SALE_CA 440 Napisano Jul 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Arsa/ Lepe slike i potpuno se slazem sa tobom sto se tice motora i prelepog ostrva Krfa,ja sam ga prosle godine obisao na istom motoru takodje rentiranom sa kojim sam presao 640km za 8 dana koliko je bio kod mene! Mislim da je tad pala odluka da kupim kymca jer taj mali motorcic me je odusevio! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jul 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan @Arsa na tom sam vrhu zaprosio dragu, i da rekla je "DA"...a sad nasa mala Andrea voli da izbleji u greenetu Krf+motor= extra uzivancija, ali treba paziti da ne odes sa devojkom a vratis se sa vevericom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Jul 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan @Arsa na tom sam vrhu zaprosio dragu, i da rekla je "DA"...a sad nasa mala Andrea voli da izbleji u greenetu Krf+motor= extra uzivancija, ali treba paziti da ne odes sa devojkom a vratis se sa vevericom A ponajbolja varijanta, otici sa suprugom, a vratiti se sa vevericom(zbog bigamije) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5133 Napisano Jul 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6045 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Hm... već 6 postova off bez fotki to treba promeniti Djurdjevića Tara, kraj juna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2068 Napisano Jul 20, 2012 MSC Member (Maxi Scooter Club), 945 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Isto mesto, slično vreme, samo par godina ranije... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jul 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan da ne ispadne da ne daj boze lazem i da sam bio ne daj boze kolima pa vi vidite da li cete tamo da se smucate :zbunjen: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor 1200 738 Napisano Jul 20, 2012 no colors, 164 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF1000 AfrikaTwin Prijavi odgovor kao problematičan Gledam slike, pa ajd i ja da se pohvalim 16.07.2012 Temperatura verovali ili ne oko 8c smrzzzzzzzzzzz. Ljudi ja se skoro nisam ovako smrzao ,,,durmitor me oladio svetski,nema sale sa planinom pa ni u sred leta .) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5133 Napisano Jul 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6045 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Žabljak... pri odlasku na more celih 10 stepeni, kao da idemo na skijanje... U povratku već prijatnije i sunčano. ): Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jul 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan gde su slike sa crnog jezera na zabljaku??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5133 Napisano Jul 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6045 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kad prethodnu noć odspavaš 2 i po sata (posle dana i dana celodnevne angažovanosti) i dođeš do Žabljaka a more blizu, ni Bajkalsko jezero te ne zanima A kad smo se vraćali, deran imao zakazan randes sa devojčicom pa nam je bio bitan svaki minut... A treba nešto ostaviti i za drugi put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 982 Napisano Jul 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 451 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Za sve sam ja kriv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jul 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan e onda oprošteno, a tebi mali opušteno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Jul 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan evo jos jedan izvestaj sa maxiscooter letovanja. elem ja i veverica odosmo na Lefkadu odma smo pazarili skuterce KYMCO PEOPLE S 200cc i bacili se u voznjice i razgledanje malo Nidrija sa brda posle je usledilo 350 stepenika do plaze vasiliki sa planina bilo je tu i jedno 100-tinak serpentina i na kraju zvanicno najlepsa plaza lefkade sve u svemu prelepo ostrvo puno lepih krivina i predela oko 700 km za 9 dana kymco vukao ko lud mi presrecni sada u nove avanture sa plavusom po srbiji pa rumunija bice dugo leto na dva tocka. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jul 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan porto katziki...naterao si mi suze na oci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jul 31, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan super provod i uzivancija ...svaka cast kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Avgust 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan posto sam propustio skupi dogovore u Vlaskoj (inace mojoj tazbini) samo da iznesem svoje opravdanje. plan je bio da odemo do juga okolina Leskovca (tamo imam kucu) ostalo je da se osmisle samo ruta pa je odluka pala da u odlasku idemo: Smederevo,Pozarevac, Golubac, Donji Milanovac, Bor, Zajecar, Knjazevac, Nis, Bojnik(cilj) sve ukupno oko 450km. Kad smo bili dole bilo je izleta do Djavolje varosi oko 200 km i do Sijerinske banje i Leskovca oko 150 km. Povratak je isao preko Zitoradje, Prokuplja, Blace, Brus, aleksandrovac, Trstenik,(gde srecam Cobeta ) duzi odmor u Vrnjackoj banji, pa put Kraljeva, Kragujevac i napokon Mladenovac.oko 300 km sve u svemu 1200 lepih kilometara plavusa je isla bez zamerki, ja spreman za Rumuniju a snajka srecna sto je stigla kuci u jednom komadu. evo par slika mada ih ima mnogo vise. prva pauza Golubac povrsinski kop u Boru odmor na Tresibabi Djavolja varos a tu je i Sijerinsak banja i gejzir pauza za zakatancenje u Vrnjackoj banji i opet odmor ovog puta Sumarice MAXI pozdrav 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Avgust 10, 2012 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Bogme si se ti lepo navozao ovih dana + sam ti dao za Lefkadu evo sad i za ovo drugo putesestvije...nego koliko izadje iznajmljivanje skutera na Lefkadi?Moj klinac bio na Zakintosu i svi zivi voze skutere i qvadove od dece do baba i deda,mislim iznajmljene i nikom netraze dozvolu samo kad cuju da si Srbin odma traze dozvolu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Avgust 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan ja imam drugacije iskustvo ovaj mi nije ni pasos trazio. a ispalo me je devet dana-120e.mislim da traze za jace skutere a ove od 50 cc sigurno ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Avgust 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan ja imam drugacije iskustvo ovaj mi nije ni pasos trazio. a ispalo me je devet dana-120e.mislim da traze za jace skutere a ove od 50 cc sigurno ne. A ne spominjes kako si sreo neke prijatelje na putu i tako to ...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Avgust 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan Povratak je isao preko Zitoradje, Prokuplja, Blace, Brus, aleksandrovac, Trstenik,(gde srecam Cobeta ) duzi odmor u Vrnjackoj banji, pa put Kraljeva, Kragujevac i napokon Mladenovac.oko 300 km ko ne pominje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Avgust 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Povratak je isao preko Zitoradje, Prokuplja, Blace, Brus, aleksandrovac, Trstenik,(gde srecam Cobeta ) duzi odmor u Vrnjackoj banji, pa put Kraljeva, Kragujevac i napokon Mladenovac.oko 300 km ko ne pominje ovim putem se javno izvinjavam jer nisam lepo procitao post ...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Avgust 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan Povratak je isao preko Zitoradje, Prokuplja, Blace, Brus, aleksandrovac, Trstenik,(gde srecam Cobeta ) duzi odmor u Vrnjackoj banji, pa put Kraljeva, Kragujevac i napokon Mladenovac.oko 300 km ko ne pominje ovim putem se javno izvinjavam jer nisam lepo procitao post ...... ma samo opusteno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Avgust 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan posto sam propustio skupi dogovore u Vlaskoj (inace mojoj tazbini) samo da iznesem svoje opravdanje. plan je bio da odemo do juga okolina Leskovca (tamo imam kucu) ostalo je da se osmisle samo ruta pa je odluka pala da u odlasku idemo: Smederevo,Pozarevac, Golubac, Donji Milanovac, Bor, Zajecar, Knjazevac, Nis, Bojnik(cilj) sve ukupno oko 450km. Kad smo bili dole bilo je izleta do Djavolje varosi oko 200 km i do Sijerinske banje i Leskovca oko 150 km. Povratak je isao preko Zitoradje, Prokuplja, Blace, Brus, aleksandrovac, Trstenik,(gde srecam Cobeta ) duzi odmor u Vrnjackoj banji, pa put Kraljeva, Kragujevac i napokon Mladenovac.oko 300 km sve u svemu 1200 lepih kilometara plavusa je isla bez zamerki, ja spreman za Rumuniju a snajka srecna sto je stigla kuci u jednom komadu. evo par slika mada ih ima mnogo vise. prva pauza Golubac povrsinski kop u Boru odmor na Tresibabi Djavolja varos a tu je i Sijerinsak banja i gejzir pauza za zakatancenje u Vrnjackoj banji i opet odmor ovog puta Sumarice MAXI pozdrav auuu ti bio u sumaricama a nisi se javio.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5133 Napisano Septembar 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6045 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Off se odomaćio u ovoj temi pa bih molio da se malko uozbiljimo i bacimo na ideju teme... Predah kod skretanja za Risan na putu Nikšić - Trebinje Risan. Prvi dodir sa "nevestom Jadrana". Fantazija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasnob 57 Napisano Septembar 24, 2012 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Risan. Prvi dodir sa "nevestom Jadrana". Fantazija... 11.06.2012. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...