michelangelo 113 Napisano Novembar 12, 2012 U prolazu, 91 postova Lokacija: svuda po malo... Motocikl: dominantni muzjak 498ccm PD09 Prijavi odgovor kao problematičan meni ovo cudo na prvu loptu lici na neki fensi maksi skuter. prosli model mi bese malo lepsi i odredjeniji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6012 Napisano Novembar 12, 2012 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mi like it! Iako nisam ljubitelj tourera, dizajn mi je ekstra! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Novembar 13, 2012 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Novembar 13, 2012 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Opako! a zvuk zaboravili?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Novembar 13, 2012 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga sa Aprilia kanala sa zvukom http://www.youtube.com/watch?v=Am5NJU19Pgw&feature=g-u-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Mart 8, 2013 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Mart 9, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Boles! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1954 Napisano Mart 22, 2013 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano Mart 23, 2013 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan Stize u Bg do 15.aprila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom_kg 149 Napisano Mart 23, 2013 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: V-STROM 650 2006 , YAMAHA SUPER TENERE xtz1200 , XZT 750 SUPERTENERE Prijavi odgovor kao problematičan o motoru se nista ne zna dok ne prodje bar 5 godina, toliko treba fabrici da ispravi "decije dolesti" svakog motora i automobila!! Meni izgleda vrhunski , nadam se da je isto toliko i pouzdan! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 569 Napisano Mart 23, 2013 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan o motoru se nista ne zna dok ne prodje bar 5 godina, toliko treba fabrici da ispravi "decije dolesti" svakog motora i automobila!! Meni izgleda vrhunski , nadam se da je isto toliko i pouzdan! Bar 5 godina? Pa novi modeli izlaze u roku od 4-5 godina! Isprave se te "decje bolesti" dosta ranije i ne mora da se ceka izlazak novog modela za kupovinu ovog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Mart 23, 2013 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=UE6-gYPRaYI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Mart 23, 2013 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan o motoru se nista ne zna dok ne prodje bar 5 godina, toliko treba fabrici da ispravi "decije dolesti" svakog motora i automobila!! Meni izgleda vrhunski , nadam se da je isto toliko i pouzdan! sekta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Mart 23, 2013 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dal' su podebljali onu licnu od kontakt brave do racunara?? I kako je sa ramom - secam se da je bilo problema sa pucanjem istog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Mart 26, 2013 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano Mart 27, 2013 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan Jedino ste je vreme na Sardiniji bilo kao da su u UK. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Mart 27, 2013 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Dal' su podebljali onu licnu od kontakt brave do racunara?? I kako je sa ramom - secam se da je bilo problema sa pucanjem istog. Stari i novi Caponord nemaju ništa isto osim imena... Skroz novi motor, nije to bmw da sve bude isto 20god. 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibd 1342 Napisano Jun 25, 2013 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan U pocetku mi se nije svidjela maska koja je "skinuta" sa R-a ali sto ga vise gledam sve mi je ljepsi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlavkoPejovic 74 Napisano Novembar 28, 2013 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo da malo predstavim mog Caponorda 1200 I licno iskustvo sa njim... Kupio sam novog naravno u Junu I za nekih 5 mjeseci "nabacio" okruglo 14.000 km... svaki kilometar sa njim je cisto zadovoljstvo. "Pali" u istoj sezoni Karpati I Doliomiti... Transaalpina Transfagarasan, passo Sela, Gardena... I koriscen za svakodnevnu gradsku voznju. Motor je BOLESNO povozan, okretana, upravljiv, obozava krivine, udoban za duga putovanja... Osjecaj kada se raspuste 125 vise nego divljih konja (koje opet mozete potpuno ukrotiti u turing ili rain modu)... Zvuk koji dolazi iz asupuha kada se odvrne rucica gasa je grmljavina koja ne moze nikog da ostavi ravnodusnim. Kazu da se o ukusima ne raspravlja al' Capo je (uz Multistradu)... 1 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlavkoPejovic 74 Napisano Novembar 28, 2013 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Fabricki su dosle Dunlop sportske gume...koje su se drzale dobro cca 8-9.000 sad sam presao na Metzeler z8 da pokusam da dobacim 12-13.000 t.j. da mi izguraju citavu sezonu... Raspakivanje... Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Novembar 28, 2013 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prava azdaja, prelep je . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Novembar 29, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam u Paziniju da je pogledam i zaista je prelep motor. Nemam šta da zamerim. Slavko, da li je oboreno svetlo ovo srednje ili su dva bočna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlavkoPejovic 74 Napisano Novembar 30, 2013 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Srednje svijetlo je dugo.. Dva sa strana su oborena... Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Decembar 1, 2013 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan odlican izbor iz te klase. cestitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hectorkvs 12 Napisano Februar 25, 2014 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posto nas bas malo ima,evo dajem i ja doprinos ovom delu foruma sa par slicica moje nove prijateljice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...