Satelis 15898 Napisano Jul 18, 2016 Integrisan, 9308 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Otvori CVT, skini pa rasklopi kvacilo I tada ces videti da li se moze opraviti il zavariti platna. Ako su rupe mnogo razlokane, osiguraci pojedeni....nema druge sem vara. Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mandex 15 Napisano Jul 18, 2016 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala jos jednom na odgovoru. Bitno mi je samo da nije nesto sto moze da izazove neki veci kvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 248 Napisano Avgust 12, 2016 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi pomoć oko termostata jer sam u maloj nedoumici. Treba da naručim termostat za svog beverlyja 500,2003gp. Negdje na forumu sam pročitao da se kod mog motora od 462ccm termostat nalazi negdje u kućištu vodene pumpe. Kad skinem poklopac ispod sjedišta mpgu da vidim termostat na crijevima rashladnog sistema. Koji da naručim jer mi sad ništa nije jasno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Avgust 13, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Okreneš PGS ili Bellamoto izdiktiraš im br šasije i motora i to bi trebalo da je dovoljno da ti pošalju odgovarajući Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 248 Napisano Avgust 13, 2016 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Tako i planiram,ali ovde je to Libero sport. Samo sam kontao da nije kod mene neko nabud6io nešto drugačije od fabričkog pa zbog toga pitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15898 Napisano Avgust 13, 2016 Integrisan, 9308 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Termostat ti je sa desne strane motora, usrafljen sa 3 srafa (T20) sa gornje strane plasticnog puza pumpe I on je skuplji od termostat koji se nalazi sa leve strane u plasticnom kucistu koji je usrafljen tik ispod klapne gasa. Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 248 Napisano Avgust 13, 2016 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Satelis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 248 Napisano Avgust 13, 2016 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Ako je kod klapne to je onda ovo označeno strelicama? Izvinite ako smaram ali živim u malom gradu i dio mi šalju brzom poštom pa mi je problem mijenjati ako ne paše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15898 Napisano Avgust 13, 2016 Integrisan, 9308 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, to ti je termostat. Ozracujes sistem na toj sisici sa gumenom kapicom. Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 248 Napisano Avgust 14, 2016 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan O5 hvala Satelis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 248 Napisano Avgust 24, 2016 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Zamjenih ja termostat...uzalud,bacene pare. Bev se pregrijava Kad radi na leru termostat otvori sve funkcionise,temperatura negdje oko polovine,ventilator radi,pumpa gura vodu. Kad pocnem da vozim za 500m voznje kazaljka dodje malo ispod crvenog,ventilator radi...kad stanem temperatura malo padne. Pokusam da ispustim vazduh dok radi motor ali ne moze,izlazi do beskonacnosti. Pretpostavljam da je dihtung glave pa nabija pritisak jer kad ugasim lako i brzo izbaci vazduh iz sistema. Dizem ruke od njega,tovarim na prikolicu i vozim na servis,vidjecu koji. Do sad je lijepo sluzio al ne lezi vraze... ( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15898 Napisano Avgust 24, 2016 Integrisan, 9308 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 99.9% nisi lepo ozracio sistem, moras biti istrajan na tom planinarenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 248 Napisano Avgust 24, 2016 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Sve sam pokusao,cak sam ponovo skidao termostat,provjeravao ga u vreloj vodi da li otvara. Ne znam vise sta da radim i na kpji nacin da to uradim. Eh Satelis da bar zivimo u istoj zemlji vozio bih ga do tebe na prikolici. Da li je vazno sto je sad u sistemu voda? Sipao sam permant ali posto vec 2 dana odzracujem i dpsipam vodu sad je nekih 90 posto vode,mozda i vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15898 Napisano Avgust 24, 2016 Integrisan, 9308 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ozracivanje obicno ide lagano, bez vecih poteskoca ali nekad zna dobro zezati....kao recimo ex Kuzmin motor, brate mili kolika zafrkancija, vazduha je bilo koliko hoces ili jedna Yamaha Xmax. Kao sto ti rekoh, moras biti istrajan i dobro voditi racuna da ne pregrejes.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 248 Napisano Avgust 24, 2016 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Pazim da temperatura ne udje u "crveno" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban032 49 Napisano Avgust 24, 2016 U prolazu, 61 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imao isti problem na Spidermax-u. Mislio da je termostat, pa da je dihtung glave... u stvari samo treba dobro ozraciti sistem, 99% je to u pitanju. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 248 Napisano Avgust 24, 2016 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Da ali na spidermaxu imas cepove na hladnjacima i vijak za odzracivanje na hladnjaku a ja na beverlyju ne nadjoh nista osim one "sisice" na glavi motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15898 Napisano Avgust 25, 2016 Integrisan, 9308 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Vise ti i ne treba. Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 248 Napisano Avgust 26, 2016 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Pokusavam citav dan ali ne vrijedi kad vozim temperatura do crvenog,kad zakocim padne,odzracujem citav dan ali svaki put nakon 1-2 prevozena kilometra ima puuuno vazduha u sistemu. Ne mogu vise. Zgadio mi se beverly. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Septembar 3, 2016 Fat and furios, 595 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li uspio popraviti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 248 Napisano Septembar 4, 2016 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Nisam,stalni pritisak u sistemu. Posto kod mene nema majstora za biranje cekam da dodjem na red. Sumnjaju na dihtung glave mada nema pare iz auspuha,nema emulzije u ulju ni ulja u antifrizu. Nemocan sam. Stavio otvoren termostat,odzracim vise puta,nema zraka i nakon prevozenih 500m temperatura bjesni a sistem pun vazduha i izbije tecnost kroz cep na boci. (( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15898 Napisano Septembar 5, 2016 Integrisan, 9308 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ajd uskoro bi trebao ici za Bijeljinu, msm za nekih 7 do 10 dana. Ako do tada ne resis problem, stavi pivo da se ladi pa ce ga ozracimo. Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 248 Napisano Septembar 5, 2016 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da cu do tad rijesiti ali na pivo si svakako pozvan Satelis kao i svako sa foruma ko naidje kroz Gradisku,a naci ce se i poneki cevap da se stavi na rostilj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Septembar 5, 2016 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pa vi ste se vec sve dogovorili!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 248 Napisano Septembar 6, 2016 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Eto pronađoh ja kvar. Nacrtao sebi šemu sistema i razmišljao i tako shvatim da vodena pumpa radi samo na leru. Kad sam vizuelno gledao sve je ozgledalo ok. Sad ponovo rastavim pumpu i vidim da se impeler raspao i dok nema otpora vode radi,čim dodje voda i malo više obrtaja on se okrene oko osovine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...