IvanY 41 Napisano Januar 26, 2015 U prolazu, 66 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Royal Enfield Himalayan BS6 Prijavi odgovor kao problematičan Plus mi je sa leve strane,narucio sam ga preko Kim auto delovi KG poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Januar 26, 2015 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na obavestenju. Malo mi je skupo 5000 din. Sada mi je neki Unibat koji je nov 2600 din.,koristio ga polovnog dve cele sezone i sada u trecoj je crkao. Kupio bih nesto, max do 3000 din., mozda isti Unibatov ili sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanY 41 Napisano Januar 26, 2015 U prolazu, 66 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Royal Enfield Himalayan BS6 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da imas unibat za 2500dinara,kod mene je trajao cetri godine u momentu kada je otisao nisam nista mogao da nadjem pa sam uzeo ovaj vartin da vidim kako ce da se pokaze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Januar 26, 2015 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Ivane. Da li mozda imas adresu ili telefon neke radnje sa Unibatom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanY 41 Napisano Januar 26, 2015 U prolazu, 66 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Royal Enfield Himalayan BS6 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, Start Komerc Kragujevac 034324572 i 0641219253 kod njih je unibat za Majesty 2500dinara,trazi ga po ovoj oznaci(12V 7Ah YT7B-BS) mogu da ti posalju na adresu ako nenadjes neku blizu radnju u tvom gradu pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Januar 26, 2015 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast kolega Ivane, hvala puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dukikos 28 Napisano Januar 26, 2015 Svrati ponekad, 100 postova Motocikl: Suzuki Burgman K7 Prijavi odgovor kao problematičan Plus mi je sa leve strane,narucio sam ga preko Kim auto delovi KG poz. hvala,ne znam samo kako ce da se uklopi kod mene posto je + sa desne strane ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Januar 26, 2015 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne brini i kod mene je desno i dve godine stoji okrenut naopako,dobro je zatvoren, tako da nikad ni kap nije izasla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dukikos 28 Napisano Januar 26, 2015 Svrati ponekad, 100 postova Motocikl: Suzuki Burgman K7 Prijavi odgovor kao problematičan tako sam i ja mislio...jer ja nigde nisam mogao da nadjem odgovarajuci akumulator za majesty a da je desni +, uklopice se valjda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Januar 26, 2015 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan kod mene cak i strci ali nista ne smeta, stalno sam ga gazio. Ima ona guma preko i nema problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanY 41 Napisano Januar 27, 2015 U prolazu, 66 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Royal Enfield Himalayan BS6 Prijavi odgovor kao problematičan Kada kupujete akumulator mozete da uzmete + da bude ili sa leve ili sa desne strane, obavezno naglasite prodavcu. Za nas model ove bi trebale biti dimenzije akumularora koji ima oznaku YT7B-BS (duzina 150mm visina 94mm I sirina 63mm)ovo su dimenzije moje varte, moguce da se kod drugih proizvodjaca malo razlikuju velicina. Kod mene stoji horizontalno pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dukikos 28 Napisano Januar 27, 2015 Svrati ponekad, 100 postova Motocikl: Suzuki Burgman K7 Prijavi odgovor kao problematičan Kada kupujete akumulator mozete da uzmete + da bude ili sa leve ili sa desne strane, obavezno naglasite prodavcu. Za nas model ove bi trebale biti dimenzije akumularora koji ima oznaku YT7B-BS (duzina 115mm visina 94mm I sirina 63mm)ovo su dimenzije moje varte, moguce da se kod drugih proizvodjaca malo razlikuju velicina. Kod mene stoji horizontalno pozdrav jeste ta oznaka za akumulator ali su dimenzije 150x65x93 poz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanY 41 Napisano Januar 27, 2015 U prolazu, 66 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Royal Enfield Himalayan BS6 Prijavi odgovor kao problematičan Upravu si prepravio sam prethodni odgovor nisam lepo izmerio duzinu poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLADA87 1 Napisano Januar 27, 2015 U prolazu, 29 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha Mazesty dx 250 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam stavio gelsku bateriju za ups uredjaje stavio buksne na kablovima posto baterija nema za kleme iza svaki slucaj pecnuo malo lemilicom da nebi se slucajno iscupala buksna od vibracija i evo cepa vec 3 sezone da neureknem inace placena 2300 kod mene u nisu i upada u leziste u miimetar nista ne strci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Januar 28, 2015 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Imam jos jedno pitanje. Vec dve sezone mi zvece one lamele pozadi(ima ih 3) koje sluze za pokretanje skutera kada se da gas. Majstor mi je rekao da moze tako da se vozi,samo ako mi ne smeta zvecanje. Pokusali smo lepljenje posle cega se nisu cule, motor je bolje vukao tj.kretao je sa mnogo manjim gasom,ali to je trajalo nekih mesec dana, posle cega su se simptomi vratili. Motor lepo ide, ali zvece... Razmisljam da zamenim te lamele. Da li neko zna gde mogu da se kupe nove ili polovne(radije bih) i kolika im je cena. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Januar 28, 2015 (promenjeno) Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Bolje ti pogledaj i korpu kvacila (sto ide preko lamela) da nije kriva, i da ti zato brzo potrosi jedan deo lamela i onda krene da zveci. Ali opet, i da potrosi, ne bi smelo da zveci, vec je verovatno otisla osovina na kojem to sve lezi, pogledaj da nema lufta, a moze biti i da su opruge se otegle na lamelama, imas ih 3 cini mi se. Promenio Januar 28, 2015 član alexanto nema potrebe ciirati 1. post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 28, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj onaj lim koji se nalazi iza paknova,on.zna da zvecka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 28, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj onaj lim koji se nalazi iza paknova,on.zna da zvecka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Januar 28, 2015 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Majstor kaze da su te lamele.Kada ih je za probu zalepio, sve je bilo bolje, ali je trajalo mesec dana dok se nisu odlepile. Verujem coveku, godinama mi odrzava motore i pente. Motor ide i ovako bez problema, ali zveci i treba veci gas da bi krenuo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Januar 28, 2015 (promenjeno) Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Onda su lamele, jer treba veci gas da bi krenuo. To je znak potrosenosti lamela. Jer kada se potrose lamele, skuter mora da ide u vece obrtaje dok ne spoji lamele sa korpom kvacila. Nabavi lepo lamele i resen problem. Promenio Januar 28, 2015 član alexanto nema potrebe citirati 1. post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Januar 28, 2015 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se za lamele. Molim za neki kontakt i savet da li nove ili polovne. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Januar 28, 2015 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Ako se odlučiš za nove imaš ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Januar 28, 2015 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Black Adder, skupljam lovu lagano. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15797 Napisano Januar 28, 2015 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Majstor kaze da su te lamele.Kada ih je za probu zalepio, sve je bilo bolje, ali je trajalo mesec dana dok se nisu odlepile. Verujem coveku, godinama mi odrzava motore i pente. Motor ide i ovako bez problema, ali zveci i treba veci gas da bi krenuo... Feroda na lameli kada se potrosi nece da zvecka ali da skripi i proizvodi metalno struganje to ce sigurno biti, takodje ni opruge ne mogu zveckati.... one mogu cimati pri polasku kad se rastegnu ili dobrano okretati tocak u leru kad pukne opruga. Pre bi rekao da ti je problem u ploci koja se nalazi iza lamela, vremenom od vibracija dolazi do lufta i ploca pocinje da "radi" tj da zvecka. Najbolje resenje je zamena gornjeg dela kvacila (po mogucstvu novim delom) ili druga varijanta, da se ta ploca zavari za osovinu lamele. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 28, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ovako to izgleda na beverlyju a verovatno je slicno ,ako ne i isto na ostalim skuterima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...