Velko 13 Napisano Jul 24, 2015 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na odgovorima! Sipam 80w90 i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2989 Napisano Jul 28, 2015 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem... Ja sam upravo kupio litru YAMALUBE 10W40 za transmisiju iako mi treba samo 0,15 za zamenu... Da sipam šta piše u knjižici ili da sipam 80W90 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velko 13 Napisano Jul 28, 2015 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem... Ja sam upravo kupio litru YAMALUBE 10W40 za transmisiju iako mi treba samo 0,15 za zamenu... Da sipam šta piše u knjižici ili da sipam 80W90 Ja sigurno sipam 80w90. Na vise strana sam se raspitao i svi kazu da je za prenos najbolje 80w90 bez obzira sta pise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola 78 3 Napisano Jul 28, 2015 U prolazu, 57 postova Lokacija: nis Motocikl: kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan drugovi saborci da li neko zna gde moze da se nadje termostat za yamahu majesty 250 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola 78 3 Napisano Jul 28, 2015 U prolazu, 57 postova Lokacija: nis Motocikl: kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan a da umalo da zaboravim interesuje me i da li neko ima na prodaju zastitu auspuha za majesty 250. onu plasticnu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Jul 30, 2015 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan U Nisu ne znam, ali slobodno ga izbaci dok se ne snadjes... mozes da porucis od nekog moto otpada polovan pa brzom postom da ga dobijes... A za termostat i masku plasticnu u Beogradu Micko - Motoklinika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola 78 3 Napisano Jul 31, 2015 U prolazu, 57 postova Lokacija: nis Motocikl: kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan kolega daj broj motoklinike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velko 13 Napisano Avgust 31, 2015 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je bilo reci na nekoj od prethodnih stranica (ja stvarno nisam video) ali me zanima sta mislite o gradaciji ulja za Majestija 250 99 god. Da li sipati 10w40 kao sto pise u servisnom uputstvu ili pak 15w50? Negde sam procitao da je zbog vrucina u letnjem periodu bolje sipati malo gusce ulje odnosno to 15w50. Sta vi mislite o tome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Septembar 1, 2015 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan 10w40 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanY 41 Napisano Septembar 1, 2015 U prolazu, 66 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Royal Enfield Himalayan BS6 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek 10w40 motul posto vozim po gradu menjam na 2000km i nema problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velko 13 Napisano Septembar 4, 2015 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da se vecina slaze za 10w40 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nidzabata 0 Napisano Septembar 4, 2015 U prolazu, 2 postova Lokacija: zitoradja Motocikl: suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Imam majesty 250 99g i trosi kao lud. Trosi 5l na 100 km i to voznja oko 50 km/h. Nerosi ulje, lepo vuce, ali nedrzi ler gas, nekad radi a nekada se gasi i izduvni gasovi sagorevanjeda je lose sagorevanje. E sad sta tu moze biti?? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15797 Napisano Septembar 4, 2015 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Karburator na ciscenje pa stelovanje, svecicu prekontrolisi pa zamena ako treba i za f. vazduha isto vazi kao i za svecicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Septembar 4, 2015 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi trebao da trosi preko 4l , ili je neko menjao dizne (nije stavio originalne velicine) ili je zaprljan karburator. Pregledaj i da negde ne vuce fals vazduh. Vakuum crevo za benz pumpu, takodje i membranu od ajnspric dizne pogledati, da li je ispravna, da li negde 'vlazi' karburator... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Septembar 4, 2015 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Ah da, i mnogo bitna stvar ! Automatski sauh moze da bude problem. Dakle proveriti da li funckionise sam elektricni uredjaj i onda proveriti da li je dobro nastelovan da zatvori kada se ugreje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ikica46 0 Napisano Septembar 10, 2015 U prolazu, 8 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima iskustva ili zna nesto o predlogu, da li moze da se agregat YP250, smesti na majesty 125? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Septembar 10, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Nece da moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djile 6 Napisano Octobar 15, 2015 U prolazu, 72 postova Lokacija: Banovo brdo Motocikl: Yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se pohvalim da sam kupio za moju majesty 250 iz 2001. diskove amortizere kompletan prenos preko drugara iz Batajnice ima jos dosta novih delova, a prilicno je povoljan....pa koga interesuje....nek se javi. Slike delova i montaze cim budem u prilici... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dukikos 28 Napisano Octobar 16, 2015 Svrati ponekad, 100 postova Motocikl: Suzuki Burgman K7 Prijavi odgovor kao problematičan mozes meni broj na pp...i jel ima samo nove delove ili i polovne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djile 6 Napisano Octobar 17, 2015 U prolazu, 72 postova Lokacija: Banovo brdo Motocikl: Yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Poslao PP. Ima dosta delova, novih-fabrickih i polovnih u ekstra stanju, cene su vrlo povoljne, a ima i kvalitetne i jeftine opreme.... Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djile 6 Napisano Octobar 17, 2015 U prolazu, 72 postova Lokacija: Banovo brdo Motocikl: Yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nego, zna li neko gde ima u blizini Banovog brda da se renta neka garaza.....sprema se za zimski san..... Ko zna nek salje PP.... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radekoenig 20 Napisano Octobar 22, 2015 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 DX tamo neki udobni Prijavi odgovor kao problematičan Drugari uzeh opet Majesty 250 lesi se vratio kuci posle 2god I 3000km :-) :-) :-) :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano Novembar 15, 2015 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan Srecno . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Novembar 17, 2015 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja ponovo uradio sve ispocetka nakon nekih 55000 predjenih za 3 godine Ostalo mi je jos da nabavim donju veliku plastiku i bocnu zadnju i da odnesem sve na farbanje i sediste da se uradi i bice kao bombona. Iskreno razmisljao sam dosta o prodaji ovog skutera, medjutim gledam po oglasima cene im se krecu od 500 600 eura pa do 1000 1100... U rangu do 1600 1700 eura (do koliko sam mislio da doplatim za neki drugi skuter), jednostavno ne postoji da se kupi skuter koji ima ovoliku udobnost, prakticnost, jeftino odrzavanje, kvalitet, ekonomicnost i td. Tako da, sam, nakon svih racunica, odlucio da ostanem jos koju godinu na Majestiju i uradim sve sto mi bode oci Izmedju ostalog, smetala mi je malo tvrdja kocnica i to sam resio kupovinom Nissin sinter plocica. Jos jedna od velikih zamerki na skuter je sto ne postoji indikator gubitka pritiska ulja, sto je po meni osnovna 'oprema' koju mora da poseduje svaki cetvorotaktni agregat pored ostalih mernih instrumenata (temperatura rashladne tecnosti,, punjenje akumulatora... To sam resio ugradnjom senzora iz Libertija i sada sam siguran da necu propustiti ako se desi da zakaze uljna pumpa ili zupcanici plasticni koji je pokrecu Jos jedna stvar koju racunam kao propust je sto ne postoji lampica za rezervu goriva, tj malu kolicinu goriva. Takodje je reseno i to ugradnjom lampice na tablu za merac nivoa goriva i prekidaca u samom rezervoaru. (mada je to moglo i elektronikom da se resi bez prekidaca u rezervoaru, ali toliko strucan nisam da bih to napravio Evo i nekih slicica sa poslednjeg sredjivanja free adult image hosting Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Novembar 17, 2015 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan E sad, pitanje... Da li neko od clanova zna da neko od prodavaca polovnih delova ima ove dve plastike koje mi trebaju a da pri tom ne trazi neku suludu cifru za te plastike... ? Dakle donja plastika ispod hladnjaka i donja leva pozadi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...