marshall 380 Napisano Januar 29, 2017 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan ...koji kosta 3200 dinarau Andreji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laganica ) 36 Napisano Januar 29, 2017 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna kako da povezem hard disk ( motor hard diska ) da radi . Pokusavam vec neko vreme i nikako da uspem . Ispod cu da postavim sliku pa ako neko zna bilo bi dobro da se ne bakcem vise sa ovim . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 250 Napisano Januar 29, 2017 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan ...koji kosta 3200 dinarau Andreji. Hvala na informaciji,mada mene bi kostao malo vise dok platim gorivo i putarinu do BG i nazad Salu na stranu u planu je kupovina punjaca,samo da izadjem iz mrtve sezone sa poslom. Izvinjavam se pokretacu teme sto sam uskocio sa svojom pitanjem i svima vama za off. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laganica ) 36 Napisano Januar 29, 2017 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Saznao sam u medjuvremenu da nije moguce da se pokrene jednostavnim povezi- vanjem na + 12 v i masu . Cak ne moze ni sa trecom zicom na + 5 v . Mora da se ugradi neka elektronika koju ja ne poznajem ,pa ne bih ni da se pravim pametan da pisem o njoj . Inace sam se vec dva dana zezao sa ovim i pretrazivao youtube i neke sajtove i nisam mogao da nadjem resenje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...