alexanto 4729 Napisano Jun 3, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 600 bez razmišljanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jun 12, 2016 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Izbor pao na Silvera 400. Nisam mogao da nadjem pristojan primerak od 600 pa sam se odlucio za 400ccm 2007.godiste. Prvi utisci, ima dovoljno snage, zastita od vetra odlicna, sediste udobno i vozi se lakse od bicikla. Nisam se jos navikao na njegovu tezinu, prilicno je tezak i nezgodan za guranje kad zatreba da se okrene na malom prostoru. Za sad sam zadovoljan. Bio sam na voznji, bez suvozaca, po Avali, preko sela, pa prema Sremcici, do Zemuna i sve ukupno 100km, napunio na polasku pun i na istoj pumpi napunio u povratku....3.5lit. Odusevio me kako lezi u krivinama, mislio sam da ce yamaha da mi nedostaje za krivine, ali ovaj ide predobro po krivinama. Nisam smeo bas da preterujem jer mi je prvi put sa njim po krivinama, ali sam ga obarao poprilicno, ni sa mrdne, kao da je na sinama. Juce sam bio sa suvozacicom na malo duzoj turi od 380km do Divcibara, pa Ravne gore, pa Rudnik, Topola, Zemun. Vozili smo po neuobicajenim putevima, po nekim makadamima i sumskim putevima (zezne se covek kad planira put po google-ovim mapama). Ima dosta snage u rasponu od 80-120 sto mi je veoma bitno za preticanje. Potrosnja na ovoj turi 4.5lit. Veliki plus je i prostoru ispod sedista, ogroman je. Mislim da cu se zadrzati neko vreme na ovom modelu motocikla, tako da se vidimo na nekim maxi voznjama 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 893 Napisano Jun 12, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 2072 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Dobar izbor i ako nije 600, da te dugo i dobro služi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15847 Napisano Jun 12, 2016 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Super kolega, cestitke za makinu i u zdravlju je vozio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jun 12, 2016 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1231 Napisano Jun 13, 2016 BJB Maxi scooter club, 1659 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Bas je lep! U zdravlju ga vozio, pa se vidimo na voznjama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jun 14, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Najljepši maksi skuter tih godina... Nova generacija ružna, ni blizu ovome. U zdravlju ga vozio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KingSRB 0 Napisano Jun 14, 2016 U prolazu, 21 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: verovatno Kymco Prijavi odgovor kao problematičan Pozzz momci moze neko na brzaka da da misljenje o Apriliji sprint 400- 500cc od godista 2004 do 2007 najkasnije :-) jer se to godiste moze naci do 1700€ pa mi cena odgovara. hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4729 Napisano Jun 14, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako nisi gabaritan i ako je primerak u dobrom stanju - ne'š pogrešiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KingSRB 0 Napisano Jun 14, 2016 U prolazu, 21 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: verovatno Kymco Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisam gabaritan cirka 80-85kg zive vage :-D al generalno i da jesam npr zar 400-500cc nije dovoljno da se neplasim na autoputu da ce "lasta" da me zaobidje a ja da moram da guram odzada motor da se to nebi desilo ;-) a, druga stvar mislio sam na putovanja kakv je jel pouzdan jel udoban i tako to kad sednem na njega pa u grcku il cg naprimer :-) I da li ima razlike izmedju obicne atlantik ili te sprint mislim postojili neka caka izmedju ta dva motora striktno u agregatu izgled mi je nebitan znaci lepa su mi oba izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShomiBGD 47 Napisano Jun 17, 2016 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: HONDA X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pravi izbor za silvera 400. mrxfon Neka je sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jun 18, 2016 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, za sad se pokazalo kao veoma dobar izbor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Jun 18, 2016 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim skuterasima. U poslednje vreme učestalo listam oglase. Nekako mi je pažnju najviše privukao x9 500cc. Čitao sam on tom modelu dosta ovde na forumu. Zanimam ma na sta posebno obratiti pažnju prilikom kupovine tog modela. I najvažnije,do sada sam vozio sve vrste motocikala ali maksi skuter nikada pa me zanima kako x9 podnosi vožnju po krivinama dali može da se obara kao naprimer R. Nemam prilike da provozam taj tip motora a kad odem kod prodavca glupo je da se vozam da bi video dali mi motor lezi. Ne očekujem ja dao on leti po putu,sluzio bi za neke vikend vožnje al ipak da se ne smorim kad dodjem do prve krivine. Dakle ako neko vozi x9 neka napise sta da očekujem od njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 228 Napisano Jun 18, 2016 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan X9 nisam vozio ali vozim Beverly 500 sa istom mašinom. To su dobre,pouzdane mašine sa dovoljno snage. Obarati skuter se naravno može a i mora jer tako se vozi sve na 2 točka ali ne očekuj od skutera da bude R. Nakon perioda privikavanja i skuter se lijepo obara i u zavisnosti od uslova uhvatiš sebe da prolaziš neku umjerenu krivinu debelo preko 100 km/h Obavezno probaj skuter prije kupovine,provozaj i da vidiš kako ti leži a i kako ćeš kupiti da ne probaš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 893 Napisano Jun 19, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 2072 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja da ti kažem nešto o tom modelu,posedujem ga tri sezone,lepo se družimo,odveo i vratio me sa dalekih puta. Skuter je veoma udoban zs moju visinu(180),malo je teži(oko 240kg) al se navikneš. Mašina je veoma pouzdana,kad se lepo održava. Obrati pažnju na digitalnu tablu,ravnomeran rad motora,sa desne strane motora kod šipke za ulje,pogledaj da li je slinavo(vlažno)ne bi trebalo da bude. Ako jeste onda je vodena pumpa na izdisaju,kod svih italijana elektronika voli da zeza,pa to dobro proveri,da li sve radi. Teško je naći savršen model za normalne pare,al vredi biti strpljiv. Želim ti sreću u pronalaženju dobrog primerka. Što se tiče obaranja,može naravno koliko gume dozvole,ja sam drao štender pa ti vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Jun 19, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vozio X9 i vozim sada beverly. Mogu samo da kažem(po meni) da je mnogo upravljiviji, lepše zaleže, mekši je X9. Izbor na beverly je pao samo zato što je kao "konjče" i kolena mi normalno stoje, dok sam na x9 moram da izbacujem koleno u zavisnosti gde skrećem, al dobro to je zbog moje visine.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1231 Napisano Jun 19, 2016 BJB Maxi scooter club, 1659 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Beverly i X9 su dva sveta. Najlepse u krivinama se vozi bev. 16 tocak napred, nazad 14 i siroka guma.. za krivine odlican. X9 je krstarica i polozaj sedenja nije ni blizu slican. Tako da, nemojte to ni porediti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Jun 19, 2016 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Kako se krecu cene delova za x9 500,na primer vodena pumpa,rolnice,lamelice,ta digitalna tabla i ostalo sto crkava na njima. Prodao sam hondu 929 tako da definitivno uzimam skuter. U Knjazevcu se prodaje zuti x9. Razgovarao sam sa vlasnikom,tvrdi da je motor u odlicnom stanju. Pogledajte oglas pa dajte ocenu,daleko mi je imam do njega 400 i kusur kilometara. Ili predlozite nesto valjano iz oglasa a da nije preskupo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tmax 0 Napisano Jun 19, 2016 U prolazu, 3 postova Lokacija: Brcko Prijavi odgovor kao problematičan Momci ako moze mala pomoc...Gledam tmax-a 2003 god prelijep je i odlicno ide ali me interesuje koliko je skupo odrzavanje, koliko trosi i na sta najvise da obratim paznju tokom kupovine?Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Jun 19, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Racunaj da u gradu trosi oko 10 litara (silverwing 600 trosi u gradu 8 litara a silverwing je injection a tmax je injection tek od 2005 ) .Ponesi lampu i nesto gde ces da kleknes-legnes i polako sve pregledaj,zamoli vlasnika da motor bude hladan (polako pipni blok agregata da bi se uverio) kad dodjes da ga gledas,motor ako je ispravan treba da upali na kratak dodir tastera za startovanje.Javi sta si uradio i posalji slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tmax 0 Napisano Jun 19, 2016 U prolazu, 3 postova Lokacija: Brcko Prijavi odgovor kao problematičan Motor je 2002 god, pardon. Da znam da je karb verzija i bas zbog potrosnje se i plasim. A kakav je sto se tice odrzavanja? Je l' ima neko blizu Brckog ovde da ga ne mrzi da se dogovorimo za vikend da odemo da pogledamo. Naravno treba mi neko ko se razumije sta treba gledati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10480 Napisano Jun 19, 2016 Hronični Motociklopata, 7322 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje za kolege, koji MaxiSkuteri su najbolji za krivinarenje, u klasi 400-500ccm?Koji najbolje podnosi malo zustriju voznju i obaranje, jer znam da su skuteri malo ograniceni sto se tih stvari tice zbog same konstrukcije, ali vidjao sam da ljudi sasvim lepo cepaju po krivinama bez problema, bar mi se tako cinilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jun 20, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bio bi najbolji skuter da ima samo malo više prtljažnog prostora pod dupetom... Dakle dobar za nadrkavanja kolega sa opasnim mašinama ali bez muda po krivinama... Za sve ostalo tu su dva kralja, Bugi 650 i SilverWing 650... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tmax 0 Napisano Jun 20, 2016 U prolazu, 3 postova Lokacija: Brcko Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sam citavu ovu temu, svih 70 strana i vidim kad god neko pomene tmax-a da se brzo promjeni tema. Niko da napise nesto duze opsirnije pogotovo ne za stari model. Zar je moguce da ga niko nije vozao i da se ne svidja ljudima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jun 20, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Skuter je svakako prelep i jako dobar,ali ako možeš da se pomiris sa skupljim gumama,malo prostora ispod sedišta,potrošnjom duplo većom od ostalih maxija, on je vrh u scakom drugom pogledu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...