Boban EN 755 Napisano April 12 Pažljivo prati, 714 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Još jedan snimak sa nedavne vožnje Spaja i @Cedo11 su se pobrinuli za snimke a Spaja za produkciju. Uživajte 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 391 Napisano April 13 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan свака част Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7576 Napisano Maj 4 Advanced Member, 2571 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od mene jedan "kompletan" filmić. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 755 Napisano Maj 4 Pažljivo prati, 714 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nezaboravan vikend čekamo drugi dan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7576 Napisano Maj 9 Advanced Member, 2571 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan I drugi dan vožnje. Divčibare-Maljen-Ravna gora-Divčibare. Zamensko vozilo danas, EXC 500 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 755 Napisano Maj 10 Pažljivo prati, 714 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kakav vikend, različiti predivni tereni i predivno druženje sa sjajnom ekipom ljudi. Hvala momci 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7576 Napisano Subota u 06:22 Advanced Member, 2571 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Bosna pre par sedmica: 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2540 Napisano Subota u 17:05 Drug član, 1092 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Gliga je napisao: Bosna pre par sedmica: Izgleda kao dobra zabava! Na koju stranu ste sišli sa Lebršnika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7576 Napisano pre 19 sati Advanced Member, 2571 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Popeli se iz pravca Klinjeg jezera a spustili se na Čemerno. Ovo je prvi put da idem u tom smeru. Do sada sam 3-4 puta išao kontra. I da, gore od onih tornjeva i antena ima put koji ide prema istoku. Obišao sam prvih par kilometara i oduševio se (to je ono oko 1:45 na snimku). Pošto niko od društva nije krenuo samnom bilo mi je glupo da se previše zadržavam. Koliko se sećam sa satelitskih snimaka taj put ne vodi nigde. Završava na livadama u nekom trenutku. Svakako lepa dodatna ekskurzija kada se već popne gore (Y) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 755 Napisano pre 16 sati (promenjeno) Pažljivo prati, 714 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan On 7/18/2026 at 7:05 PM, Alp said: Izgleda kao dobra zabava! Na koju stranu ste sišli sa Lebršnika? Moj Raco zavukli me gore preznojali dobro al je zato kupanje u jezeru bilo za medalju Promenio pre 16 sati član Boban EN 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2540 Napisano pre 5 sati Drug član, 1092 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Gliga je napisao: Popeli se iz pravca Klinjeg jezera a spustili se na Čemerno. Ovo je prvi put da idem u tom smeru. Do sada sam 3-4 puta išao kontra. I da, gore od onih tornjeva i antena ima put koji ide prema istoku. Obišao sam prvih par kilometara i oduševio se (to je ono oko 1:45 na snimku). Pošto niko od društva nije krenuo samnom bilo mi je glupo da se previše zadržavam. Koliko se sećam sa satelitskih snimaka taj put ne vodi nigde. Završava na livadama u nekom trenutku. Svakako lepa dodatna ekskurzija kada se već popne gore (Y) Ja sam sišao na Klinjsko jezero (ima par dobrih mesta za kupanje), i sećam se da sam bio srećan što idem nizbrdo jer je bilo par dobro izrovarenih mesta i nisam siguran da bih prošao kontra. Do duše padala je obilna kiša par dana radnije. Na istoku "nema ništa", ali je prelepo za prohodati samim grebenom. Otvori se prostor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...