mnogo jace motore i sve radi odlicno. Tako da verujem da za nase motore od 250cc nebi trebao biti neki problem.Samo da se cuje bolje i jos ako pojaca snagu, bice extra. Ali bi ipak da se posavetujem sa nekim ili ko je probao ili ko to radi. Šta znam ,ja koga god sam pitao za tog iz ade rekli su mi da je jako jeftin da za 100e napravi za nas agregat ceo auspuh sa granom. E sada svaki malo poznatiji za nas agregat košta od 250 do 400e ako on za 100 može da napravi približan njima onda se itekako isplati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 903 Napisano Maj 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2085 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Роберт(Ада) на жалост више не ради,болест га спречава Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzoza 53 Napisano Maj 13, 2013 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: beograd Motocikl: HONDA VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan E, nisam znao. Bas mi je zao,nadam se da ce se covek oporaviti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija87 2 Napisano Maj 14, 2013 U prolazu, 31 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: LEONARDO 250 YAMAHA MAJESTY 400 Prijavi odgovor kao problematičan E, nisam znao. Bas mi je zao,nadam se da ce se covek oporaviti... Takodje brz oporavak.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Maj 24, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam bio kod ovlascenog servisera od strane MSC-a Dr. Dareta i ustanovili smo da se ceo CVT lagano raspada, ustvari delovi su dotrajali, nisam slikao al mozete da predpostavite, skupljamo pare pa lagano sve menjamo a ono sto mi je najihitnije je semering reduktora jer zna da mi izbaci ulje iz prenosnika i kvalitetno da mi naulji gumu, pa ako neko slucajno zna gde se moze pazariti semering bio bih mu zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Maj 25, 2013 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Semering ili porucis i plattneru, ili imas u Savskoj ulici u Beogradu radnju koja prodaje semeringe i lezajeve, ali trazis neki kvalitetniji da ti daju... Ili imas ove iz Novog Sada ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shackey 0 Napisano Maj 25, 2013 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vec neko vreme pratim ovaj forum, a od skoro i ponosni vlasnik Yamahe majesty 250 mbk 2001. god. pa reko ovom prilikom da pozdravim sve clanove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...