panta_kg 687 Napisano Novembar 9, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ladno nosi 46 cipela;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Novembar 9, 2017 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Al je ružna ova bembara, al stvarno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Novembar 9, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije toliko ni ružan ali treba se naviknuti na ove moderne trendove. Oštre, agresivne linije. Često insirisane kakvim borbenim avionima... (niđe veze ali eto) i slično... Mene samo nervira taj kljun na skuteru i u mojoj glavi se javlja jedno filozofsko pitanje... ČEMU? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Novembar 10, 2017 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kada se gleda od napred meni se iskreno svidja, jes da je copy~paste od farova gs al opet simpaticno mi je. Malo je cudan(da ne kazem ruzan) kada se gleda s boka, onaj kljun nisu bas najbolje uradili, ali ne bih se bunio da ga imam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16256 Napisano Novembar 10, 2017 Integrisan, 9369 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ruzan mi za sve pare 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10675 Napisano Novembar 10, 2017 Hronični Motociklopata, 7402 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, Satelis je napisao: Ruzan mi za sve pare I to bas puno para 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5180 Napisano Novembar 11, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 6052 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo još malo detalja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujke1 192 Napisano Novembar 13, 2017 https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 180 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi da li je neko propratio neko ovo cudo: Zna li neko nesto vise ovome, samo koncept ili ima sanse da zazivi? Malo nezgrapno izgleda ali cini mi se da moze biti zanimljivo...Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16256 Napisano Novembar 13, 2017 Integrisan, 9369 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo vrlo zanimljivo izgleda, jedino glupo resenje sto ne moze kofer i suvozac, nego ili ili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujke1 192 Napisano Novembar 13, 2017 https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 180 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo vrlo zanimljivo izgleda, jedino glupo resenje sto ne moze kofer i suvozac, nego ili ili.E Dare vidi resenje...;-) Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16256 Napisano Novembar 13, 2017 Integrisan, 9369 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno resenje Vise bi voleo Kymco da zazivi nego BMW gore iznad. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mivan 51 Napisano Novembar 14, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 145 postova Lokacija: pancevo Motocikl: piaggio beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan na snimku,cini mi se 0:55 trajanja,ima varijanta sa sedistem za suvozaca + kufer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Novembar 16, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Baš je strava ovaj Kymco, što kaže Dare, bolje on da zaživi nego onaj BMW. Mada, od svega, ona cica na štiklicama je skroz ok Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Novembar 21, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Novembar 22, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pobješnjeli Maks... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16256 Napisano Decembar 3, 2017 Integrisan, 9369 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Decembar 3, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan U jbt kako ovaj novi XcitingS izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Decembar 3, 2017 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Zivi i zdravi vi meni svi bili... videcete za par godina cirkus na trzistu ,,kada Kymco bude NO1 na trzistu....ista prica je bila ako se secate sa pojavom 90tih godina sa TV samsungom.,,,kao sklapa se na brodovima koji putuju do nas ...iako nemamo morske luke u Srbiji.. a sad br1 u svetu....Kymco vec duze vremena uzima dobar deo trzisnog kolaca u celom svetu i to zahvaljujuci pre svega kvalitetu izrade i pouzdanosti agregata....jbg BMW I Kawasaki kupuju agregate od njih i stavljaju u svoje sasije .. Zelja mi je da kupim novog AK 550 ali samo zelja ....jer...para se nemaaa pa nemaaa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16256 Napisano Decembar 4, 2017 Integrisan, 9369 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nema sta, odradili su poSo skroz korektno...... CV2 mi je favorit, Xciting S mi je kombinacija T-Maxa i Kawe J300 i mnogo mi je lepsi od X-Maxa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1918 Napisano Decembar 4, 2017 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Kad vec pricamo o novom Krmku, koja je ocekivana cena, zna li se? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujke1 192 Napisano Decembar 4, 2017 https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 180 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, francuz69 said: Kad vec pricamo o novom Krmku, koja je ocekivana cena, zna li se? Krvava... XcitingS 6k€+ , AK550 7K€+ , CV2 8k€+... cenim da će to biti cene na nerazvijenom zapadu ovde verovatno još po jedno 10% skuplje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1918 Napisano Decembar 4, 2017 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Vaistinu krvava, al polako, videcemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujke1 192 Napisano Decembar 4, 2017 https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 180 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan videcemoSamo to i mozemo, mislim da gledamo... Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
umpahpah 100 Napisano Decembar 4, 2017 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Honda Forza 300 Prijavi odgovor kao problematičan Imam moped Kymco, star 12 god. izgleda kao da je nov. Ama baš ništa nisam menjao na njemu (osim akumulatora). Ide dobro kao i prvog dana, tako da o kvalitetu je suvišno pričati. Mogu samo misliti kakvi su ovi veliki. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Decembar 4, 2017 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovu sliku što je postavio srbenda sam pomislio u prvi mah da je tmax.. Da je lep jeste, samo neko može usta da iskrivi što bi moja baba rekla, ali čoveče ko je koga tu kopirao?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...