Jump to content

Moto Zajednica

"ZNAKOVI" PORED PUTA

Recommended Posts

• Drug član, 1306 postova
  • Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom)

Ovu fotografiju sam napravio maja ove godine. Nebitno sto je spomen ploca stara ipak je ostavila snazan utisak na mene. Slikana je na Zlataru, gde se odrzala ovogodisnja "zastitijada".

U Nishu, uvek kada prolazim kraj jedne bandere oblepljene cvecem i umrlicama (gdeje  inace nastradao motorista), maksimalno smanjim brzinu, i uvek me prodje neka jeza. Pomislim da je na toj banderi mogla biti moja slika.

Javite ako ste negde videli slican spomenik, mislim da dosta uticu na stil voznje (bar neko vreme).

post-1795-12878991236659_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 595 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125

Meni su ti krajputasi bas ruzna stvar - nekako mi bez veze ne sahraniti coveka na groblju, vec tako, kraj puta. Licni stav - bez zelje da bilo koga uvredim.

• U prolazu, 37 postova
  • Motocikl: kymco peoples 50

Krajputasi su pravljeni za VREME RATOVA KADA SU RANJENICI UMIRALI USPUT DOK SE VOJSKA POVLACILA ILI NAPREDOVALA.niko nije zeleo a ni mogao da nosi mrtve u njihova rodna mesta pa su sahranjivani tamo gde su i umrli.A ovo su spomen ploce koje podscaju na nemili dogadjaj koji se tu desio.

p.s.(velika slova ne znace da vicem nego sam ih stavio da bude malo upadljivije.) ;)

Naravno da na tim mestima niko nije sahranjen ali je tu izgubio zivot. Ovakve ploce nam sluze kao neko upuzorenje, jer na groglju og hiljade sponenika ovakav ne bi ni primetio, a kada ga vidis pored puta... razmislis pre nego sto navrtis gas.

• Ne silazi, 5470 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

I kod nas su putevi pocesto "oznaceni" sa krajputasima,svaki put kad naidjem na neki,polako se otpusta gas. Na zalost kod nas postoje i krivine nazvane po ljudima koji su tu skoncali. I umjesto da ljudima to malo "udari" u glavu,ne nego sve je vise kandidata koji zele da ispisu svoje ime.

Guest mevdza

Meni su ti krajputasi bas ruzna stvar - nekako mi bez veze ne sahraniti coveka na groblju, vec tako, kraj puta. Licni stav - bez zelje da bilo koga uvredim.

pa cak i da hoces nemozes nikoga sahraniti pored puta, kao sto su napisali to je samo spomen ploca, a telo je sahranjeno na groblju

• Svrati ponekad, 113 postova

po zakonu je zabranjeno podizati krajputase pored kolovoza. najverovatnije privlace paznju. a ova sto si ti slikao nalazi se u novoj varosi na zlataru. na tom mestu je kasnije poginuo i otac od tog decka, brat mu se bavi " automobilizmom" vozi terence u ekipi zlatarski vukovi a i ima dizalicu kojom izvlaci vozila koja slecu sa kolovoza.

Guest gogy73

Ako ce moji komentari biti brisani od strane ADMINISTRATORA onda ne vidim svrhu ovog, nazovi foruma i da, stvarno nisam video nista gluplje u poslednje vreme od razmisljanja ovog slaninara.

• Drug član, 1385 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS1000

Uopste ne vidim svrhu ove teme. ???

Ovakve ploce nam sluze kao neko upuzorenje, jer na groglju og hiljade sponenika ovakav ne bi ni primetio, a kada ga vidis pored puta... razmislis pre nego sto navrtis gas.

recimo, ovako nesto?

A to sto su se ljudi zakacili na izjavu Slaninara je potpuno druga stvar...

• Zainteresovan, 655 postova

Ovakve ploce nam sluze kao neko upuzorenje, jer na groglju og hiljade sponenika ovakav ne bi ni primetio, a kada ga vidis pored puta... razmislis pre nego sto navrtis gas.

recimo, ovako nesto?

Jel ti mislis da sam ja nepismen pa mi boldujes post koji je bio malo pre mog ili sta...?

Narode, ovu temu sam zapoceo jer sam smatrao da je zanimljivo cuti neke price i razlicita misljenja. Mislim da ovo prelazi u neku svadju sto mi nije bio cilj. Ok svako ima prava da zastupa svoj stav.

• Drug član, 1385 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS1000

recimo, ovako nesto?

Jel ti mislis da sam ja nepismen pa mi boldujes post koji je bio malo pre mog ili sta...?

Nisam mislio da si nepismen ali sam mislio da usput sve podsetim na poentu teme. A sada definitivno vidim da imas neki problem...samo me interesuje koji. Oladi malo, provozaj se, pojedi nesto...zivot je lep  ;)

• Zainteresovan, 599 postova

Dajte ljudi...  Da je glupo-jeste,da ne treba da bude tamo-ne treba. Ali,hajde kazi to ucveljenim roditeljima i rodjacima. Ne zavisi od nas,niti ce zavisiti--pa prema tome ...  Sve prepirke su besmislene na ovu temu.

• Zainteresovan, 655 postova

recimo, ovako nesto?

Nisam mislio da si nepismen ali sam mislio da usput sve podsetim na poentu teme. A sada definitivno vidim da imas neki problem...samo me interesuje koji. Oladi malo, provozaj se, pojedi nesto...zivot je lep  ;)

Potpuno si u pravu... problem sam postavio u rubrici "garaza" ali sam ga izgleda resio  ;) , a posto sad mogu i da se vozim poslusacu tvoj savet  ;D

Pozdrav

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja