bikus 17 Napisano Jun 17, 2020 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam planirao da radim pre početka ove sezone, ali sam ipak ostavio za sledeću. Nekoliko preventivnih stvari sam ostavio za tada, pa ne znam koliko je samo štelovanje. Ako saznaš, napiši ovde.HeroRR na YT je pitao nekoliko ljudi sa 100hkm na satu da li su stelovali ventile, niko nikada pipnuo. Samo pun gas i polako Sent from my SM-G960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4512 Napisano Jun 18, 2020 Drug član, 978 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Čuo sam i ja da u suštini nema potrebe, ali sam čuo i da ne može da škodi Inače, naručio sam one obloge-nastavke za retrovizor iz Mađarske sa prethodne strane. Javljam kad stignu kako je ispalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jun 18, 2020 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cena štelovanja ventila je u Nemačkoj oko 250 do 300€. Kada se uzme u obzir da nešto još valja proveriti, kad je već motor otvoren, uraditi i tzv veliki servis, ta cifra se kreće oko 500€. Skupo? I jeste i nije. Redovno kontrolisanje V-Tec sistema je bitno za dug život mašine i smanjuje šansu da nešto drugo otkaže. Iako VFR nije poznata po problemima. Čak obrnuto. Kako ja to vidim, to je dobro uložen novac u budućnost. Kada sam kupio moju Hondu, dobio sam napismeno sve što je na njoj rađeno i kad je rađeno. Ima oko 58 hiljada na satu i dva štelovanja ventila. Doduše, oba puta su bila više kontrole jer nije bilo nikakvih popravki i sve je bilo uredno. Vlasnici pre mene, a bilo ih je trojica, su je pazili i mazili i nisu uvek terali preko 7000 o/min kada varijabilni sistem otvaranja ventila radi punom parom. Kada dođe do sledećeg roka za ventile, obavezno ću ih kontrolisati. I kao u filmu: "Hoćeš da jedeš? Hoćeš da jebeš? E, pa to košta!" 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Jun 18, 2020 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Za 800Fi inspekcija je na svakih 24.000 kilometara. https://medium.com/shiny-side-up/how2-vfr800-valve-clearance-check-e5ee52c8b200 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1248 Napisano Jun 18, 2020 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Jeste , provera na 24000km i ako je sve u redu - VATRAAA !!! Mog VFR-a sam uzeo sa 36000km na satu, veoma veoma odrzavan motor, sve sto je radjeno i menjano sve je bilo u originalu, Na 65000 km sam uradio proveru ventila (preventivno) jer nisam imao sta drugo da radim - sve u toleranciji. Sada imam 85000km na satu i nemam nameru da otvaram do daljnjeg, bolje da cesce menjate ulje i kvalitetnije da sipate da masina uvek bude cista i dobro podmazana Kolega Iske je nabavio plocice za blokadu i eliminaciju PAIR ventila tako da sledeca stvar je da ih iskopiram i ugradim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16641 Napisano Jun 19, 2020 Integrisan, 4961 postova Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Grnca said: Jeste , provera na 24000km i ako je sve u redu - VATRAAA !!! Mog VFR-a sam uzeo sa 36000km na satu, veoma veoma odrzavan motor, sve sto je radjeno i menjano sve je bilo u originalu, Na 65000 km sam uradio proveru ventila (preventivno) jer nisam imao sta drugo da radim - sve u toleranciji. Sada imam 85000km na satu i nemam nameru da otvaram do daljnjeg, bolje da cesce menjate ulje i kvalitetnije da sipate da masina uvek bude cista i dobro podmazana Kolega Iske je nabavio plocice za blokadu i eliminaciju PAIR ventila tako da sledeca stvar je da ih iskopiram i ugradim Smeta ti neko pucanje na zatvaranju gasa ili? To rade i na GPZ-u ali meni uopste ne smeta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 87 Napisano Jun 21, 2020 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna stop lampaSent from my STK-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10469 Napisano Jun 21, 2020 Hronični Motociklopata, 7316 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Jes ti siguran da je ovo lampa sa VFR? Ne postoji VFR model sa ovakvom stop lampom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 87 Napisano Jun 21, 2020 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Jes ti siguran da je ovo lampa sa VFR? Ne postoji VFR model sa ovakvom stop lampomTo je rc36 sa monoposto ili ti jednim sedištem pozadi. Sent from my STK-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 87 Napisano Jun 21, 2020 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je to isti kao rc30. Sent from my STK-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10469 Napisano Jun 21, 2020 Hronični Motociklopata, 7316 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan To je neka budzevina, to nije fabricka lampa, ne postoji RC36 "monoposto", vec je izlazio sa poklopcem zadnjeg sedista. takodje nije ni od RC30 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 87 Napisano Jun 21, 2020 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan To je neka budzevina, to nije fabricka lampa, ne postoji RC36 "monoposto", vec je izlazio sa poklopcem zadnjeg sedista. takodje nije ni od RC30Dobro, ako neko ima nebitno od čega je. Sent from my STK-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Jun 21, 2020 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Promašio si forum. Probaj sa poljoprovrednim. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 87 Napisano Jun 21, 2020 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Promašio si forum. Probaj sa poljoprovrednim. Ko je promašio forum?! Sent from my STK-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10469 Napisano Jun 21, 2020 Hronični Motociklopata, 7316 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan To je verovatno neka univerzalna stop lampa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jun 21, 2020 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pašel' od triesdevetaka? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Jun 21, 2020 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, badzabajker said: Potrebna stop lampa Sent from my STK-LX1 using Tapatalk HELLA koliko vidim. Najbolje prepišite sve podatke sa plastike i pošaljite im email ako baš hoćete takve iste. Koliko sam video po brojevima, ugrađivali su ih npr. u DAB autobuse (Danska). Ima i kod nas sličnih, za traktore prodaje ih firma JUSEL - Šabac. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 87 Napisano Jun 21, 2020 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan HELLA koliko vidim. Najbolje prepišite sve podatke sa plastike i pošaljite im email ako baš hoćete takve iste. Koliko sam video po brojevima, ugrađivali su ih npr. u DAB autobuse (Danska). Ima i kod nas sličnih, za traktore pravi ih firma JUSEL Šabac.HvalaSent from my STK-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Jun 21, 2020 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan To je taj bike 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10469 Napisano Jun 21, 2020 Hronični Motociklopata, 7316 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv rad, RC36-ica u RC-30 fazonu, bolje bi bilo da je uzeo štopaljku od "Cagiva Mito125" ona ima štopaljku na isti fazon, to jest kao Ducati 916-996-998 , mnogo lakše se nalazi lepša je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Jun 21, 2020 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Jun 21, 2020 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, badzabajker said: Hvala Mislim da bi trebalo da odgovara Hella Brake Light 24V for cultivation, square shape, red WWW.TRUCKSTYLER-SHOP.DE -Bremsleuchte in square shape -For the horizontal mounting -with red light disk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vaag 32 Napisano Jun 21, 2020 U prolazu, 16 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: VFR RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, da li neko zna gdje mogu naći komplet oklopa za RC36, motor je trenutno naked, a hoću da ga vratim u fabričko stanje, tako da treba sve naprijed, stranice, maska sa farom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Jun 21, 2020 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hoćeš novo ili polovno? Koliki ti je budžet i koja je god. proizvodnje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vaag 32 Napisano Jun 21, 2020 U prolazu, 16 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: VFR RC36 Prijavi odgovor kao problematičan 26 minutes ago, MOTOM said: Hoćeš novo ili polovno? Koliki ti je budžet i koja je god. proizvodnje? Može i polovno, mogu i u lošem stanju, pa ću ih srediti/povariti.. Budžet nemam neki određen, u svakom slučaju ne previše za 30 godina star motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...