boza_kg 4943 Napisano April 20, 2022 Drug član, 3738 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad, oni stari jesu bili rugavi, ovi relativno noviji i nisu. Bar meni, ali to je stvar ukusa. Retro stil, ima mesta za dugajlije, pouzdana platforma... meni skroz OK. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11193 Napisano April 20, 2022 Ne silazi, 2245 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Stare su bile akrepi,ova na slici je veoma prihvatljiva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 248 Napisano April 20, 2022 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502x Prijavi odgovor kao problematičan Jedna na oglasu samo, oko 3k evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11193 Napisano April 20, 2022 Ne silazi, 2245 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti ovo slabo?trosi 3lit. Aprilia Scarabeo 300s WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Aprilia Scarabeo 300s, 2011. godište, Scooter, vozilo prešlo 26600 km, Novi Beograd. Cena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 248 Napisano April 20, 2022 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502x Prijavi odgovor kao problematičan 500 gadjam, prodao sam 250 pre neki dan, ne bih isto. Za ove pare ima i Bev 500 da valja, koje cu na kraju i morati da dam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11193 Napisano April 20, 2022 Ne silazi, 2245 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je bolje dati malo vise,pa da valja? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 248 Napisano April 20, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502x Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja se vodim onim, dam manje para u startu pa odradim sam sta treba, bar znam sta je radjeno i kad. Ok, izadje to nekad i vise, ali nije odmah na gomili sve, i bar se zna sta je uradjeno. E sad, ovih par primeraka ne spada pod to, jer ovo nije kao treba odmah 500e u potrosne delove, vec su sve ozbiljne falinke. Merkam iz prikrajka, pratim oglase, cu se ispuzim ako bude vredeo neki Promenio April 20, 2022 član sasa_f1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 249 Napisano April 20, 2022 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Nek te ne plaši ako kad probavaš na kratko upali onu narandžastu lampicu za servis ali baš kratko,par sekundi nakon paljenja motora,hoće to kod Beverlyja i ne znači da je neki kvar. Meni se dešavalo možda dva tri puta godišnje da se se to upali a nikad nikakvih kvarova. Beverly mi je bio baš pouzdan i uvjek mi ostao drag. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 248 Napisano April 20, 2022 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502x Prijavi odgovor kao problematičan Desilo mi se na ovom "sampanjac boje" koji sam postavio, bas nakon paljenja, nisam znao o cemu se radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11193 Napisano April 20, 2022 Ne silazi, 2245 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Beverly upali lampicu cim nesto nije kako treba.Cak i kad je labava klema na akumulatoru,cim prekine punjenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15911 Napisano April 20, 2022 Integrisan, 9308 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, sasa_f1 je napisao: 500 gadjam, prodao sam 250 pre neki dan, ne bih isto. Za ove pare ima i Bev 500 da valja, koje cu na kraju i morati da dam. Dobro je po tebe sto si ga prodao, vrlo lose stanje je bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano April 20, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Ja prošle godine dadoh 2000 e za beverlija 250i iz 2006 dobri novci ali i bev dobar nove gume servis sve odradjeno ali i on sve na mestu. Promenio April 20, 2022 član Goran1982 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11193 Napisano April 22, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 2245 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Malo skuplji,ali lep.Prosle godine kad sam gledao motore ,to godiste ,ali losije stanje 1500-1600.Na placevima nalickani.Taman ono sto je u startu jeftinije i vise pohabano,vracena km,i sa trenutno nevidljivim manama,a koje ce doci na naplatu. Promenio April 22, 2022 član cezarpa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan9 46 Napisano April 22, 2022 (promenjeno) U prolazu, 67 postova Lokacija: HERCEG-NOVI Motocikl: Honda Xadv Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me vase misljenje koji skuter -motor kupit Hondu x adv ili Hondu Forzu 750.Razlika je u sustini u celicnim felmama i vecimem hodom prednje viljuske u korist X adv ,al dal dal za to vredi dati 2000€.Ili taj novac ulozit u forzu za npr akrovic kofere itd. Promenio April 22, 2022 član Jovan9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6421 Napisano April 22, 2022 Drug član, 1831 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Jeste dilema. X-Adv je malo atraktivniji. Kakav je osecaj kad sednes na jedan i na drugi tj udobnost po tvojim gabaritima, ja bi to najvise gledao 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan9 46 Napisano April 22, 2022 U prolazu, 67 postova Lokacija: HERCEG-NOVI Motocikl: Honda Xadv Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Sharky - Alex je napisao: Pa forzu sam vozio i pase mi , ana x adv nisam sjedao ,moram poc u salon vidjet ,u sustinu su 95%isti motori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3mba 31 Napisano April 23, 2022 U prolazu, 57 postova Lokacija: Osijek Motocikl: Siso s Versysa 650 na Yamaha xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Brate ako su u sustini isti motori uzmi jeftiniji.. I cini mi se da forza ima bolju zastitu od vjetra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4043 Napisano April 23, 2022 Drug član, 919 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koji je koji, ali crni mi deluje dosta ozbiljnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan9 46 Napisano April 23, 2022 (promenjeno) U prolazu, 67 postova Lokacija: HERCEG-NOVI Motocikl: Honda Xadv Prijavi odgovor kao problematičan Crna je forza verovatno ce biti forza plava ako bude u salon Promenio April 23, 2022 član Jovan9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan9 46 Napisano April 23, 2022 (promenjeno) U prolazu, 67 postova Lokacija: HERCEG-NOVI Motocikl: Honda Xadv Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, R3mba je napisao: Brate ako su u sustini isti motori uzmi jeftiniji.. I cini mi se da forza ima bolju zastitu od vjetra Pa isti su isti agregat iste gume isti ram od motora iste kocnice .. poklapanje 95% Promenio April 23, 2022 član Jovan9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano April 25, 2022 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan Poz,sutra ide Spidermax GT 500 ka svojoj sudbini. Sad, gledam Hondu HS 300 i 2008 za 1500 e. Ima li ko iskustvo sa tom masinom? Kao presla 30000 km?! Ko ce ga znato to.Malaguti mi je jednostavno pretezak, ne mogu da vladam sa njim,i jednostavno ne uzivam u voznji,nije za mene sa 80 kg. Sent from my M2101K7AG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 248 Napisano April 26, 2022 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502x Prijavi odgovor kao problematičan Posle krace pauze, nastavio sam potragu... Samo pre daljeg pisanja da napomenem: Nije mi cilj omalovazavanje nicijeg skutera, samo iznosim moja misljenja i vidjenja, pa ako neko i ode da ih pogleda, neka obrati paznju na to... Piaggio Beverly 500 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Piaggio Beverly 500, 2003. godište, Scooter, vozilo prešlo 54000 km, Beograd. Cena 1.800 € - Motori - Polovni Automobili Izlomljene plastike napred, izlomljena dekla prenosa. Agregar sav musav, curi svuda, lulu oko pumpe vode krpili dvokomponentnim lepkom. Toliko je tuzan, da nisam ni hteo da ga palim. Pravo odatle, otisao sam da pogledam sivog: Sivi isto musav odozdo, plastike oko leve riuke izlomljene, guma prednja ispucala, zadnja felna kriva, i ne stoji u centru izmedju dva amorta. Upaljen, lepo radi, hvala prijatno. Piaggio Beverly crusier WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Piaggio Beverly crusier, 2003. godište, Scooter, vozilo prešlo 40000 km, Beograd. Cena 1.950 € - Motori - Polovni Automobili Suma sumarum, tuga. Sad vec pocinjem da razmilsjam o novom skuteru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6421 Napisano April 26, 2022 (promenjeno) Drug član, 1831 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, sasa_f1 je napisao: Suma sumarum, tuga. Sad vec pocinjem da razmilsjam o novom skuteru.. Ako mozes finansijski neki kredit da izdrzis to bi ti bila najbolja opcija. Ja isto krenuo da jurim neki mp3 polovan, kad sam video sta se sve prodaje shvatio sam da se novo najvise isplati i nisam pogresio. Promenio April 26, 2022 član Sharky - Alex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11193 Napisano April 26, 2022 Ne silazi, 2245 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Na oglasima vecina bev.500 je matora.Do koje godine se proizvodila? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 248 Napisano April 26, 2022 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502x Prijavi odgovor kao problematičan Ja konstantno to uporedjujem sa cenama automobila (vise se razumem u 4 tocka), i prosto su mi neshvatljive cene motora/skutera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...