KOSOVSKI VITEZ 12 Napisano Februar 21, 2012 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zaverglao sam motor na minus 15 sa slabim akumulatorom. Kada sam sklonio prst sa prekidaca on je i dalje nastavio da vergla dok nisam sklonio akumulator. Kada sam napunio akumulator i hteo da ga vratim motor je poceo da vergla cim sam stavio kleme. Mislim da je regler zalepio ali ne znam gde se nalaze? Hvala svima u napred!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6357 Napisano Februar 21, 2012 Svakom po zasluzi, 12471 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Uvek se nalazi vrlo blizu akumulatora, prati debeli kabl sa + kleme akumulatora koji ide direktno na taj rele anlasera Iskreno, nisam razbucavao taj autobus da znam tacno gde je ali kod svih motora je tako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KOSOVSKI VITEZ 12 Napisano Februar 21, 2012 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad otkacim alanser da ne bi verglao cuje se neki relej ispod rezervoara ali ne znam sa koje strane leve ili desne mog autobusa ))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6357 Napisano Februar 21, 2012 Svakom po zasluzi, 12471 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Eto vidis, tamo je negde Kazem ti, prati taj debeli plus kabl od akumulatora i nacices ga I jos jedan savet: mozda je samo od stajanja zalepio, kada ga nadjes osajdari ga lagano drskom srafcigera ili manjim cekicem (nemoj macolom od 10 kila ), kuckaj po njemu, mozda ce i da se odlepi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2714 Napisano Februar 21, 2012 Drug član, 1233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Tako je to kad kupujes motor sto ga je vozio pop iz Lesnice. E da je autobus bas je autobus. Mislim da ti jedino Arakis moze pomoci zato budi dobar i prati uputstva. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2714 Napisano Februar 21, 2012 Drug član, 1233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Petre evo ti telefon popinog sina i on se zove Petar i vozio je taj motor pa pitaj. o64-4917906 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6357 Napisano Februar 21, 2012 Svakom po zasluzi, 12471 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A popadije telefon? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2714 Napisano Februar 21, 2012 Drug član, 1233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Sta ako procita Goca broj pa da nastradamo obojica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6357 Napisano Februar 21, 2012 Svakom po zasluzi, 12471 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Eno precrtao sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1850 Napisano Februar 21, 2012 Drug član, 1695 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam, releji su sa desne strane(kada sediš na motor) u jednoj plastičnoj kutiji.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KOSOVSKI VITEZ 12 Napisano Februar 21, 2012 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako, sa desne strane ali, skidaju se sve plastike i rezervoar, posto se nalazi ispod rezervoara sa desne strane gde je i filter za vazduh, glavno kompjuter motora itd...ljudi, u svakom slucaju mnogo vam hvala a poseban pozdrav za DEDA DANETA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2714 Napisano Februar 21, 2012 Drug član, 1233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel ga popravi Petre ? Vidim ja da cemo mi to prodati i ponovo kupiti pravi BMW ali R BMW. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...