king_julien 2567 Napisano Februar 22, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan To je teorija, u praksi ima da bude "veselo". Ma snaći ću se već, samo da nađem malo vremena i da krenem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kele101 39 Napisano Februar 22, 2016 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Bac Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S Prijavi odgovor kao problematičan sto se tice one ,,kutijice,, bele za pokazivac goriva to nema na x9, ako neko zna gde se to nalazi neka napise u temi ,,x9 250-500,, Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15898 Napisano Februar 22, 2016 Integrisan, 9308 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Satelis a kako ću posle da izbacim onu staru sajlu, pošto je ostala u "ulošku" meni je puklo nekih 10tak cm to što sam i slikao, sve ostalo mi je tamo i dalje u ulošku... Kao sto ti Dado napisa ili kreni tvojom metodom, pa ces se usrati od posla sto se tice one ,,kutijice,, bele za pokazivac goriva to nema na x9, ako neko zna gde se to nalazi neka napise u temi ,,x9 250-500,, Hvala Tu kutijicu elektronikicu nema X9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Februar 28, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kolege gde da kupim prekidač(dugme) da bih namestio da mi se pale sva četri pokazivača(migavca) u isto vreme, a sa druge strane bih stavio da mi se ventilator pali isto kada ja hoću, pored automatskog paljenja njegovog. Sada samo tražim odgovor za tastere, a za povezivanje i nameštanje to imam ideju kako mogu. Mislim na ove tastere > P. S. Sa obe strane ima po jedan prazan uložak, pa bih tu uglavio ovo što želim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Februar 28, 2016 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Za sva 4 migavca postoji neka zackoljica msm,Dare bi ti vec mogao vise napisati. A sto se tice ventilatora, to sam ja pre na autu imao (lada samara) , e sad koliko to "pije" vode na bevki,bas me zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4922 Napisano Februar 28, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Koja je pobuda da sam pališ ventilator? Event. pregrevanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Februar 28, 2016 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro vece dobri ljudi.... Malo se radilo na bevki...ubacen bixenon (vredi svakog dinara,progledao sam),montiran Mivv izduv(sada automobili mnogo vise obracaju paznju na mene kada ih obilazim ) i ispoliran vizir(lepota bozija).. Elem... Moze li mi neko reci proceduru skidanja zadnjih amortizera (onako ugrubo),malko se pojavila korozija tu na nekim delovima sto mi opasno bode oci. Trenutno sam besposlen pa da to sve usijam kako Bog zapoveda. Hvala unapred i pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 248 Napisano Februar 28, 2016 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li kod vas ima negdje da se kupi taj prekidač ali ja bih potražio polovan. Trebalo bi da paše sa x9, x evo itd. Ili da naručiš sa ebay-a... edit Ako je ovo cijena ja bih razmislio jesu li mi baš toliko potrebna sva 4 migavca http://www.ebay.com.sg/itm/Vespa-Piaggio-2005-X9-Evolution-500cc-left-Hand-Hazard-Button-Emergency-Switch-/361055077809?hash=item54108f45b1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15898 Napisano Februar 28, 2016 Integrisan, 9308 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kolege gde da kupim prekidač(dugme) da bih namestio da mi se pale sva četri pokazivača(migavca) u isto vreme, a sa druge strane bih stavio da mi se ventilator pali isto kada ja hoću, pored automatskog paljenja njegovog. Sada samo tražim odgovor za tastere, a za povezivanje i nameštanje to imam ideju kako mogu. P. S. Sa obe strane ima po jedan prazan uložak, pa bih tu uglavio ovo što želim. Prekidaci odgovaraju od X9, nikako nemoj kupovati polovne, jer skoro svi su kontakti zreli za ciscenje, pritom novi smesno kostaju....potrazi u PGS-u na NBG ili Bella moto na Lionu Dobro vece dobri ljudi.... Elem... Moze li mi neko reci proceduru skidanja zadnjih amortizera (onako ugrubo),malko se pojavila korozija tu na nekim delovima sto mi opasno bode oci. Trenutno sam besposlen pa da to sve usijam kako Bog zapoveda. Hvala unapred i pozdrav. Dobro vece kolega ovako...... free picture hosting ili ovako, moz da biras...... free uploader Kreces od srednjeg tunela pa polako, sediste, nosac kofera, bocne plastike...... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Februar 29, 2016 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Ajoooj.... Hvala kolega Satelis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Februar 29, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno kolega satelis na odgovoru, baciću se u potragu i realizaciji, pa ako mi šta bude trebalo javljam. P. S. Samo da kažem da sam sredio pokazivač goriva na tabli, bila je ona bela kutija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Mart 6, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sređena i km sajla, boban vratio za dva dana novu potpuno sa uloškom, cena oko 850 dinara. Hteo bih da pitam kolege dal može neko da mi kaže koja je ovo torba i gde može da se kupi, što stoji kod nogu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4922 Napisano Mart 6, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan To je Givi. Trion Motors je zastupnik a imaš i Kappa u Moto Landu. Kappa su nešto jeftinije, kvalitet je tu negde... Imaš i u Louisu dosta su jeftinije a rade posao. U pitanju je tunel torba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4922 Napisano Mart 6, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo je moja Givi. Ne znam tačno koji je model, ima na sajtu Triona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Mart 6, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem puno na brzom odgovoru, potražiću i videću šta mi se najviše isplati. P. S. Kolega izvini ali ni na jednom sajtu nisam pronašao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4922 Napisano Mart 6, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan E, jbg sad me tovariš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Mart 6, 2016 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mrzim da otvaram ovu temu!!! Hvata me nostalgija za mojim Bevom... Bio je isti kao ovaj gore na fotografiji, ladno ga je lik koji je kupio od mene totalno unistio 10 dana kasnije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Mart 6, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan @alexanto,taman posla. Već kada idem na "Torbe za skutere" izađe mi ovo Pa zato sam i pitao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4922 Napisano Mart 6, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan To je zato što ih vrv nemaju na stanju a roba stiže pred sajam i čeka se cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Mart 6, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aha, hvala još jednom na odgovoru. Nije mi bilo jasno pa sam zato ono pitao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slavo 59 Napisano Mart 20, 2016 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neke vece razlike izmedju beverlya 500 iz 2004 i 2008 god. ? Je li kolika razlika izmedju 460 i 490ccm alo sam dobro napisao ... Razmisljam se o kupovini istoga ali imam u ponudi vise ovih tipa 2004god i par njih 2008 . Interesuje me isto i jel vrijedna razlika u cijeni od 400e-500e za 3-4god mladji bev Sent from my SM-G928F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 20, 2016 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Imam bev 500, i po meni odlican gradski skuter. Moze i da se putuje kao i bilo kojim drugim motorom, ali nije pravljen za to. Nisam hteo 300, jer mi se cinilo da u dvoje dosta bolje ide 500. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15898 Napisano Mart 20, 2016 Integrisan, 9308 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Master starije generacije: - variator sa 6 rolnica - kraci kais (88 zuba) - kvacilo sa 3 lamele - termostat na desnoj strani - 1 svecic - racunar negde na sasiji Master nove generacije: - variator sa 8 rolnica - duzi kais (89-91 zub) - kvacilo sa 5 lamele - termostat na levoj strani u plasticnom kucistu - 2 svecice - racunar u sklopu klapne gasa Koji god uzeo, neces pogresiti, gledaj da samo da je sto bolje tj redovno odrzavan i nema greske. Preformanse se skoro i ne osete, prelaze ti motori 100K kod od sale, nema zime 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slavo 59 Napisano Mart 20, 2016 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Malo me zbunila prica ovog lika sto sam gledao bev 500 2004. Motor je presao 26000km stvarno na izgled je kao nov , sve fabricko na njega ali mi je zbunjiva prica sto je lik vec na njega odradio generalnu, koliko shvatih bio je valjda prokuvao, rece da je zamijenio termostat, termo davac , ravnjao glavu i zamijenio dihtung. E sad jel sta smeta to sto je motor otvaran , znam da na auto to nije strasno al odje me malo buni. I josh jedna stvar , rece kao necu te lagat al kroz grad mu trosi 6-6.5l kao svi koji pricaju da trosi manje lazu ... al vidim uglavnom iskustva ljudi govore da taj motor trosi 4.5-5l Sent from my SM-G928F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo032 107 Napisano Mart 20, 2016 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki gsxR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam beverlija 2008. godište, prodao sam ga prosle godine, i navodno se razlikuju agregati, ispravljene su neke greske na starim agregatima, čini mi se u vezi sa vodenom pumpom, neka me kolege isprave ako grešim. Celokupni utisak, odličan motor za grad, po meni šta više savrsen. Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...