Gaya 5 Napisano Septembar 21, 2007 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Dopada mi se , i kupio bih ga,ali ne znam nista o ovom modelu, pa molim da me posavetujete sta valja na njemu a sta ne, Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Septembar 21, 2007 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan sta valja na njemu a sta ne, Hvala. Koje je godište, kilometraža itd itd... Valja što se lako kupi, a ne valja što se jako teško proda! Kolko para konkretan komad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Septembar 21, 2007 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Evo koliko sam video u oglasima ima jedan, koji izgleda bas kao i onaj kog sam video kod Muzeja NikoleTesle. Suzuki - GSXF 750 Crn Godiste 1999 Kilometraza pise 2800 km , al je verovatno 28000 Cena 2700 eura Ima i slika [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Septembar 21, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni je cena vise nego ok, a motor je zmaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 21, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Evo koliko sam video u oglasima ima jedan, koji izgleda bas kao i onaj kog sam video kod Muzeja NikoleTesle. Suzuki - GSXF 750 Crn Godiste 1999 Kilometraza 2800 km Cena 2700 eura Prodaje: Ernesto moto Ima i slika al mi nesto ne ide postavljanje Mozzda bi samo na kilometrazu "lupio" josh 1-2 nule( 0 )! Ostalo deluje OK,zajedno sa cenom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Septembar 21, 2007 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Evo koliko sam video u oglasima ima jedan, koji izgleda bas kao i onaj kog sam video kod Muzeja NikoleTesle. Suzuki - GSXF 750 CrnGodiste 1999 Kilometraza 2800 km Cena 2700 eura Prodaje: Ernesto moto :oJesi siguran za cenu? :o Ako je toliko, to je ULTRA povoljno! To je noviji i lepši model, vredi te pare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Septembar 21, 2007 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan kupio sam ga pre vise od mesec dana!jako dobar motor,2001 god.plavi 22000 km,kao nov.jako sam zadovoljan!dobro se vozi,stavio sam mu bridgestone gume bt020 i sada je jos bolje upravljiv i odlicno se ponasa na putu!trosi oko 6,00-6,50 lit i jako sam zadovoljan!Pravi putni motocikl,moze da se vozi i kao R i kao drumsak krstarica.Odlican raspored duzine brzina,mekan menjac i dobre kocnice!U svakom slucaju DA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxa 51 Napisano Septembar 22, 2007 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL1000 Falco, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Radi se o sport touring mašini - znači 90 i kusur konja i 211 kilograma, vešanje podesivo napred i pozadi, jako udobno sedište i sasvim pristojne kočnice. Motor je proverena uljara izvedena iz prvobitnog GSXR-a. Ja sam mog uzeo krajem maja i mogu reći da je fantastičan za put, ali je težak za grad i zahteva dosta pažnje na gasu, pošto je te kilograme potrebno zaustaviti. Vožnja udvoje je sasvim prijatna. http://www.katriders.com/ - ovde možeš saznati mnogo više Ovaj sa oglasa je ceo farban i nema fabrički izduv, znači bio je lepo olupan. To bi mogao da bude razlog ovako niske cene. Ako se dobro sećam, prodavac je Cvele, čovek od koga sam i ja kupio svog GSXF-a. Po meni, prilično je korektan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Septembar 22, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Evo koliko sam video u oglasima ima jedan, koji izgleda bas kao i onaj kog sam video kod Muzeja NikoleTesle. Suzuki - GSXF 750 Crn Godiste 1999 Kilometraza pise 2800 km , al je verovatno 28000 Cena 2700 eura Ima i slika [/img] Kilometraza je 28000km - jng potkrala se greska. A nije isti kao taj kod muzeja - taj ima i pride 3 kofera ;D, a da i ja sam taj prodao. Izvolte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Septembar 22, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Moj ujak ima taj motor i to bash 1999 god i za sada je prezadovoljan. To je ta potrosnja izmedju 6 i 7 l/100km i jako je udoban za voznju. I moj odgovor je DA samo me ova cena plashi jer je jako niska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Septembar 22, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan I moj odgovor je DA samo me ova cena plashi jer je jako niska. Ko je Vas poznavao i pakao mu nece tesko pasti. Evo Garabine samo za tebe nova cena - 3700e, cisto da se ne plashish.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Avgust 18, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi osvezio sam ovu temu jer me muci isto pitanje GSXF 750 DA ili NE, pa nisam zeleo da otvaram novu. Elem, GSXF je jedan od retkih motora koji su malo stariji a svidjaju mi se jako, ali o njemu ne znam gotovo nista osim da mi je prodavac rekao da je to pouzdana uljara i da nju jako tesko moze neko da razvali i da je motor slican Banditu. Ovaj model je 1999. godiste i presao je 40 000km, meni deluje kao prava kilometraza, lepo ocuvan crn, a cena mu je 3000 evrica. E sad mene muce dileme oko rezervnih delova posto je to ipak 99. godiste i da li je stvarno kvalitetan motor koji se retko kvari. Molim kolege bajkere koji uopste imaju predstavu o ovom motoru nek napisu bilo sta znacice mi mnogo. Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2034 Napisano Avgust 18, 2008 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam o tom motoru ono sto tebe zanima, ali mogu da kazem da sam se iznenadio njegovom velicinom. Obicno je takav tip motora za mane mali i smesno izgleda kad sednem na njega, ali ovo je ooooogromno! I da dodam za delove, mislim da ne treba da se brines. Ni za jedan tip motora u Beogradu neces naci radnju u koju udjes i kazes dajte mi to i to, a oni ti iznesu deo u kutiji... sem ako to nije potrosni materijal kao sto su plocice, svecice i slicno. Hocu da kazen, napolju delova ima, narucis i sacekas kao i za svaki drugi aktuelni model. Ostalo ce ti reci vlasnici i oni koji imaju iskustva sa tim motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Avgust 18, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Da, da, za velicinu, stvarno je ogroman, gledao sam njega a posle stao pored R6,nebo i zemlja. Ali jedno mi nije jasno, kako to da stvarno jako mali broj ljudi vozi ovaj motor??? Ipak nije ni skup, kazu da je dobar, sto se dizajna tice meni je lep, kazu udoban, ali ga opet ih nema mnogo na ulicama i to me malo brine. Malo mi fali da ga kupim i da se pridruzim kolegama bajkerima na okupljanjima, ali imam te brige oko mehanike i delova, jer se moja porodica opekla tako za jedna kola pa smo koliko smo ih popravljali i imali problema oko njih mogli kupiti jos jedna. . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxa 51 Napisano Avgust 19, 2008 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL1000 Falco, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan GSXF je putni motor nafilovan konjima, što se od sport touring klase i očekuje. Neka njegova konkurencija su, recimo, ZZR600 i VFR. Poređenja sa čistokrvnim R-ovima jednostavno ne stoje. Jesu na oko slični, ali su ispod plastike sasvim različiti. Ovde se nude udobnost i dugotrajnost na uštrb ekstremnih performansi, nešto kao Mercedes E klase. Dizajn je ono što ubija ovaj motor. Nekome se sviđa, nekome je odvratan. U crnoj boji je svima prihvatljiv, u crvenoj već malo teže. Jedan od retkih motora koji je uspeo da se visoko plasira i na listi omiljenih i na listi omraženih motocikala. Poljaci ga nazivaju JAJKO! Treba li to prevoditi? Zamisli šmekera koji se vozi kroz Straje Baje na nadrkanom jajku... ne ide. Što se održavanja tiče, nema nikakvih problema. Ako je taj koji si gledao u pristojnom stanju, radi redovne servise i tvoja će ga deca voziti. Delove za Suzanu je moguće brzo i povoljno nabaviti preko jednog servisa, da ga ne reklamiram, ali nalazi se u Balosavi. Za ovih godinu i kusur menjao sam samo ulje i filter par puta i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Avgust 19, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze na odgovoru, meni i ne trebaju ekstremne performanse, ja volim laganu voznju a hteo bih i da idem na duga putovanja. Sto se dizajna tice meni se svidja, a o ukusima ne treba diskutovati . Poredio sam samo sa R6 velicinu, jer su bili jedan pored drugog, a znam da se ta dva motora jako razlikuju. Sto se delova tice mogu se naci, koliko sam shvatio i to mi je jako bitno, a dace Bog da mi nece ni trebatio rezervni delovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Avgust 19, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim da je popularnost mala zbog neobicnog dizajna..meni se svidja,ali znam dosta ljudi kojima je odvratan,a ni sami neznaju zasto.Vozio sam nedavno jednog,u odlicnom stanju,i onako na blic mi se ucinio sasvim ok.Jeste malo glomazniji,i da bi se nesto desavalo mora biti u velikim obrtajima,ali kolko sam razumeo to i trazis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6490 Napisano Avgust 19, 2008 Enduraš, 6430 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Imao ga je moj brat, pravi tourer, tezak i veliki. Masina proverena uljara. Odlicno koci i udoban je, a ide solidno. Meni lepo izgleda, ali ga je iz nekog razloga brat jedva prodao i to za neke smesne pare. Izgleda da se kod nasslabo traze putni toureri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Avgust 19, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Ja trazim motor koji moze da ide 40 bez muke i 140 bez muke, sto znaci da ga vozam po gradu a i da zapalim na neki dalji put kad mi se prohte, a i svidja mi se dizajn. Hteo sam Fazera S2 da kupim ali nesto sam slab sa parama tako da njega ne mogu trenutno da priustim. I onda se pojavi ovaj GSXF koji mi se svidja. Malo ga poznajem ali sta je tu je. Ne znam jos sta da radim i to za prodaju sam vec procitao, od ranije, da se teze prodaje, a bas sam hteo da ga vozam sezonu dva, tri i onda da ga prodam :-\, da b kupio nesto novije mozda S2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Avgust 20, 2008 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Svaka se roba teže proda u direktnoj zavisnosti od visoko postavljene cene. Konkretno ovaj model Suzane nije popularan samo zato što nije R, klasa koja inače briljira kod ovog proizvodjača godinama unazad. Znači nit je riba, nit je meso, a mi bi samo MESO!!! Po stranim review-ovima, sem sitnih problemčića s elektrikom (ako se ne vozi dugo a stoji napolju) nema nikakvih zamerki , ne računajući slabu prodaju. Za te pare mnogo dobar putni paket, odličan odnos uloženo-dobijeno. Dugo sam jurio takav komad, ali... O ukusima ne vredi raspravljati, ali oni koji su raspravljali su rekli da je ružan što je još malo dodatno uticalo na slabu prodaju, ali to je u ovom trenutku totalno nebitno. P.S. I moj ZZR je ružan ko djavo, pa se čovek može sit naputovati s njim, čak i udvoje, veoma visokim putnim prosekom i niskom potrošnjom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Avgust 20, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan GSXF 750 ima istu masinu kao GSX 750, sto opet misli da je derivat starog uljnog GSX-R 750. Bar sto se agregata tice tu nikakvih problema ne bih smelo da bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Avgust 20, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi hvala vam mnogo, bio sam malo skeptican po pitanju motora, ali sad sam jos manje da ne kazem uopste, Bajk je meni lep i to mi je najbitnije sto se dizajna tice, samo bih mu stavio one bele migavce i naglancao, ma bio bi ko bombona. Imam i gde da ga drzim, tako da sto se elektronike tice ne bi trebalo da bude problema, takodje i sa servisem, rece prodavac otvorice i on servis, a i da ne otvori snaci cu se. A posle svega i na bajk ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...