sale-kum 349 Napisano Februar 1, 2021 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Baš tog Scarabea sam ja hteo da pogledam, kao pravih 15k km..., ali je prekjuče prodata. Nije mi žao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka1978 0 Napisano Februar 1, 2021 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha x max Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima.U dilemi sam oko kupivine maxija.Jel neko vozio x10-350 kakva su iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan9 46 Napisano Februar 8, 2021 U prolazu, 67 postova Lokacija: HERCEG-NOVI Motocikl: Honda Xadv Prijavi odgovor kao problematičan Kymco je bolji ,stoga moj glas za kymco:) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10966 Napisano Februar 12, 2021 Ne silazi, 2188 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ovde na forumu neko pominjao kvalitet cilindra od kymca i Sim,i ja sam razumeo da Kymco ima obican liven a Sim nikasil.Po meni je to bolja varijanta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10966 Napisano Februar 18, 2021 Ne silazi, 2188 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ako kupujete te u Vrscu otvorite 4 oka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 349 Napisano Februar 18, 2021 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se unapred na dužem postu, ali mislim da donekle može objasniti prostor za zaradu naših uvoznika. Pošto sam doskora tražio i napokon kupio skuter, neću reći koji ni kod koga da ne bih nikome pravio probleme, prikazaću računicu na primeru: 1. Gledao sam skuter na oglasu u Italiji za 1000e. Da sam ga kupio tamo, računica i bila sledeća: skuter 1000e, izvozni papiri 100e, gledanje, preuzimanje, prevoz, smeštaj itd. kod kolege sa foruma (zaboravio sam nick) 350e, carina i porez najmanje 250e, AMS pregled 100e, znači ukupno do registracije najmanje 1800e. Znam da uvoznici imaju niže troškove prevoza i "kontakte" na carini, u mom slučaju je to bio drastičan primer i izgledao bi ovako: 2. Skuter u Italiji 1000e, verovatno u ličnom kontaktu spušteno na 900e, izvozni papiri 100e, prevoz i ostalo svojim kombijem ili prikolicom za više motora max 100e po motoru, carina i porez na procenjenu vrednost stvarno plaćeni 5500din (neka bude 50e), pregled AMS 100e, znači ukupno do registracije 1250e. Uz prodajnu cenu od 1500-1600e ostaje i pristojna zarada. Tako da mislim da ne moraju baš svi motori od uvoznika biti totalni krševi, imaju oni prostora za zaradu na drugoj strani, samo treba biti jaaako pažljiv. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3mba 31 Napisano Februar 18, 2021 U prolazu, 57 postova Lokacija: Osijek Motocikl: Siso s Versysa 650 na Yamaha xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmite u obzir da sigurno nejdu po jedan skuter.. Ne znam kolko stane u kombi poveci al msilim da se moze 5-6kom nagurat.. I mislim da si je vec samo na tome napravio finu ustedu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4704 Napisano Februar 18, 2021 Drug član, 3602 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, sale-kum je napisao: samo treba biti jaaako pažljiv. Pa tu je kvaka , aj definiši šta to znači, kako da čovek bude siguran u kupovinu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 349 Napisano Februar 18, 2021 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutne sigurnosti naravno da nema, ali dosta toga se može videti. Najbolje da gledaju bar 4 oka, po mogućstvu dva majstorska. Možda treba tražiti i papire na uvid, ako prodavac želi da ih pokaže. Iz originala saobraćajne se vidi koliko je motor imao vlasnika i ko su bili ili bio na primer. U svakom slučaju ne treba kupiti prvi motor samo zato što si došao do njega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10966 Napisano Februar 18, 2021 Ne silazi, 2188 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Moze i taj majstor da ne vidi sve,dodje na 15 min ,upali poslusa ,obrne do drugog coska.Motor ladan, ulje gusto ,nista se necuje.Prica krene o farbanju skutera koji ok izgleda .Oni kupe i odose. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4704 Napisano Februar 18, 2021 Drug član, 3602 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Dal si nabavio dobar motorin, znaćeš kad pređeš s njim par K km Ko sebi može da to priušti, najbolje je ne prodavati stari dok se ne kupi novi skuter. Držiš spremljene parice u rukama, ne kupuješ ništa pod pritiskom i nezdržom, a možeš brzo da reaguješ kad se nešto lepo pojavi... i to mu je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10966 Napisano Februar 18, 2021 Ne silazi, 2188 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Stari za rezervu,ako se novi pokaze promaseno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4704 Napisano Februar 19, 2021 (promenjeno) Drug član, 3602 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa može i tako, al u stvari da imaš šta da voziš, dok čekaš na priliku. Nit kupuješ, nit prodaješ navrat nanos. Promenio Februar 19, 2021 član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Februar 27, 2021 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan Poz,kakav je Malaguti Password 250? Ima Yamahin agregat. Presao originalnih 40000 km,kupio bih ga od prvog vlasnika.Skoro mu je zamjenio remen,gume,ulje i sl.Da li ovaj Yamahin agregat trosi ulje nakon 40000 km? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12460 Napisano Februar 27, 2021 Ne silazi, 7284 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Šta je 40.000... Ništa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Februar 27, 2021 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan Šta je 40.000... Ništa.Da li trosi ulje na toj kilometrazi? Posto sam cuo da Yamaha hoce da srkne? QSent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12460 Napisano Februar 27, 2021 Ne silazi, 7284 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne zezaj, 40000 je nikakva kilometraža čak i za 125cc. Jedino ako taj primerak nije lom ali to niko ne može da ti kaže dok se ne vidi uživo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Februar 27, 2021 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre Ma lik ima love,vjerujem da ga je odrzacao kako treba. Sad,prodaje ga 3 god i nece ga niko. Zasto ne znam. Skuter odlicno izgleda. Da li nece Malagutu sta li?! Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4704 Napisano Februar 27, 2021 Drug član, 3602 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, alagor2000@gmail.com je napisao: Ma lik ima love,vjerujem da ga je odrzacao kako treba. Pa i nije ti neka logika. Pre će onaj sa manje para više da pazi i bolje da održava makinu. Čuva ono što ima. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Februar 27, 2021 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan Pa i nije ti neka logika. Pre će onaj sa manje para više da pazi i bolje da održava makinu. Čuva ono što ima.Evo oglasa. Lik je iz mog grada.Dao bi mi ga za 1250 e.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4704 Napisano Februar 27, 2021 Drug član, 3602 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Di znam, deluje korektno. Setih se ovog starog članka o testu skutera velikih točkova: https://www.motopuls.com/images/stories/TESTOVI/T078/078UT_Skuteri_vel_kotaca.pdf Password ovde nije dobio baš visoke ocene, ni kad je bio nov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Februar 27, 2021 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan Di znam, deluje korektno. Setih se ovog starog članka o testu skutera velikih točkova:https://www.motopuls.com/images/stories/TESTOVI/T078/078UT_Skuteri_vel_kotaca.pdf Password ovde nije dobio baš visoke ocene, ni kad je bio nov.Imao sam Kymco People s 250. Kupio ga sa neispravnim namotajima statora. Zgadio mi se dok sam ga popravio. Kontam da je Yamahin agregat ipak puno bolji.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 349 Napisano Februar 27, 2021 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj skuter, isto kao i Yamaha Xmax i Xcity imaju italijanski agregat Minareli, firme koja je u Yamahinom vlasništvu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10966 Napisano Februar 27, 2021 Ne silazi, 2188 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan To sa namotajima moglo je in drugom skuteru da se desi.Nego ima li delova za taj Malaguti?Nije nesto skup. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Februar 27, 2021 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan Valjda ima dijelova,posto je Yamahin agregat u pitanju.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...