Jump to content

Moto Zajednica

nikola 78

Članovi
  • Broj tema i poruka

    57
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu nikola 78

  • Rođendan 30.12.1978.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    nis
  • Motocikl
    kymco xciting 250

Poslednji posetioci profila

829 profile views

nikola 78's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

3

Reputacija u zajednici

  1. Drugari pazario sam jednog Kymca 300r ali lupnutog. Zna li neko gde mogu da nadjem prednje farove i masku?
  2. Drugari.Kupio burazer gileru runner purejet 50ccm. Upali,radi na leru ali kad joj damo gas ugasi se? imate li neki predlog odakle da je napadnemo i sta da proverimo. A da pumpu za gorivo smo proverili cak i zamenili sa drugarove aprilije SR koja radi ,isti problem?
  3. hvala drugari.sutra ga rasklapam da vidim sta ga sve boli.
  4. Drugari. Gde i koje rolere-rolnice mogu da uzmem za KYMCA 250ccm? desava se da zatrese pri polasku pa mi rekose da je verovatno to doslo na red za zamenu?
  5. A u Kymco Novi Sad cena je 350e
  6. probali ciscenje ali nije uspelo. koliko kostala nova posto ne bih polovnu jel i ona pitanje u kakvom je stanju i koliko ce bure da drzi vodu? gledam po internetu ova od novijeg modela 400i jeftiniji lepsa.Da li bi to moglo da se uklopi na moju 250-ku?
  7. druze ako mozes posalji mi gde si kupio lager kormana?

    hvala

  8. kolege kupio sam xcitinga pre mesec dana ali imam problem. display koji pokzuje predjene kilometre izgubio segmente.sad imam problem pri tehnickom pregledu? ima li resenja sem zamene table koj je nenormalno skupa?
  9. zamenjen pickup za paljenje i sada je sve OK
  10. Drugari pomoc? Vozio se ugasio ga i nece da upali. Nema varnice na svecici.Zamenio svecicu i dalje nista? Odakle da krenem sa pregledom i sta i kako da proverim?
  11. Drugari imam jedno pitanje? Kako je najboje ispolirati vizir i da li moze u kucnoj varijanti ili mora negde na profi poliranje?
  12. da li su ovi normalni.tehnicki pregled za skuter od 250 ccm kosta 2500dinara? ako zna neko gde u Nis-u ima za manje para neka javi. ovo postalo skidanje koze na zivo.
  13. kolege samo da pohvalim MOTOKLINIKU. kao prvo imaju sve za Majesty 250 i plus su i izasli u susret 100%.Napokon sam uspeo da dovedem u red moje Velicanstvo. Zamenjen karburator i varijator i sad radi bolje nego kad sam je kupio pre 4 godine.
  14. ako mozes slikaj mi samo onu iglicu sto zatvara i eventualno plovak da vidim dal je moj budzen ili nije cisto da uporedim
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja