daywalker 183 Napisano Februar 18, 2016 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj nista te ne kosta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kele101 39 Napisano Februar 18, 2016 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Bac Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S Prijavi odgovor kao problematičan jel moze neko da slika tu ,, kutijicu,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Februar 18, 2016 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kutija je malo veća od kutije za šibice, bele boje.....Dado bi trebao da ima deo tj sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kele101 39 Napisano Februar 18, 2016 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Bac Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S Prijavi odgovor kao problematičan i mene zeza pokazivac ali na x9, trebalo bi da je isti deo na oba motora, ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Februar 18, 2016 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Kutija je malo veća od kutije za šibice, bele boje.....Dado bi trebao da ima deo tj sliku. I sa prednje strane ima dzek... nemozes omasiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1231 Napisano Februar 18, 2016 BJB Maxi scooter club, 1659 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Nemam vise. Ode bevka,ode i slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Februar 19, 2016 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan To je ova bela kutijica sa zutom nalepnicom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Februar 19, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan @daywalker,daj molim te neke korake šta se prvo skida od plastike da ne "rijem" i ne lutam bez veze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Februar 19, 2016 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Skines prednju plastiku,imas dva safa ispod kormana sa unutrasnje strane,pa onda dva safa ispod blatobrana sa prednje strane i jedan sraf ispod znaka piaggio sa prednje strane(nezno skini znak da ne puknu zabice). Kada skines prednju plastiku videces kutijicu. Nemoras nju da skidas,skini dzek sa nje i naprskaj kontakt sprejom.. Jbg.to je valjda to... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Februar 21, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo danas krenuo malo da se vozim i vidim ne radi mi brzinomer i brojčanik za kilometar. Uuff poludeo sam, došao kući ajde da vidim prvo kakva je sajla i puž, skinuo točak i ima šta da vidim skinuo sajlu i samo ispade, sajla pukla, a puž jr u redu čitav je i okreće se kako treba. E sad treba mi savet gde mogu da uzmem tu sajlu, gde da poručim ako neko može da mi kaže. Evo i slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Februar 21, 2016 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Odnesi il posalji Boban sajle i resen problem, napravice ti drugu, montage i gotova priča. Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Februar 21, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Čuo sam za "Boban sajle" moraću poštom da pošaljem neću skorije ići za Beograd. Hvala na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 226 Napisano Februar 21, 2016 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Molim vas ako neko zna kako se skida naslon za suvozaca sa originalnog Piaggio kofera na Beverlyju da pomogne. Kofer sam dobio uz motor ali je kofer navodno spao i ima ostecenja pa bih ga ofarbao i skinuo naslon da se tapacira jer je pokidan na jednom mjestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Februar 21, 2016 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan @king_julienJa sam je juce menjao,narucio polovnu kod Gavre iz Subotice,mislio sam da mi je pinjon u pitanju...kad ono pukla sajla.. Kada je budes menjao,ona plasticna cetvrtka sa sajle se skida i samo novu sajlu uvuces odozdo od tocka na gore prema satu,obavezno podmazi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4729 Napisano Februar 21, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Otvoriš kofer i sa unutrašnje strane imaš, mislim 3 šrafića koji drže naslon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1231 Napisano Februar 21, 2016 BJB Maxi scooter club, 1659 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan 300 dinara u NS sajla... Radio vec dve za beverly. Kod najlon pijace firma. Ako ti vise info treba,pisi PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 226 Napisano Februar 21, 2016 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Puno hvala Alexanto. I lud bi shvatio ali ja nisam. Još sam danas otvorio kofer i konstatovao da nema nikakvih šrafova...sad sam išao ponovo i uvidio kako sam glup bio jer sam gledao u donji dio kofera a ne u poklopac. Za plakati Inače nisam tako slijep i glup i dosta toga popravim sam ali mamurluk je učinio svoje Izvinite na glupom pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Februar 21, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan 300 dinara u NS sajla... Radio vec dve za beverly. Kod najlon pijace firma. Ako ti vise info treba,pisi PP.Hvala dalibore na info, videću koliko para će da traži boban, pa ću da uporedim. Sve u svemu naručujem onde gde može da se šalje poštom. @day, hvala na objašnjenju, tako sam i pretpostavio da se montira, samo mi reci plastika onda i ne mora da se skida? Da, da i planirao sam da podmažem sa mašću.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Februar 22, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Puno hvala Alexanto. I lud bi shvatio ali ja nisam. Još sam danas otvorio kofer i konstatovao da nema nikakvih šrafova...sad sam išao ponovo i uvidio kako sam glup bio jer sam gledao u donji dio kofera a ne u poklopac. Za plakati Inače nisam tako slijep i glup i dosta toga popravim sam ali mamurluk je učinio svoje Izvinite na glupom pitanju. Ti si car, konačno neko nov a otkačen kao metuzalemi MSC-a. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Februar 22, 2016 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan @king... U pravu si i nemora da se skida. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 226 Napisano Februar 22, 2016 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe hvala AlexaBGD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Februar 22, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo sada sam se čuo sa Boban sajle, čuo sam se i sa kontaktom koji mi je dalibor dao i sa još jednim čovekom. Sva trojica su mi rekli da moram da pošaljem ceo uložak da bi mi namontirali sajlu tj ubacili, jer ne znaju meru, dužinu, samo sajlu kao sajlu ne rade. Tako da blago meni kada nađem malo vremena, rasturaj celu plastiku vadi i šalji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Februar 22, 2016 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok kolega, pošalji ti njima sajlu i patrljak koji je ostao od iste. Za bužir, napravi se lud, da ne rasturaš bezveze motor kad nema potrebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Februar 22, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Satelis a kako ću posle da izbacim onu staru sajlu, pošto je ostala u "ulošku" meni je puklo nekih 10tak cm to što sam i slikao, sve ostalo mi je tamo i dalje u ulošku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1231 Napisano Februar 22, 2016 BJB Maxi scooter club, 1659 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Ahaha... koji kralj! :-D (igor)King,moras skidati vizir,retrovizore,oplatu kormana, izvrnuti "maticu" km sata i uvuci sajlu odgore.. zavrnuti i sklopiti,a dole more uvrnuti ,kljuc 10. Podmazi dobro i vidi jel buzir ispravan,da nije negde presavijen,jer je to kod mene bio slucaj i od naprezanja je pukla sajla. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...