Jump to content

Moto Zajednica

Ilirijus

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Mostar

Ilirijus's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. https://www.olx.ba/r/44624721/153903 https://www.olx.ba/r/48467530/153903 https://www.olx.ba/r/38878142/153903 https://www.olx.ba/r/39874376/153903 To su neke koje sam nasao uklapaju mi se u budzet, vidim da ima razlike do 2000 godine i iznad, koje su razlike jos izmedju ove jeftinije sa manjim farom u odnosu na ove skuplje sa vecim farom?
  2. Tako mi se ucinilo na jednoj kou sam gledao, doduse slika je u pitanju pa mozda i nisam dobro skontao... kako sam skontao ima manje gume u odnosu na druge skutere u toj klasi, ne znam utice li to mnogo na performanse (brzinu, stabilnost). Ne treba mi neka brzina vise mi treba uzivanje u voznji... Vidio sam i Hondu Jazz 250 sa cijenom su tu negdje, takodjer mi je u igri Piaggio x9 i Kymco Dink, svi su tu negdje sto se tice cijena iako Dink mi se ne svidja bas izgledom... volio bih cuti neko poredjenje sto se tice ovih nabrojanih skutera...
  3. Hvala prijatelju, sto sam mogao procitati i raspitati se da su veoma dobre masine, naravno kao i sve ako su uredno odrzavane, kakva je za voziti? Vidim neke koje sam mogao pronaci na prodaju su bez prednjeg diska, da li izbjegavati tu opciju?
  4. Pozdravljam sve clanove. U procesu potraznje skutera, opredjelio sam se na 250cc, e sad budzet mi nije nesto ogroman, mogao bih se protegnuti do nekih 1000 eura. Najvise od svih mi se svidjela Yamaha Majesty 250 jer mi je nekako klasika a ima ih u tom cjenovnom rangu, koristio bih ga za gradske ali i za medjugradske i dalje relacije. Zamolio bih clanove da podijele svoje savjete na sta da obratim paznju i sta od spomenutih skutera da kupim, iako kao sto rekoh najblizi sam Yamahi, ali evo otvoren sam za sve dobre prijedloge, takodjer zamolio bih vas da ko posjeduje spomenute motore napise mane/vrline istih. Hvala i zivjeli.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja