srbac 2457 Napisano Avgust 21, 2022 (promenjeno) Andragog, 5024 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, gajdar je napisao: “Oliver’s bike garage” 063 26 50 50 Tržni centar u Bloku 70a na Novom Bg. Decko ima sve za motore. Sam skida i montira. Sve pedantno i kako struka zapoveda. Balansiranje sa balanserkom. Ozbiljan moto servis . BMW, japanci, italijani.... Promenio Avgust 21, 2022 član srbac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
primorac 3 Napisano Septembar 2, 2022 U prolazu, 8 postova Lokacija: zemlja Motocikl: Kymco 300i Prijavi odgovor kao problematičan doma u garaži- za 50 evra sav pribor plus balansirka, zamjeniš, balansiraš i voziš uspravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
primorac 3 Napisano Septembar 2, 2022 U prolazu, 8 postova Lokacija: zemlja Motocikl: Kymco 300i Prijavi odgovor kao problematičan On 5.10.2019. at 18:07, Pingvin37 je napisao: Najvise od svega mrzim kad ventil ode. Guma na skoro nultom pritisku ispusta vazduh momentalno, ceka u garazi. Em sto moras 2000 za slep da platis em montaza demontaza i tocka i gume i zamena ventila na kraju balansiranje sve to 5000 dinara minimum zbog ventila koji se osrafio. Kakav bedak. ako ne znaš sam skinut kotač s motocikla, onda možda nije sport za tebe... osim ako baš živiš na 10 spratu pa baš nemaš gdje, ajde to mogu razumjeti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 16022 Napisano Septembar 2, 2022 Drug član, 1822 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan On 4.7.2022. at 18:45, penumbra je napisao: Ja sam isao ovde pre par meseci. Lik koji radi je kolega motociklista i vozi f800gs ako se ne varam, rekao sam mu da sam nasao moment na koji se zatezu osovine, covek lepo uredno zapisao (i nadam se zategao posle kad je namestao gume ) Auto gume, moto gume, DUMP gume - WWW.VULTURTIRES.RS 56PROIZVOĐAČAAKREDITOVANIH NOVE GUME 2021 3VRSTE GUMAPO SEZONI NOVE GUME 2021 99% ZADOVOLJNIHKLIJENATA NOVE GUME 2021 AUTO... U principu, nije mi ispao tocak do sad i sve je uradjeno sa balansiranjem. Ne secam se tacno, ali mislim da je 1800 po tocku sa skidanjem. Sve preporuke. Momak kao osoba je zaista prva liga. Meni je nažalost prilikom demontaže zadnje gume polomio senzor pritiska vazduha i napravio mi pakao od života. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chedo 150 Napisano Octobar 7, 2022 U prolazu, 42 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kinroad xintian 250-16 Prijavi odgovor kao problematičan On 21.8.2022. at 15:30, gajdar je napisao: “Oliver’s bike garage” 063 26 50 50 Tržni centar u Bloku 70a na Novom Bg. Decko ima sve za motore. Sam skida i montira. Sve pedantno i kako struka zapoveda. Moram da pohvalim kolegu Olivera, kao prvo dobar čovek, stručan, detaljan i pedantan majstor. Uz kvalitetno odrađen dogovoreni posao po korektnoj ceni, dobio sam i par korisnih saveta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6088 Napisano Octobar 7, 2022 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, cheindjic je napisao: korektnoj ceni, Ako nije tajna,kolika je ta korektna cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chedo 150 Napisano Octobar 7, 2022 U prolazu, 42 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kinroad xintian 250-16 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, ivica744 je napisao: Ako nije tajna,kolika je ta korektna Skidanje točka, demontaža gume, nabavka unutrašnje gume, montaža, balansiranje, vraćanje točka, dotezanje lanca, podmazivanje - cena usluge 2.000 din. Ja sam doneo novu vanjsku gumu i platio unutrašnju po priloženom računu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Octobar 7, 2022 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isto to u Zagrebu platio 85e za Road Kinga (prednji+zadnji tocak, samo bez dotezanja lanca - nemam ga na motoru) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Budimir 76 Napisano Jul 18, 2023 (promenjeno) U prolazu, 79 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja danas bio kod Oliver’s bike garage, zamenio obe gume 4000 din plus zamena ventila 400 din. Izuzetno korektan lik. Naravno sa skidanjem tockova. Promenio Jul 18, 2023 član Budimir 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2039 Napisano Jul 18, 2023 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Samo kod Marka!Car Care, radiofar.Momak je nas kolega sa foruma…Ko jednom zameni kod njega, drugog vulkanizera nece trazitiSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2039 Napisano Jul 18, 2023 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek moment kljuc, uvek sve po servisnom uputstvu, uvek detaljan pregled celjustiSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robinho 70 2 Napisano Jun 24, 2024 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam bio kod Olivera.zamenio mi je zadnju gumu,unutrasnju,balansiranje sa jednim tegicem koji se placa 200 din (ima i one koji se ne placaju ),sve zajedno je bilo 2400 din.Tip je prva liga a i pas mu je predivan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8634 Napisano Jul 1, 2024 Drug član, 891 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo obavio sveti čin. Dum DOO (Vulko) Jovanke Radaković 25, Mirijevo. Doneo im točkove i gume. Demontaža, montaža, balansiranje na balanserki onoj velikoj kao za autogume - 1500din po točku. Novi ventili 2x400. Video sam i moto dizalicu, skidaju i sa motora točkove inače. Moja preporuka. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4116 Napisano Jul 1, 2024 Drug član, 924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan I pretežu šrafove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 249 Napisano Septembar 5, 2024 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502x Prijavi odgovor kao problematičan Zasto li su meni onda pre mesec dana na telefon rekli za Trk 502x 8.000 din za oba tocka? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13236 Napisano Septembar 5, 2024 Ne silazi, 7492 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću da kupim mašinu pa dođite kod mene. 8000 za oba točka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1890 Napisano Septembar 5, 2024 Drug član, 652 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Jel i Karađorđeva i šopska uključena u cifru? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 249 Napisano Septembar 5, 2024 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502x Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da glavnu ulogu tu igra to sto su felne zicane, to odmah menja cenu drasticno. Zasto - ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5486 Napisano Septembar 5, 2024 Drug član, 1614 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/1/2024 at 9:54 AM, the_doctor said: Upravo obavio sveti čin. Dum DOO (Vulko) Jovanke Radaković 25, Mirijevo. Doneo im točkove i gume. Demontaža, montaža, balansiranje na balanserki onoj velikoj kao za autogume - 1500din po točku. Novi ventili 2x400. Video sam i moto dizalicu, skidaju i sa motora točkove inače. Moja preporuka. Samo ne tu! Nikada ! Ni po cenu da ostanu jedini u Bg. Nikada , ikada... Ti si prvi lik u mom stogodisnjem stazu motociklzima da je rekao "moja preporuka" za DUM... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10430 Napisano Septembar 5, 2024 (promenjeno) Ne silazi, 2363 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ako sami skinete točak (ja nosio žičani), neće puno da vas košta zamena, samo da majstor ugrabi vreme... Google Maps MAPS.APP.GOO.GL Žarkovo, Bgd Promenio Septembar 5, 2024 član Blaza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17882 Napisano Septembar 6, 2024 Vozim motor, nisam BAJKER, 2444 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Rade u Lav autu, samo mislim da ne skidaju tocak sa motora, montaza i balansiranje 1600din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 249 Napisano Septembar 6, 2024 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502x Prijavi odgovor kao problematičan Ne rade zicane, zvao juce da pitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17882 Napisano Septembar 6, 2024 Vozim motor, nisam BAJKER, 2444 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, sasa_f1 je napisao: Ne rade zicane, zvao juce da pitam. Aham, nisam ispratio da su zicane u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22577 Napisano Septembar 6, 2024 Integrisan, 9674 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan To sada novi-moderni upotrebljavaci dvotockasa zovu zBice i zBicani tockovi Kada se i na stranim sajtovima pretrazuje ne treba kucati "Wire motocycle rims" vec "wBire rims" P.S. Mozda je i vulkanizer jedan od tih, posle ispravno upitanog takodje se interesovati rade li zBicane! 2 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1156 Napisano Septembar 6, 2024 Zlaja, 289 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Zamena guma na zbicanim felnama 4000. Zamena guma na zicanim felnama 1500. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...