nntom 1540 Napisano Avgust 17, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Sretan put vojsko i hoćemo mnogo slikaaaaaa. Jooj kako vam zavidim!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4886 Napisano Avgust 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6015 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Doručkovali smo i spremni za dalji put. Mašine proverene, ulickane... Budio nas je Djuxijev alarm uz pesmu "Niz Moravu vetar duva". Javljam se večeras Bože zdravlja! MAXI pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Avgust 17, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Uh... nemoj da se iznenadite ako vas negde presretnem! Jedva izdržavam! Makar se i smrzo u šatoru, a vukovi me neće, mnogo sam žilav hehe...Dajte malo slike, a ako saznate da postoji web kamera negde pored restorana gde odsedate, obavezno javite da vam mašemo, a možete i na skajp. Alexa, Sale imate moj broj , cimnite ili pošaljite sms pa možemo na skajpu da se nadjemo i gledamo u neko zadato vreme, nntom64 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Avgust 17, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Srećno banditi! Samo polako i pun gas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
F4 0 Napisano Avgust 17, 2012 U prolazu, 44 postova Lokacija: Surcin Prijavi odgovor kao problematičan srecan put i da vas prati lepo vreme, slike se naravno podrazumevaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Avgust 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Stigosmo u Brasov..evo u kratkim crtama. Voznja po prevoju je bila fantazija, povratak malo klimav - Djuxy-a zeza dovod goriva. Sutra cemo da vidimo sta cemo sa tim. Hotel/motel - sta li je, totalno kul, wireless siba brzinom od 20mbs sto mene posebno odusevljava jer mi je net jedina veza sa Srbijom, jer samo moj pametni telefon nece da se "nakaci" na Rumunske mreze. Eto toliko za sada, odosmo malo u grad. P. S. Cobetov motor najvise trosi :P :P 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Avgust 17, 2012 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Da niste slucajno sreli manju grupu od 18 motora u suprotnom smeru kada ste se spustali prema Curtea de Arges? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4886 Napisano Avgust 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6015 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Motora je bilo ko u priči... Možda se i sresmo... Dan za nepoverovati, za ovo vredi živeti!!! Prevoj je fantastika! Gume sam olizao do balčaka... Sutra obilazimo dvorce i staro jezgro Brašova. Fotki će biti kad se vrnemo. Evo upravo cobe lupeta za sve pare, a mi plačemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Avgust 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Moj motor mnogo voli maxi druzenja pa se samo na njima kvari.... Sent from my Samsung Tepsija using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Avgust 17, 2012 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan ih mogu misliti uživancije na putu i po krivinama...čekamo slikice.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4886 Napisano Avgust 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6015 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Po krivinama i u vožnji uživancija a na pauzama smeh dok stomalk ne zaboli i suze ne krenu... Ludnica totalna! Sad na doručak pa u razgledanje dvoraca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Avgust 18, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Nisam ni sumnjao da ce biti drugacije!!! MAXI pozdrav za sve!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Avgust 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Lepo vreme, suv drum i mnogooooooo stoperki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Avgust 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan verujemo da uzivate za sve pare, veliki iz Bg-a...jedva vas cekamo nazad!!! UZIVAJTE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Avgust 18, 2012 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg nadam se da nisam zakasnio.....Kad se vratite iz obilaska zamkova u Brasov, od trga gde je crna crkva krenete niz njihovu Knez Mihajlovu(preskocite te fensi kafice((medju njima i srpski restoran)deru fino sa cenama) kad dodjete do kraja kneza onda zalomite desno. Cim se skrene videcete pivnicu "Die Stube" nemo' da je omasite rumunska,nemacka,belgijska,meksicka i ostala piva i varijacije na temu, imaju piva koja ja nisam video nigde... inace sluze u zaledjenim kriglama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano Avgust 18, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put vesela druzino!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15884 Napisano Avgust 18, 2012 Integrisan, 9301 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jbg nadam se da nisam zakasnio.....Kad se vratite iz obilaska zamkova u Brasov, od trga gde je crna crkva krenete niz njihovu Knez Mihajlovu(preskocite te fensi kafice((medju njima i srpski restoran)deru fino sa cenama) kad dodjete do kraja kneza onda zalomite desno. Cim se skrene videcete pivnicu "Die Stube" nemo' da je omasite rumunska,nemacka,belgijska,meksicka i ostala piva i varijacije na temu, imaju piva koja ja nisam video nigde... inace sluze u zaledjenim kriglama Jooooojjj muke moje, u Bg Beer Fest a ja razmisljam o Die Stube jos rumunke, nemice, belgijanke, meksiksnke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Avgust 18, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan A kad e vi vrcete sutra??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Avgust 18, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Uzivajte, uzivajte i saaaaamo uzivajte! Alex, resi se te bede od telefona - menjamo se glavu za glavu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Avgust 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Neki krecu ujutru, a neki ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4886 Napisano Avgust 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6015 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Imamo problema sa Djuxyjevim Atlanticom, mislim da je dizna u pitanju... Djuxy ostaje sutra u Brašovu i još neko sa njim (Alexa ili ja) da probamo rešiti kvar u ponedeljak pa kući... Ako ne ondaK za vikend ponovo za Rumuniju kolima po motor... Jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Avgust 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Aj ti vodjo na spavanje...ps imas film na Rtv Rumunija 2 sa Zan Klod Van Damom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Avgust 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nece me san nesto, a nema ni veze - ionako ne vozim sutra 600km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Avgust 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ti Djuro da se ratosiljas te bede kad se vrnete Boze zdravlja.Ajde nekima srecan put,a nekima ostanak pa da se rese ti problemi da ne moramo svi zajedno da dolazimo po vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Avgust 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Sve je ovo deo naseg "bajkerskog" zivota, a Rumuniju ima da gledamo kroz vizir jos nekoliko puta. Sprint mi je pruzio toliko radosti uz Transfagarasan da cu da mu oprostim ove nestasluke... A i nije fora da ti se motor pokvari ispred zgrade 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...