Darko SB 391 Napisano Decembar 10, 2015 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Madison, od kad sam ga prvi put kupio nekako mi ostao kao nesto sto je neka sigurica, i stalno mi se nekako namestao da kupim i eto... U oglasima ga cenim prilicno sada heheh, ali zato sto mi i nije za prodaju pa sam mu nalepio cenu, ali nisam ja ni nerealan ni slicno, ako resim da kupim drugi skut ili motor ode meda za 600/700e relativno brzo... Ne stoje meni u oglasima motori dugo kad resim da prodam, ali kad ne znam sta hocu, a nemam puno kesa, onda nabudzim cenu pa neka stoji mozda ispadne nesto... malo bih probao enduro neki to me bas vuce sada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motodon 0 Napisano Januar 15, 2016 U prolazu, 3 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, U dilemi sam šta od ova dva modela pre uzeti? Govorim o polovnom motoru kojeg bih pazario, vidim po našim oglasima da je Beverly povoljniji za kupovinu. Kakva su vaša iskustva oko održavanja tj. cene servisa onih obaveznih a i onih vanrednih koje mogu da te snađu. Potrošnja mi je jako bitna a opet Yamaha ima taj prostor ispod sedišta što mi je takođe jako bitno i dobro... Ne znam.... Hvala unapred na svakom odgovoru. pozzzz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
njyam njyam 46 Napisano Januar 15, 2016 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: Yamaha xc300 Versity Prijavi odgovor kao problematičan Zašto je Yamaha skuplja ??? Zato što je mnoooogo bolja !!! Ne znam koje godište gledaš ali ... x-max ima više mesta ispod sedišta, bolje se vozi (u smislu pri idealnoj brzini ''pliva'' ko riba u vodi), potrošnja 3 i kusurčić na otvorenom do 4 u gradu, kvalitet neuporediv ... Jedino ulje menjaš na svakih 3000 km ali Yamaha nema filter nego mrežicu koju ispereš, sipaš 1,2l ulja i ''pun gaaaaas'', a na piaggio motorima, ako ne troškare ulje ume to da potraje i celu sezonu ali mene ovo često (na 3000km) menjanje ulja ne muči uopšte. Uvek Yamaha !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Januar 15, 2016 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Prostor ispod sedista,yamaha u velikoj prednosti. Sa druge strane 16 tocak daje prednost beverly sto voze tice. Estetika ide na stranu yamahe(sto se mene licno tice),ali dostupnost delova na stranu beva i mnogo su povoljni. Sto se tice polozaja sedenja? Skoro je isto,noge ni na jednom ne mozes opruziti. Toliko od mene. Srecno sa kupovinom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 291 Napisano Januar 25, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pare sam pripremio ( dobro ne baš pare nego evre ) i imam ih sasvim dovoljno ... kad malo otopli idem do Delte da probam CTX700 ili NC750XA ( NC750SA ) ... ukoliko mi nijedan iz bilo kog razloga ne bude odgovarao ostavio sam opciju da uzmem NSS 300 Forza skuter. Naravno sa kupovinom čekam do sajma ( valjda će opet biti neki popust ) . Mislim da sam dobro osmislio ali moguće da sam i nešto propustio ... šta bi mi još preporučili da pogledam ( prvenstveno novo ali može i polovno do godinu dve ...) p.s. menjač mora da bude automatski ... prednost ima honda ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Januar 25, 2016 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhh Matori, nekako po mom ukusu msm da bi ti legla neka coperica, recimo Harley, koji je preskup ali zato CTX mi je u slicnom fazonu, prave krstarice. Forza mi deluje malena za tvoje gabarite ali svakako vidi/probaj pa ces i sam videti ili neki Bugisa recimo...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 437 Napisano Januar 25, 2016 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan ctx700 je i moj favorit, sto kazu - ljubav na prvi pogled ...ne znam kakvih si "gabarita" ali ako ti odgovara taj zavaljeni, skuteraski nacin sedenja onda ce ti to verovatno biti jedini izbor... nc750 i integra su, barem meni, bili jako neudobni za voznju a ctx mi lego ko pravljen...ono sto je kod ovog motora veliki propust su bocni koferi koji dolaze kao standardna oprema...male su litraze i prilicno neprakticni (ne mozes kacigu da smestis unutra) a originalni hondin zadnji sa nosacem je oko 700 evra!...inace, bije ga glas da je jako ruzan ali "lepota je u oku posmatraca" a eto ovde nas ima bar dvojica od ukusa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 291 Napisano Januar 26, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhh Matori, nekako po mom ukusu msm da bi ti legla neka coperica, recimo Harley, koji je preskup ali zato CTX mi je u slicnom fazonu, prave krstarice. Forza mi deluje malena za tvoje gabarite ali svakako vidi/probaj pa ces i sam videti ili neki Bugisa recimo...... CTX je moj favorit ... i prvenstveno na njega ciljam ... ali razmišljam malo o zajahivanju i silaženju ipak to nije kao na skuteru ... mislim naravno da ja to mogu ali kad moraš svaki put ... a moram i da probam koliko je udoban na malkice duže nego samo da sednem na njega ... tako da čim se vreme prolepša još malo odoh do Delte da im tražim test vožnju ... a razmišljao sam i o Bugiju 650 no preskup mi je za to što daje ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Januar 26, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan ctx700 .ono sto je kod ovog motora veliki propust su bocni koferi koji dolaze kao standardna oprema...male su litraze i prilicno neprakticni (ne mozes kacigu da smestis unutra) a originalni hondin zadnji sa nosacem je oko 700 evra!...inace, bije ga glas da je jako ruzan ali "lepota je u oku posmatraca" a eto ovde nas ima bar dvojica od ukusa Ово је једини који сам нашао са задњим кофером и капирам да није оригинал али изгледа много лепше него оригинални (бочни),а и цена је прихватљива. https://www.google.rs/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwikiMysrcfKAhUD7xQKHekdB_cQjRwIBw&url=http%3A%2F%2Fwww.motomachines.com%2FHepco-Becker-Lock-it-Side-Carrier--Honda-CTX700_p_4769.html&psig=AFQjCNEUXMxKxvSnKaHwB82QC0pi0lfZ2A&ust=1453893350061488 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Januar 26, 2016 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhh Matori, nekako po mom ukusu msm da bi ti legla neka coperica, recimo Harley, koji je preskup ali zato CTX mi je u slicnom fazonu, prave krstarice. Forza mi deluje malena za tvoje gabarite ali svakako vidi/probaj pa ces i sam videti ili neki Bugisa recimo...... CTX je moj favorit ... i prvenstveno na njega ciljam ... ali razmišljam malo o zajahivanju i silaženju ipak to nije kao na skuteru ... mislim naravno da ja to mogu ali kad moraš svaki put ... a moram i da probam koliko je udoban na malkice duže nego samo da sednem na njega ... tako da čim se vreme prolepša još malo odoh do Delte da im tražim test vožnju ... a razmišljao sam i o Bugiju 650 no preskup mi je za to što daje ... CTX je super motor, video sam ga uzivo, ako planiras neke dalje voznje i putovanja moj glas ide za CTX. Bio sam u Hondi proslo leto i testirao NSS300 perfektan skuter, odlicno povlaci, okretan, stabilan, jako udoban, veliki prostor ispod sedista, instrument tabla kao kod nekog automobila! Ali mislim da je ona vise za grad i neke krace voznjice po Srbiji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 437 Napisano Januar 26, 2016 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan @bracabgd...zaista lepo izgleda ali ovde, na tvom linku, u pitanju je ctx700N a ovo o cemu smo pisali je, ako se radi o modelima u delti, ctx700DCT koji se malo vizuelno razlikuje i dolazi standardno sa bocnim koferima...oni mu prilicno dizu cenu a smatram da su neprakticni za svaki dan (imao sam ih na NC750)...pitao ja da ih skinu pa da pazarim onako klot al kazu ne moze ... http://www.cycletrader.com/listing/2015-Honda-CTX700-DCT-ABS-%28CTX700D%29-114694304 @matori351...sediste je toliko nisko da sa "zajahavanjem" nema nikakvih problema...nije bas popularno da pominjem na ovom mestu gde smo svi ljuti bajkeri ali u americi je to jedan od omiljenijih modela za nezniji pol bas zbog lake manipulacije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Januar 26, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan @bobi_krofna... Видео сам ја разлику у нејкеду и о овом другом,ал сам капирао да и један и други долазе клот,и онда ти даље одређујеш шта и како даље,ал наравно овде ништа није као што ми желимо... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 291 Napisano Januar 26, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Nominalno je naked varijanta 200 eura jeftinija ... računam da se za te pare isplati imati dva bočna kofera pa kakvi god da su a oni standardno dolaze sa varijantom koja nije naked + malo prednje plastike ... Po svoj prilici će na kraju biti CTX a ustvari je moja dilema bila da li da ga uzmem jer ja uglavnom vozim po gradu a forza koja bi to pokrila je ipak 2000 jeftinija ... kako se bliži mart i sajam ( kad ću da oposlim stvar ) sve sam sigurniji da će to ipak biti CTX jer i on je minimalne potrošnje i prilično deluje okretno tako da grad i nije problem ( kažu mi da se koferi bočni lako skidaju i stavljaju ) a zadnji kofer možda bude na sajmu jeftiniji ( što je dedi milo to mu se i snilo ) ... hvala svima na komentarima a posebno onima koji , jelte, imju ukusa i CTX im se sviđa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Januar 26, 2016 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Onomad kad smo Kuzma i ja bili do Stojanova, u salonu bio je jedan beli CTX (sa bocnim koferima), na oko, bas mi je delovao dobar, svidZa mi se kako izgleda, dok u Delti smo videli crnog CTX-a koji mi bas nesto i nije prijao za oci....e sad, ukusi su razliciti pa ko voli, nek' izvoli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano Januar 28, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno lepo motorče...priznajem ... ...mislim da sam negde pročitao da postoje dva modela CTX 700 I CTX 700N Koja je razlika ? ... kakvi ste vi mangupi ... terate me da razmišljam kako Daliboru da prodam Spidera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Januar 28, 2016 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Au Laki,pa ovo ide uz tebe.. Stariji gospodin i mladjani motor. :-D Spider je povelik za tebe. :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 291 Napisano Januar 28, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Onomad kad smo Kuzma i ja bili do Stojanova, u salonu bio je jedan beli CTX (sa bocnim koferima), na oko, bas mi je delovao dobar, svidZa mi se kako izgleda, dok u Delti smo videli crnog CTX-a koji mi bas nesto i nije prijao za oci....e sad, ukusi su razliciti pa ko voli, nek' izvoli. Dare ... ako bih otišao do Stojanova i ako mi učini cenu te ja ovog vikenda završim posao na šta da obratim pažnju ... mislim pošto već dugo stoji u salonu šta ti misliš da l mogu samo da sipam gorivo i dovezem ga kući ili da proveravam nešto ( mada ne znam ni šta bih proveravao ) ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano Januar 28, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Au Laki,pa ovo ide uz tebe.. Stariji gospodin i mladjani motor. :-D Spider je povelik za tebe. :-D ...bolje bi uz mene išla jedna mlađana teta . . . ali hajde...nismo na kraj srca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Januar 28, 2016 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dare ... ako bih otišao do Stojanova i ako mi učini cenu te ja ovog vikenda završim posao na šta da obratim pažnju ... mislim pošto već dugo stoji u salonu šta ti misliš da l mogu samo da sipam gorivo i dovezem ga kući ili da proveravam nešto ( mada ne znam ni šta bih proveravao ) ... Msm da se neces usreciti kod Stojanova, krajnje nekorektan je ispao kad smo bili u NS tako da bi ga zaobisao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 291 Napisano Januar 30, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Stojanov stvarno i nije baš previše ... poslovan ... pošto je moja žena insistirala da ne bude beo motor ja rekoh ajde da je poslušam iako mi se lično sviđa beli ... i kažem kod Stojanova da hoću crni kad ono cvrc ... traži mi lik 200 eura više za crni ... pa kad ga nisam zgromio ... da ima igde drugde da se kupi odustao bih al nema pa sam izbrojao do deset i kupio beli ... ne bi mi žena verovala da nije sin bio sa mnom ... Sve u svemu - i pored guste magle na autoputu ( bilo je i karambola na naplatnoj rampi ) ja sam srećno došao do bgd-a ... iako bez tablica al me nisu zaustavljali i oposlio odmah registraciju tako da je sve g o t o v o ... CTX je moj p.s. ne da mogu da ga zajašem nego mogu da ga preskočim ... a koferi su super iako stvarno ne može kaciga da stane ... a ide ko vruć nož kroz puter ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Januar 30, 2016 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom, puno, puno sigurnih kilometara ti zelim!!! Daj slike matoriiiiiii Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 291 Napisano Januar 30, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom, puno, puno sigurnih kilometara ti zelim!!! Daj slike matoriiiiiii hvala ... slike sutra ... smorio sam se vozeći iz ns po magli pa jureći da ga registrujem a i morao sam nešto po kući da oposlim ( moš misliti - usred ove priče a iz čista mira mi se sinoć odvali komad od oko 2 kvadrata plafona u dnevnoj sobi ... ) ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano Januar 30, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom, puno, puno sigurnih kilometara ti zelim!!! Daj slike matoriiiiiii hvala ... slike sutra ... smorio sam se vozeći iz ns po magli pa jureći da ga registrujem a i morao sam nešto po kući da oposlim ( moš misliti - usred ove priče a iz čista mira mi se sinoć odvali komad od oko 2 kvadrata plafona u dnevnoj sobi ... ) ... Čestitam kolega...u zdravlju da ga voziš ... Nadam se da ostao neki evrić za popravku plafona... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Januar 30, 2016 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam, u zdravlju ga vozili! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Januar 30, 2016 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke Matori , u zdravlju te sluzio novi at Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...