Vaximo944 127 Napisano Februar 19, 2013 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan zamolis nekog ko ima isti majesty da ti je pozajmi na pola dana,toliko traje da ti je lik napravi pa mu vratis...mnogo jeftinije....jel imas bar plasticno crevce kroz koje prolazi sajla...bem li ga kako se to zove kod nas....ili nemas bas nista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 902 Napisano Februar 19, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2084 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan ....jel imas bar plasticno crevce kroz koje prolazi sajla...bem li ga kako se to zove kod nas.... Зове се БУЖИР Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Februar 19, 2013 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan e fala braco,jos malo pa cu nauciti srpski .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Februar 20, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan koja je dimenzija kaisa za moj majesty 250 1996 god. Hteo bih sublerom da izmetim da vidim kakav je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Februar 20, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je izmedju 22,6mm i 21mm onda je u redu a ako je na ivici 21mm i sve ispod toga onda znas sta mu sledi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Februar 20, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drug :-) jos jedno pitanje drzi mi vise obrataje kad se ugreje kad je hladna lepo radi al kad se ugreje podigne obrtaje. Sta bi moglo biti? I kad ga palim potrebno je da mu dam malkice gas uvek. I kad ga nepalim par dana treba par puta po pet sekundi da bi upalio. Inace mnogo lepo ide i lepo se ponasa u voznji glatko ubrzava bez cimkanja. Dal taj el. Sauh ili karb sta bi moglo biti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Februar 21, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno sam imao isti problem, skini karb i odnesi ga nekom da ga sredi i sauh da pregleda jer kod mene je bio problem što su se žice u sauhu ili ti maloj crnoj kutijici što stoji na karbu pokidale pa je to vraćeno sve na mesto i sad prede Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Februar 21, 2013 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Molim vas ljudi, gde mogu da nadjem sajlu za kilometrazu, motor stoji rasklopljen, necu da vracam prednju plastiku dok je ne namestim. U moto klinici nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Februar 21, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Probaj u plattneru u ns oni su uvoznici za yamahu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Februar 21, 2013 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan U Platneru nikada nista vise, bar 300 % su skuplji za sve nego da se kupi u "normalnim prodavnicama". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Februar 21, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam za to ali ako nema nigde vise onda nemas izbora!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16237 Napisano Februar 21, 2013 Integrisan, 9365 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Molim vas ljudi, gde mogu da nadjem sajlu za kilometrazu, motor stoji rasklopljen, necu da vracam prednju plastiku dok je ne namestim. U moto klinici nema. Odnesi u Boban sajle ako se ne snadjes na nekom drugom mestu, mislim da jeftinije neces proci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Februar 21, 2013 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sta da odnesem kada nemam nista, ni sajlu ni omotac sajle! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16237 Napisano Februar 21, 2013 Integrisan, 9365 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislis da metrom izmeris od inst. table do puza kolika ti duzina sajle treba, pa lepo skines oba kraja gde ulazi sajla ( tabla, puz ) poneses i pokazes sta ti treba, snadji se-improvizuj-probaj, mozda uspe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Februar 21, 2013 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan nema sanse tako da uradi sajlu a i nema tog majstora koji ce mu tako raditi uopste...druze,ja mogu ovde u italiji da ti kupim to ali je malo duze da to dobijes,dok nadjem nekog ko ide jer ja ne dolazim pre leta jbg....probaj u moto bike iz kaca,znam da rade gomilu stvari a i poznajem vlasnika licno...imas ih na netu....a ima i jedan otpad u bg,mislim da je blizu kaludjerice,goran se zove lik...imao je brdo rasturenih majesty 250,probaj da ga nadjes...jbg ja se vise ne secam.......ako neko zna ovde,mozda moze da ti pomogne oko adrese ili telefona... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Februar 21, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Sta da odnesem kada nemam nista, ni sajlu ni omotac sajle! Sklopi ti to tako i kad otopli dodjes kod mene i zajedno odemo sa mojim i tvojim motorom i lepo skinu sa mog i prema njemu naprave i tebi. Ako je upitanju majesty 250 kao moj do 99 god. Eto to imaj na umu ako se nesnadjes uskoro. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Februar 21, 2013 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan evo ti humanog kolege,sta bi vise u zivotu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 21, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drug :-) jos jedno pitanje drzi mi vise obrataje kad se ugreje kad je hladna lepo radi al kad se ugreje podigne obrtaje. Sta bi moglo biti? I kad ga palim potrebno je da mu dam malkice gas uvek. I kad ga nepalim par dana treba par puta po pet sekundi da bi upalio. Inace mnogo lepo ide i lepo se ponasa u voznji glatko ubrzava bez cimkanja. Dal taj el. Sauh ili karb sta bi moglo biti Tebi drži obrtaje dok na satu ne postigne temperaturu do polovine, onda spusti obrtaje. A kad je upališ, par sekundi radi na manjim obrtajima pa polako diže. Mislim da je to normalno, a možda i grešim. P.S. Ovaj put molim te preskoči kvazi majstore, idi odma kod pravog za to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Februar 21, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drug :-) jos jedno pitanje drzi mi vise obrataje kad se ugreje kad je hladna lepo radi al kad se ugreje podigne obrtaje. Sta bi moglo biti? I kad ga palim potrebno je da mu dam malkice gas uvek. I kad ga nepalim par dana treba par puta po pet sekundi da bi upalio. Inace mnogo lepo ide i lepo se ponasa u voznji glatko ubrzava bez cimkanja. Dal taj el. Sauh ili karb sta bi moglo biti Tebi drži obrtaje dok na satu ne postigne temperaturu do polovine, onda spusti obrtaje. A kad je upališ, par sekundi radi na manjim obrtajima pa polako diže. Mislim da je to normalno, a možda i grešim. P.S. Ovaj put molim te preskoči kvazi majstore, idi odma kod pravod za to. Razumem i nije mi tesko do duse nikad nedodje do polovine sad jer je hladno vreme pa mozda zato drzi obrtaja vise da bi kao zagrejalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Februar 21, 2013 (promenjeno) Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan idem ja u moju Labaratoriju Mislim ubuduce Promenio Februar 21, 2013 član Rade koenig Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 21, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16237 Napisano Februar 22, 2013 Integrisan, 9365 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan nema sanse tako da uradi sajlu a i nema tog majstora koji ce mu tako raditi uopste... Ahh da, zaboravi da je sajla mnogo komplikovana stvar...ljudi prave boga oca a ne jednu sajlu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Februar 22, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan To i ja mislim. samo odes sa svojim motorom do majstora sto pravi sajle i covek izmeri kolika treba da bude odprilike jel to nema veze da li 1cm duza samo da nije kraca jer se ona rotira i pogleda kakva treba da bude na pocetku a kakva na kraju i napravi ocas posla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Februar 22, 2013 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Rade koenig. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Februar 26, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan e drugari pokidale se zice od el sauha. Kako da napravim da mi bude rucni sauh i imali neko u bg/y da mu platim da mi napravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...