Desert Fox 248 Napisano Februar 9, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednostavnog kalkulatora za preracunavanje kataloske vrednosti vaseg ljubimca http://www.registracija-vozila.rs/index.php?option=com_chronocontact&chronoformname=amss_procena_motoc〈=sr# paznja: uvek se uzima veca vrednost za preracunavanje poreza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1753 Napisano Februar 9, 2012 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Totalno nerealno.......moj motor je ocenjen od 3600-10.000 eura. Ako neko ponudi 10.000 eura za moj motor, dovozim ga u Srbiju na moj trošak na adresu kupaca...... Nekome su se pobrkali lončiči sa tim kalkulatorom...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 9, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Totalno nerealno.......moj motor je ocenjen od 3600-10.000 eura. Ako neko ponudi 10.000 eura za moj motor, dovozim ga u Srbiju na moj trošak na adresu kupaca...... Nekome su se pobrkali lončiči sa tim kalkulatorom...... Grešiš druže, realno je i te kako kada treba na osnovu toga da odrape porez. Za godinu dana sam kupio dve i prodao jednu afriku. Porez je bio od 7eur prvi put do 25eur drugi put za slupanu motorčinu staru 20god. Sve je u rukama službenika. P.S. Prvi put je bila neka ženska službenica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Februar 9, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Toliko vam je drugari. Po tom katalogu se radi. Citajte vecu vrednost poreza -toliko cete platiti prilikom placanja poreza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Februar 9, 2012 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Malo je neprecizan taj kalkulator. Ne uzima u obzir model motorcikla sto je inace jako bitna stvar. Za moj motor mi je dao od 10.000 do 30.000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Februar 10, 2012 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Za moj motor i nemaju godiste (1982). Ali kada sam radio prenos imali su neku knjizicu za procenu vrednosti motora, pa su ga tamo tacno nasli, po godistu i modelu. Kakav je bre ovo kalkulator? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrvatreci 177 Napisano Februar 10, 2012 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Pausalan. Zagrabi se koliko treba! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemir 226 Napisano Februar 10, 2012 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan el jos uvek vazi da za motore od 20 godina i starije ide nesto jeftinije... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukas 35 Napisano Februar 10, 2012 U prolazu, 60 postova Lokacija: beograd-subotica Motocikl: suzuki dr350, honda xl Prijavi odgovor kao problematičan ovo je samo da bi se okvirno znalo, inace tacno ide po onom katalogu AMSS koji imaju na svakom tehnickom i u svakom osiguranju i u svakoj opstini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Februar 10, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan ovo je samo da bi se okvirno znalo, inace tacno ide po onom katalogu AMSS koji imaju na svakom tehnickom i u svakom osiguranju i u svakoj opstini Pa upravo je ovo ams,pogledaj zadnje dole http://www.registracija-vozila.rs/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=28 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantah 41 Napisano Februar 11, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Karaburac Prijavi odgovor kao problematičan Ovo jeste po našem katalogu ali je dato samo da se ingformišete. Kada bi smo pustili katalog na internet sa biranjem do modela, ne bi smo nikada prodali svoj proizvod. Onda ne bi smo ni imali razlog da plaćamo dve plate pa ne bi ni bilo kataloga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Februar 11, 2012 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo jeste po našem katalogu ali je dato samo da se ingformišete. Kada bi smo pustili katalog na internet sa biranjem do modela, ne bi smo nikada prodali svoj proizvod. Onda ne bi smo ni imali razlog da plaćamo dve plate pa ne bi ni bilo kataloga. Dobra vam informacija, procenjena vrednost (mog)motora od ~30.000 do ~160.000din. , a procenjeni porez od ~740 do ~4.000din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Februar 13, 2012 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo jeste po našem katalogu ali je dato samo da se ingformišete. Kada bi smo pustili katalog na internet sa biranjem do modela, ne bi smo nikada prodali svoj proizvod. Onda ne bi smo ni imali razlog da plaćamo dve plate pa ne bi ni bilo kataloga. Dobra vam informacija, procenjena vrednost (mog)motora od ~30.000 do ~160.000din. , a procenjeni porez od ~740 do ~4.000din. Dođe mi da odmah prodam svoj motor carinicima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Februar 13, 2012 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Minimalna kataloska vrednost Vaseg vozila je: 8.057,50 Maksimalna kataloska vrednost Vaseg vozila je: 91.126,20 Minimalna ocekivana vrednost poreza je: 201,44 Maksimalna ocekivana vrednost poreza je: 2.278,16 Bev se prodaje po većoj ceni tako da ovo stvarno nije realno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukas 35 Napisano Februar 16, 2012 U prolazu, 60 postova Lokacija: beograd-subotica Motocikl: suzuki dr350, honda xl Prijavi odgovor kao problematičan Ovo jeste po našem katalogu ali je dato samo da se ingformišete. Kada bi smo pustili katalog na internet sa biranjem do modela, ne bi smo nikada prodali svoj proizvod. Onda ne bi smo ni imali razlog da plaćamo dve plate pa ne bi ni bilo kataloga. mozda kada bi ste napravili elektronski kalkulator u koji kad se unese broj motora ili sasije obracunava porez automatski bilo bi mnogo lakse izracunavanje kod svakog proizvodjaca se zna da jedan od ta dva broja oznacava godinu proizvodnje, kubikazu i model pa samim tim bi se sprecila zloupotreba poreske uprave da samoinicijativno naplacuje porez kako on odredi, doduse vi to i ne smete da napravite jer vam drzava ne bi dozvolila tako nesto jer onda ne bi mogli da uzimaju maksimalne vrednosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2663 Napisano Mart 9, 2012 Strucnjak, 1636 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jbt pa ja sam bogat covek Motor mi vredi 16 000 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Mart 13, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Nije baš najpreciznije ali vredi pogledati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...