Jump to content

Moto Zajednica

VFR/VTR tema za vlasnike i ljubitelje

Recommended Posts

• Zainteresovan, 530 postova
  • Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona
  • Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport

Sjajno! Odlična fotka.

Imamo i mi jednu. Doduše samo nas dvojica, ali to je bilo pre podne.

Hvala Grnči, takođe VFRista koji nas je slikao. U stvari imamo malo više slika ali ne može da stane sve na forum a i velike su.

post-15533-0-51174500-1431974210.jpg

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 83 postova
  • Motocikl: Suzuki GSF600 s

Evo da se opet javim i ja,zao mi je ali cu morati jos neko vreme da mastam o tom tipu motora.Dobio ponudu koju nisam mogao da odolim.Tako da sam kupio Suzuki rf600.Ja se nadam da ce sledeci biti vfr800 i da ispunim sebi san.

• Zainteresovan, 531 postova
  • Motocikl: Honda Hornet 600 2005

Ima ovde jos onih koji cekaju da im se ispuni san gledajuci oglase mrka kapa ove godine za nekim dobrim vfr-vtecom..cekamo blize...hihi

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 101 postova

Uh VFR 800 RC46, taj oko 2000.god. po meni najlepsi! >:) Poslednji uzubljeni VFR

Inace moj RC24 sada 700eur. registrovan do 02.2016.god. nista mu ne fali :), za sezonu spreman.

Ko je zainteresovan nek se javi..

• Vinyl rider, 826 postova
  • Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина

Kao prvo POZDRAV SVIMA.

Drugari me već neko vreme opominju da se zapljunem u ovoj temi ali meni eto zbog tesnog i obimnog radnog vremena to teško polazi za rukom , te koristim priliku dok su svi napucani utisaka sa Track Day-a .

Sa velikom tugom sam prodao svoj stari motor ( NX650 Dominator) i brže bolje (svi znate kako je to ostati bez motora makar i u Januaru) iskopam u oglasima nešto što me u poslednje vreme jaaako grejalo , pronašao sam crvenog VFR-a , 800Fi RC46 dual CBS - PGM - INTERCEPTOR , , , i šta sve već nema u svom imenu.

Za ovaj model Honde nisam pokazivao apsolutno nikakvo interesovanje dok nismo otišli da kupimo za Simu Strahotu . Na oko mi se dopao , ništa preterano ali zanimljiv , međutim tada su ga startovali i nešto se u meni promenilo. Poželeo sam i sebi V4 motor, ne V2 ne L2 ne ni redni 2-3-4 , NIŠTA , samo V4. To zujanje zubčanika me je obuzelo kao ljubav u Aprilu.

Novčane prilike mi i nisu bile naklonjene ( ipak sam u kupovini motora prepušten samom sebi i nikom drugon, drugari učestvuju savetodavno ) , a naročito ne da imam dva motora jer ni prostorni uslovi to nedozvoljavaju , čekali smo i drugo dete koje silom nesrećnih okolnosti nije došlo . . . . . ma sve u k...c je išlo. Kako bi bar o nečemu mislili i nešto malo u životu promenili , žena me nagovori da dam motor u oglas . Hteo sam sve da upucam taj dan, motor nikad ispravniji i utegnutiji , prešao bez M od mikro kvara , ma nikad štucnuo , jebote da sam mu bar gumu probušio pa da kažem -ej opravljao sam Hondu ali ni to- . Postavim oglas , prodam Domija za tri dana i ostanem kao krompir u vatri , ne da se kuvam nego na teškim mukama.

Nikako da naleti nešto zglavno a da valja ili bar da ga malo ušminkam. VFR-ovi u oglasima ko lopatama sklapani , CBR-ovi ili isterani ili skupi, CBF nit smrdi nit miriše i sve tako u krug.

Konačno osvane oglas , RC46 na prodaju, ocarinjen , na ime, ali u Leskovcu . Jebote Februar tek počeo a treba stići od Zrenjanina do krajnjeg juga države. Nazovem lika, dogovorimo petak, organizujem prikolicu , pokupim ortake , nabavim nedostajući keš i krenem u nepoznato da se cenjkam.

Da nedužim, isplatilo se , uštipci od mesa i kobasice su vrh, ljuta paprika malo zaostaje na zadatku ali Honda je pun pogodak.

U februaru sam je servisirao ( oprao, promenio sve fluide , semeringe na viljuškama , nabacio 12v utičnicu) i tek skoro registrovao . uskoro ističe prvih 1000km  i ide ne seri kako dobro, nekad mi se čini kao da vozim fen za kosu, tako zujka. Sva je u fabričkom stanju osim Švajcarskog fetiša - GUVERNAL. Heblove je imala spakovane ali je u špediciji nestalo.

Imao sam čak i peh , crkao mi je regler i to na TAČNO 100km od kako je vozim, na svu sreću desilo se pored sendvičare pa sam simulirao kao kobajagi stao sam da kupim sendvič, mislim , moram da čuvam reputaciju firme.

Jedine zamerke :

1. iako ima PRTLJAŽNI prostor ispod sica , nije baš da se kuneš u njega

2. retrovizori , ono što je neposredno iza mene - nevidim , a na to mi Maki kaže sa sve Italijanskim naglaskom : what is behind you is not important !

3. JA , još mi posle Dominatora sve jako brzo, brzo stigne do 100 pa dođe do Dominatorove maksimalne brzine pa nastavi da puni pa taman se ponadam da je kraj kad ono ima još šesta brzina - neverovatan bajk .

Bivši vlasnik je OLIZAO fuzastere do balčaka , što znači da može a ja još NESMEM , e to me muči .

Postaviću par slika da vidite prethodnu i novu Hondu .

Pozdravljam Vas

post-20170-0-06860700-1431983235.jpg

post-20170-0-31606400-1431985843.jpg

post-20170-0-37500000-1431985856.jpg

• Podržavam 5

Kao prvo POZDRAV SVIMA.

Drugari me već neko vreme opominju da se zapljunem u ovoj temi ali meni eto zbog tesnog i obimnog radnog vremena to teško polazi za rukom , te koristim priliku dok su svi napucani utisaka sa Track Day-a .

Sa velikom tugom sam prodao svoj stari motor ( NX650 Dominator) i brže bolje (svi znate kako je to ostati bez motora makar i u Januaru) iskopam u oglasima nešto što me u poslednje vreme jaaako grejalo , pronašao sam crvenog VFR-a , 800Fi RC46 dual CBS - PGM - INTERCEPTOR , , , i šta sve već nema u svom imenu.

Za ovaj model Honde nisam pokazivao apsolutno nikakvo interesovanje dok nismo otišli da kupimo za Simu Strahotu . Na oko mi se dopao , ništa preterano ali zanimljiv , međutim tada su ga startovali i nešto se u meni promenilo. Poželeo sam i sebi V4 motor, ne V2 ne L2 ne ni redni 2-3-4 , NIŠTA , samo V4. To zujanje zubčanika me je obuzelo kao ljubav u Aprilu.

Novčane prilike mi i nisu bile naklonjene ( ipak sam u kupovini motora prepušten samom sebi i nikom drugon, drugari učestvuju savetodavno ) , a naročito ne da imam dva motora jer ni prostorni uslovi to nedozvoljavaju , čekali smo i drugo dete koje silom nesrećnih okolnosti nije došlo . . . . . ma sve u k...c je išlo. Kako bi bar o nečemu mislili i nešto malo u životu promenili , žena me nagovori da dam motor u oglas . Hteo sam sve da upucam taj dan, motor nikad ispravniji i utegnutiji , prešao bez M od mikro kvara , ma nikad štucnuo , jebote da sam mu bar gumu probušio pa da kažem -ej opravljao sam Hondu ali ni to- . Postavim oglas , prodam Domija za tri dana i ostanem kao krompir u vatri , ne da se kuvam nego na teškim mukama.

Nikako da naleti nešto zglavno a da valja ili bar da ga malo ušminkam. VFR-ovi u oglasima ko lopatama sklapani , CBR-ovi ili isterani ili skupi, CBF nit smrdi nit miriše i sve tako u krug.

Konačno osvane oglas , RC46 na prodaju, ocarinjen , na ime, ali u Leskovcu . Jebote Februar tek počeo a treba stići od Zrenjanina do krajnjeg juga države. Nazovem lika, dogovorimo petak, organizujem prikolicu , pokupim ortake , nabavim nedostajući keš i krenem u nepoznato da se cenjkam.

Da nedužim, isplatilo se , uštipci od mesa i kobasice su vrh, ljuta paprika malo zaostaje na zadatku ali Honda je pun pogodak.

U februaru sam je servisirao ( oprao, promenio sve fluide , semeringe na viljuškama , nabacio 12v utičnicu) i tek skoro registrovao . uskoro ističe prvih 1000km  i ide ne seri kako dobro, nekad mi se čini kao da vozim fen za kosu, tako zujka. Sva je u fabričkom stanju osim Švajcarskog fetiša - GUVERNAL. Heblove je imala spakovane ali je u špediciji nestalo.

Imao sam čak i peh , crkao mi je regler i to na TAČNO 100km od kako je vozim, na svu sreću desilo se pored sendvičare pa sam simulirao kao kobajagi stao sam da kupim sendvič, mislim , moram da čuvam reputaciju firme.

Jedine zamerke :

1. iako ima PRTLJAŽNI prostor ispod sica , nije baš da se kuneš u njega

2. retrovizori , ono što je neposredno iza mene - nevidim , a na to mi Maki kaže sa sve Italijanskim naglaskom : what is behind you is not important !

3. JA , još mi posle Dominatora sve jako brzo, brzo stigne do 100 pa dođe do Dominatorove maksimalne brzine pa nastavi da puni pa taman se ponadam da je kraj kad ono ima još šesta brzina - neverovatan bajk .

Bivši vlasnik je OLIZAO fuzastere do balčaka , što znači da može a ja još NESMEM , e to me muči .

Postaviću par slika da vidite prethodnu i novu Hondu .

Pozdravljam Vas

Domi je stvarno bio ko munja utegnut, iako me nikada nisu zanimali enduro motori, moram priznati. 

Ono sa sendvicarom HIT! >:)))

Regler je mozda jedina stvar koja moze da crkne na VFR-u, pri normalnoj  voznji...

• U prolazu, 67 postova

drugari zna li neko da mi kaze koje su razlike izmedju vfr 800 vtec za americko i evropsko trziste??? izuzev onih macijih ociju k'o sa bicikle sto ameri moraju da imaju? motor koji gledam je 2002 god ima plocicu onu sa podatcima na levoj strani rama,a kod vecine na slikama vidim da je sa desne,pozadi na plastikama ima natpis interceptor,i to retko vidim na drugima,pa me interesuju te razlike,da vidim dal' je nas ili prekookeanski putnik? hvala

drugari zna li neko da mi kaze koje su razlike izmedju vfr 800 vtec za americko i evropsko trziste??? izuzev onih macijih ociju k'o sa bicikle sto ameri moraju da imaju? motor koji gledam je 2002 god ima plocicu onu sa podatcima na levoj strani rama,a kod vecine na slikama vidim da je sa desne,pozadi na plastikama ima natpis interceptor,i to retko vidim na drugima,pa me interesuju te razlike,da vidim dal' je nas ili prekookeanski putnik? hvala

Ako ima milje na satu onda nema dileme?

• Vlasnik sajta, 5373 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Ugradih nosače bočnih kofera za Kappa k33n koje sam kupio još prošle godine i baš sam zadovoljan kako je sve ispalo. :) Za mog VFR-a iz 1998. ne postoji fabrički napravljen nosač za te kofere, tako da sam pazario nosač za baš te kofere, ali za neki drugi motor i odneo sve Sebi da adaptira i montira na motor. Odlično je još i to što sam uz te bočne kofere dobio dodatnu treću bravicu koju sam onda ugradio u centralni kofer (igrom slučaja isto Kappa), tako da sad jednim ključem otključavam-zaključavam sva tri kofera. Milina. :)

Evo kako to izgleda:

honda-vfr800-back.jpg

honda-vfr800-side.jpg

Ima još slika samog nosača u Sebinoj temi, a evo i linka:

http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/75499-crash-bars-servis-seba/?p=1742745

znam da svaki digitalni sat koji ima milje ima i kilometre,tako da mi to nije validno

Auh, ja jos nisam uso u svet digitalne tehnologije...

nikako da izadjem iz devedesetih >:)

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 240 postova
  • Motocikl: Crveni...opet!!!

Da li neko ima da proda desni retrovizor za VFR 800, 1998god. , ili samo nosač pošto je pukao. Zna li ko jel to isti reteovizor kao na cbr f2-f3?

Šta si uradio sa retrovizorima? Jesi rešiuo to i kako?

Ništa još :(

Original ne mogu naći nigde, našao mi je drugar od cbr-a ali treba da odem po njega da vidim dužinu i uporedim pošto kažeš da je kraći.

Cekam da mi stignu drugi retrovizori pa kada ih zamenim javicu ti se da vidis sta mozes da uradis od ovih mojih. Moj VFR je 2000. godiste ali bi sudeci po kataloskom broju trebalo da legnu i na '98. Pozdrav.

• U prolazu, 51 postova
  • Motocikl: GSX 1400, MZ ETZ251

Onda se vidimo tamo, da se malo uživo družimo i šmekamo VeeFeRke zverke!  :)

Biću u Trebinju od 11 - og uveče  :takoje:

• Vinyl rider, 826 postova
  • Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина

Ja mogu tek u subotu ujutru da krenem , cenim da cu da krenem u 5-6 ujutru a posto cu biti sam, brze cu stici jer cu sam sebi da dajem tempo puta , sipam, jedem , vozim i necekam i nejurim nikog.

• Pažljivo prati, 624 postova
  • Motocikl: Husqvarna 701 enduro

Pozdrav. Drugar je pazario VFR 800Vtec. 2005 godiše. Inače je mehaničar pa ga je počeo malo da sređuje. Potreban mu je service manual. a pošto se baš ne snalazi sa računarima ja sam dobio zadatak da mu ga pronađem. Ako neko ima da mi pošalje u PDF-u ili da mi da neki link, bio bi mu jako zahvalan a naravno uvek je dobrodošao u naše malo mesto na piće i druženje. Hvala unapred

• Drug član, 1063 postova
  • Motocikl: mz

Pozdrav momci! nadam se da nisam promasio temu!!! Dali neko ima iskustva sa VF100f iz 84 godine??? kakva je masina? ima li boljki nekih??? jel problem za delove??  Hvala unapre!! 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja