vitez_koja 30 Napisano Septembar 23, 2007 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan lalajko ja sam pokusao da izrazim moje neraspolozenje zbog Doktora a ne zbog onog curana stonera.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Septembar 23, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bas bio prst u oko Japancima, jedan ducati pobedio, a drugi osvojio titulu bas na njihovom terenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Septembar 23, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bas bio prst u oko Japancima, jedan ducati pobedio, a drugi osvojio titulu bas na njihovom terenu. Na Hondinoj stazi,njima je bilo najgore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Septembar 24, 2007 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke Stoneru, koji za razliku od prosle godine, cini mi se nije pao ni na jednoj trci! Rossi je najveci, ali mu je sreca bas okrenula ledja. Mislim da je njegov tim kriv za Motegi.Mogli su mu javiti da Capirossi vozi 6-7 sekundi brze od njega po krugu. Ducati je 34 godine nakon MV Aguste vratio titulu u Evropu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Septembar 24, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan lalajko ja sam pokusao da izrazim moje neraspolozenje zbog Doktora a ne zbog onog curana stonera.... ;D ;D ;D Znam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Septembar 24, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan lalajko ja sam pokusao da izrazim moje neraspolozenje zbog Doktora a ne zbog onog curana stonera.... ;D ;D ;D Znam! Jao Lalajko,kakav si ti macak?! P.S. Nadam se da su tabele stigle pravovremeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Septembar 24, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jesu, hvala, istrenirali smo te! (mada sam ja odmah ujutro otisao na www.motogp.com da vidim sliku novog svetskog prvaka) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Septembar 24, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ma svaka mu cast na tituli. Jeste da je trebalo biti ovako: ali ima vremena,mladi su to momci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 24, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan 2004. u klasi 125 Stoner nije zavrsio 7 trka 2005. u klasi 250 je skoro stigao Pedrosu u bodovima, da bi na domacoj stazi u Australiji pao povredio se i izgubio svaku sansu da osvoji titulu. Pre toga je imao jos dva pada. 2006. nije zavrsio 6 trka, uglavnom zbog padova. 2007. je Ducati zajedno sa Desmosedicijem nastelovao i Stonera. Ove godine bez pada na trci. Koliko se secam samo jednom na slobodnom treningu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Septembar 24, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Evo sta nam kaze Dotore: "Velika steta,kako se sve okrenulo protiv nas,na suvom smo bili brzi od Stonera i mogli smo imati dobre sanse" rekao je skruseno Rossi O problemima na trci kaze:"Imali smo intermediate prednju gumu i zadnju sjeceni slick,sto je za ovakve situacije normalno,medjutim skoro da mi je bilo nemoguce voziti i obarati po krivinama taj motor,zato sam otisao do boksa,ali mehanicari nisu mogli da pronadju bilo sta sto nije u redu,potom sam se vratio,ali tada je vec trka bila gotova za mene i sampionat je otisao." O trenutnom stanju u prvenstvu i Stonerovoj Pobjedi:"Bilo kako bilo ovo su trke.Imaju jos tri trke do kraja i mi cemo uraditi najbolje sto mozemo da nadjemo put kako da pobjedimo i zavrsimo sezonu u viskom ritmu. Stvarno mi je zao zbog mojih fanova i svih ljudi u timu. Cestitke Lorisu,ali posebno Casey na osvajanju titule. Posebno sam polaskan jer je svoju pobjednicku majicu posvetio meni,ako vec neko drugi treba da pobjedi,drago mi je da je to jedan od mojih fanova. On je odlican rival i nadam se da cemo nastaviti taj rivalitet u buducnosti." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Septembar 24, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je istina,ali kruze price da je ovo nova Japanska zastava: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Septembar 25, 2007 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je istina,ali kruze price da je ovo nova Japanska zastava: Sweeeeeeeeeet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Septembar 25, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahah extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Septembar 25, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Postoji mogucnost uvodjenja samo jednog snadbjevaca pneumatika,jos nije odluceno,ali je dat prijedlog pred Grand Prix komisiju. Po meni malo glupo,ali dobro,mada tada ne bi bilo mogucnosti da se neko izvlaci da su mu losije gume,nego kod ostalih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Septembar 25, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je sledeca odluka da se moraju voziti samo Japanski motociki. Sa iskljucivo italijanskim vozacima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Septembar 25, 2007 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je sledeca odluka da se moraju voziti samo Japanski motociki. Sa iskljucivo italijanskim vozacima. Moze, ali pod uslovom da imaju bar 2 motoGP titule Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Septembar 25, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Uh, Stoneru treba jos jedna sezona da ispuni bar taj uslov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Septembar 25, 2007 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Postoji mogucnost uvodjenja samo jednog snadbjevaca pneumatika,jos nije odluceno,ali je dat prijedlog pred Grand Prix komisiju. Po meni malo glupo,ali dobro,mada tada ne bi bilo mogucnosti da se neko izvlaci da su mu losije gume,nego kod ostalih. Mislim da bi ovo bilo XTRA glupavo. pa u cemu je onda tu draz. Da moto GP postane kao formula 1. Stvrano u tom slucaju bi jedino preostalo da svi pocnu da voze isti motor po kup takmicenju i TaDaDa. Unisteno. S' jedne strane se slazem da bi se tada videlo ko je ko, ali ja ne zelim da ponovo gledam nesto nalik Sumaherovoj "dominaciji" u ovim trkama. Pa zato ih i pratim jer postoje mogucnosti greske. Moze uvek neko da zasere sa gumama ili sa aerodinamikom. Od kad pratim Moto Gp posle Duana Rossi je stvarno legenda ali mi je i slatko kad ga neko pobedi ravnopravno 1 na 1 na stazi, ove godine je to bio Stoner prosle (nazovi) Hejden, a posle je samo sladje kad na sledecoj trci pobedi on pa onda neko drugi, pa treci i tako dalje, sto vise vozaca u konkurenciji to bolje. MIslim da se slazete. Kapiram i malo razocarenje svih koji navijaju za Rosija pa im je Stoner antipatican zbog toga sto ne pravi neke zezancije posle pobede ali to je odlika Valentina i zbog toga je mozda i najpopularniji vozac u istoriji ali biga je... Zivota je bilo i pre 2007, bice ga i posle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...