Alexa90 11558 Napisano Mart 20, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zar ne beše s 5 lamela kod novog mastera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15898 Napisano Mart 20, 2016 Integrisan, 9308 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Zar ne beše s 5 lamela kod novog mastera? Jest....ispravljeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 248 Napisano April 4, 2016 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Uzeću sebi za pravo da iznesem svoje utiske o Beverly 500 nakon prve vožnje od 60km u "komadu". Na žalost od kad sam kupio Beverly svašta mi se u životu izdešavalo(čak sam se i oženio po drugi put ) pa mi finansije nisu dozvolile da registrujem i vozim onako kako to želim,duže i više. Ali to bi trebalo uskoro da se sredi. Zbog pomenutog problema odlučio sam da se sa motorom upoznam vozeći uglavnom putevima kroz sela ispod Kozare da izbjegnem policiju itd. Master mašina me oduševila. Snage ima više nego dovoljno za mojih 113 kg .Ubrzanje odlično,uzbrdice i ne osjeća,preticanje automobila na 120 km/h je prava šala i traje doslovno 2 sekunde. To je baš ono što sam želio,dovoljno snažan a ipak ne divlji. Kočnicama sam takođe prezadovoljan. Položaj sjedenja je ono što neki kritikuju a meni odgovara. Sa 190 cm visine sjedim dosta udobno i ne zmaram se. Naravno i relacija je kratka da se zamorim,na duže bi vjerovatno bilo zamora. Vozio sam,da tako kažem,po svim površinama,neasfaltirani putevi,uski seoski asfaltirani putevi sa dosta pijeska i kamenčića,zemlje itd.,široki asfaltirani put čist kao suza,pa čak malo i po šumskom putu i po travi Beverly se odlično pokazao. Upravljanje u krivinama mu nije jača strana,tu je dosta mekan u odnosu na motore ali ipak je skuter a ne neki R i ja nisam ni očekivao tu više od njega.Ne ostavlja utisak preciznosti i čvrstoće,malo je "vinjav" što bi se u mom kraju reklo. Ipak smo se provozali i malo oštrije i mislim da uz period privikavanja može dosta dobro da se "obara" i da se vozi dosta brzo. Za kraj moja ocjena bi bila 8/10... bila bi da se nisam sjajno proveo,apsolutno zaljubio u Beverly i kući došao sa osmjehom "oko glave" koji čitav dan nisam mogao skinuti s lica Zbog toga mu dajem 9/10. Obožavam Beverly!!! I nemoj neko da mi kaže da je on samo za kurcobecanje ispred kafića jer smo se provezli i nekim stazama na kojima bi se enduro osjećao kao kod kuće Evo i jedna sličica a ako neko želi da vidi kako izgleda moje Potkozarje mogu postaviti slike sa te vožnje u nekoj temi u kojoj bi vas upoznao sa Kozarom i ovim dijelom BiH. Nadam se da ću uskoro i do nacionalnog parka Mrakovica. Ako ovom tekstu nije mjesto u ovoj temi duboko se izvinjavam i molim admine da premjeste... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4922 Napisano April 5, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno je ovom tekstu mesto u ovoj temi Slike tvog kraja možeš postaviti u temi o predlozima za vožnje al' posle nemoj da kukaš kad ti se "skrlja" 15-20 maxija sa Foruma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 248 Napisano April 5, 2016 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan kod mene svi dobrodošli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano April 5, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan @igogitar,drago mi je da ti se dopao skuter(motor). I ja sam iskreno oduševljen njim. Potpuno mi odgovara zbog moje visine od 192. Kada sam sam, na njemu se osećam kao komarac na konju Super mi se pokazao i sa suvozačem, ukupno malo više od 200kg Malkice mi je nestabilniji od x9 ali mislim da to može da se sredi nekim većim iskustvom na njemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 248 Napisano April 5, 2016 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan king_julien ja mislim da ću se vremenom bolje osjećati dok naviknem a čini mi se i da bi se bolje ponašao na tvrđoj postavci amortizera jer je sad na najmekše postavljen. Ne planiram na trke pa da mi je stalo da grebem bočnom nogarom po asfaltu ali volim da dobro vladam motorom,da znam njegove i svoje mogućnosti i da se osjećam sigurno. Moram naći alat za podešavanje jer nisam dobio uz skuter pa ću probati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lida 1 Napisano April 11, 2016 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da li se ulje na beverly 500 meri kad je hladan ili kad malo odradi? Imam problem i sa meracem temperature.. kad ga tek upalim i malo se vozim ode u crveno, cim stanem spusti u plavo.. slicnu stvar radi i sa meracem goriva.. inace isao sam kod kocke i kaze da je odlican agregat i motor kao motor.. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4922 Napisano April 11, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nivo ulja se meri samo i isključivo kad je agregat hladan i kad je motor na centralnoj nogari a čep merača zavrnut do kraja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano April 11, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni je malo čudno da ti to ne ludi neki kontakt, pričam za obe kazaljke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lida 1 Napisano April 11, 2016 (promenjeno) U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo danas sam ga tek upalio krenuo i kako sam krenuo da vozim krene da skace.. ode u crveno pali ventilator..posle nekog vremena kako stanem on se spusti na pola.. Napominjem da to radi samo prvih 20 min voznje.. posle je uvek na sredini ili crtu dve ispod crvene. Da li je to neka greska ili je to stvarno temperatura motora..juce sipam pun rezervoar on stoji na rezervi.. posle 10 min zakuca do kraja .. hvala na odgovorima. ........................................................................................................................ Promenio April 11, 2016 član alexanto Oglašavanje gde mu nije mesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano April 11, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za pokazivač goriva to može biti ona bela kutija napred ispod prednje plastike i njeni kontakti hoće da zezaju i da prikazuju te probleme što imaš(pun rezervoar, a on pokazuje rezervu). To ne bi bilo loše da pogledaš, skineš džekove naprskaš nekim sprejom za čišćenje kontakta i tada bi trebalo da proradi sve kako treba. Mada za ceo taj problem imaš par strana unazad objašnjenje kako smo rešavali i šta sve može da bude uzrok. A što se tiče pokazivača temperature, uff to stvarno ne znam šta može da bude. Nadam se da će se neko stručniji javiti i reći šta može biti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lida 1 Napisano April 11, 2016 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Samo jos da pitam curka mi voda tamo gde je antifriz.. gore ispod volana. Jel to nesto ozb ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano April 11, 2016 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Kako curka? Kad je ugasen? U toku voznje? Moze biti da je na copavoj , pa prepuna posuda pa curi kad otvoris jer je nakrivljen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan#JunioR 719 Napisano April 11, 2016 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Vincha Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Plasim se da nesto nije kako treba ukoliko ti temperatura odlazi u crveno i gubis antifriz. Da nije napukla cantra od antifriza? ili mozda crevo? Da li gubis antifriz i kada je ugasen, ili tek kada postigne temperaturu? Da ne izbija mozda na cep gde se doliva antifriz? Ako izlazi na cep, bolje se obrati majstoru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lida 1 Napisano April 11, 2016 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Izbija na cep gde se doliva voda.. Malo ne puno. A ovo sto mi ulazi u crveno mislim da je neki kvar sa elektrikom jer je ne moguce da se zagreje za pet min na max i da posle min ode u plavo. Majstor kocka kaze da je odlican agregat. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 248 Napisano April 11, 2016 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Vidi da li nabija pritisak u posudu za antifriz kad radi. Nadam se da nije to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lida 1 Napisano April 11, 2016 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao je majstor otvarao je dok radi.. ne duva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lida 1 Napisano April 11, 2016 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao je majstor otvarao je dok radi.. ne duva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lida 1 Napisano April 11, 2016 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ako nekome znaci nesto .. snimak https://youtu.be/CVMN7emki7o 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 248 Napisano April 12, 2016 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Hehe boja kao kod mene,to mora da valja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lida 1 Napisano April 12, 2016 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra je boja videcu da promenim samo taj cep. Mozda on zeza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano April 12, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel nije tebi otišao dihtung glave? Ne bi smelo to da radi nikako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lida 1 Napisano April 12, 2016 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam.. jel bi imao jos neke probleme motor?. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4922 Napisano April 12, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Meni to najpre deluje da ti nije izluftiran sistem za hlađenje. Meni se to dešavalo ranije i otkad je izluftiran sistem - nikad više Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...