zec 271 Napisano Jul 22, 2020 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, znaci da obratim paznju i na godine, jer se model menjao pa se menjala i zapremina prostora? Doobrooo bice ovo zanimljivo. Hvala na pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4925 Napisano Jul 22, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 6020 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, kako idu veci tockovi tako se smanjuje zapremina prostora pod guz'com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Jul 24, 2020 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Kymco downtown ABS WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kymco downtown ABS, 2013. godište, Scooter, vozilo prešlo 19000 km, Loznica. Cena 1.599 € - Motori - Polovni Automobili Ljudi sta je ovde u pitanju, da nije ovo suvise povooljno? Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2658 Napisano Jul 24, 2020 Drug član, 1520 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pise ti. Strane tablice. Da se to uradi kako treba, sa ams i coc, izaci ce jos 1000 preko. I onda nije vise jeftin... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Jul 25, 2020 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Ali dobaarSent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 271 Napisano Jul 26, 2020 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan On 22.7.2020. at 16:51, alexanto je napisao: Piaggio X8, X9, XEvo, Yamaha X-Max 250-300, Peugeot Satelis 250, Aprilia Atlantic 250. Malaguti Madison 250... Istrazivao sam malo na osnovu preporuka. X8 je 200cc ali deluje ok, prtljaznik onako X9 Evo, sve na svom mestu (2005) mada me malo plase oni retrovizori. Maguti nizak prtljaznik. Ostala je dobitna kombinacija Xmax 250 koji lepo drzi cenu i moram da probam da se smestim na neki. Interesantno je da prodavci navode snagu agregata vrlo saroliko. AA 250 takodje prihvatljiv samo su dosta retki u jednom komadu. Nasao na oglasima jedan 2005 za 1550e, deluje ok. Satelis, meni veliko iznenadjenje, nema mnogo primeraka, ali sasvim fino vozilo za dobrim prostorom ispod sedista. Definitivno cu pokusati da nadjem neki i da sednem. Hvala na pomoci. Za odrzavanje su tu negde ili treba neki izbegavati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Jul 27, 2020 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Kolko sam ja razumeo do sada treba gledati ove sto nose piaggio agregate, zbog delova, cene , dostupnosti...Delova za japanske masine kod nas nema bas , generalno problem je sa njima dugo.se cekaju posto se porucuju ko zna odakle, pa.dok to stigne... a i cena samih je skuplja u odnosu na piaggio agregate.Ako sam pogresno razumeo, izvinjavam.se , neko od iskusnijih ce vec potvrditi/demantovati.Sent from my SM-N950F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15952 Napisano Jul 27, 2020 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Tako je... upravo mi je jedan PCX 125ccm ostao zaglavljen do cetvrtka zbog delova, najobicniji potrosan materijal 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 271 Napisano Jul 27, 2020 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je situacija sa peugeotom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15952 Napisano Jul 27, 2020 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan - 125ccm za izbegavanje u sirookom luku - 250 - 500ccm moze, dostupan je potorosan materijal, plastike manjkaju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adams 1 Napisano Jul 28, 2020 U prolazu, 7 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,evo mene posle duže vremena,gledao sam i probao Malaguti Spajdera,motor je u Valjevu,ima ga na polovnim a.,samo što ja nemsm pojma kako da ga izbacim ovde.Vizuelno je perfektan,kao nov,bela perla boja.Ono što sam primetio u vožnji je vibracija pri ubrzanju i gašenje u vožnji kad se oduzme gas.Ako imate neki savet,bio bih zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15952 Napisano Jul 28, 2020 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kaki savet ocekujes da dobijes preko tastature jer za navedeno treba neko strucniji da pogleda i proba. Tresenje ti je zbog stanja u CVT-u, gasenje motora pri oduzimanju gasa moze biti iz raznoranih razloga....mozda je samo zaprljana klapna gasa ili je mozda los na vise polja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adams 1 Napisano Jul 29, 2020 U prolazu, 7 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ma jasno,ništa što već nije pisano na forumu,reko možda ima neko iz Valjeva ko ga je gledao,jer se dugo prodaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 271 Napisano Avgust 15, 2020 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Kolika je cena odrzavanja X9 evo 250, potrosni materijal i tako te sitnice u poredjenu sa Satelisom 250? U nabavci su tu negde sa cenom, ali ne mogu da se odlucim, pa pokusavam da ukljucim razum u kupovinu, kakva ironija... Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Avgust 15, 2020 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Agregat i prenos je isti kod oba motora, tako da tu nema razlike u odrzavanju, jedino je pitanje oko plastika... Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Septembar 1, 2020 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan Poz,koja je marka najbolja za prostore Srbije i Bih sto se tice odrzavanja ,dijelova i sl.? Piaggio ,Yamaha sta vec. Skuter koji mi se svidja je Yamaha Xcity 250 . Znaci najvise me zanima mogucnost brze nabavke rezervnih dijelova i potrosnog materijala. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1906 Napisano Septembar 1, 2020 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se brzine tice, definitivno u Srbiji Piaggio, jer vecinu potrosnih delova ima na lageru PGS i Bellamoto, a i aftermarkera imas kolko hoces kod Kommpa, Motobikea i.t.d. Sto se Yamahe tice, nema puno toga na lageru, mada sve moze da se naruci preko Barella i Platnera, ali zna da se ceka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Septembar 1, 2020 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Samo Piaggio, pogotovo Beverly. Uvek mogu da se nadju i plastike i sav potrosni materijal. Za japance koliko sam shvatio obicno ima osnovno, medjutim ako crkne nesto sto nije bas osnovno cekanje je 20 dana minimum minimuma. Za japanske plastike sta ti bog da, uglavnom nije povoljna situacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Septembar 1, 2020 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, Zigi011 je napisao: Samo Piaggio, pogotovo Beverly. Uvek mogu da se nadju i plastike i sav potrosni materijal. Za japance koliko sam shvatio obicno ima osnovno, medjutim ako crkne nesto sto nije bas osnovno cekanje je 20 dana minimum minimuma. Za japanske plastike sta ti bog da, uglavnom nije povoljna situacija. Hvala ,znaci Bev 250 i miran sam . Koji model Beva da trazim,drug ima 250 ie ide kao metak ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Septembar 1, 2020 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, francuz69 je napisao: Sto se brzine tice, definitivno u Srbiji Piaggio, jer vecinu potrosnih delova ima na lageru PGS i Bellamoto, a i aftermarkera imas kolko hoces kod Kommpa, Motobikea i.t.d. Sto se Yamahe tice, nema puno toga na lageru, mada sve moze da se naruci preko Barella i Platnera, ali zna da se ceka. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Septembar 1, 2020 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Proceprkaj ovde po forumu, ima tema o Beverliju nekoliko. Za grad 250-300ccm, naravno ovi noviji modeli sa ubrizgavanjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Septembar 1, 2020 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Zigi011 je napisao: Proceprkaj ovde po forumu, ima tema o Beverliju nekoliko. Za grad 250-300ccm, naravno ovi noviji modeli sa ubrizgavanjem. Ok,za grad mi i treba . :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Minibubica 43 Napisano Septembar 5, 2020 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da mi je moguce da ljudi vracaju kilometraze i na motorima... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Septembar 5, 2020 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo pitanje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
root012 191 Napisano Septembar 5, 2020 Lucic, 226 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda SW-T 400, Aprilia Leonardo 150 Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Zigi011 je napisao: Kakvo pitanje.... И на бицикли би враћали да могу. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...