unas 786 Napisano Decembar 25, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Visi youtube savetnice gdi su prilozi od jutros (jutarnji program) i juce TV avala....zabusavas U pravu si, veliki propust sa moje strane . Sto se tice TV Avale sinoc, ne uspeh da se kloniram na brzaka pa da budem na 2 mesta istovremeno. A sto se tice Jutarnjeg programa na RTS-u, .ebiga, dozvolih sinoc da me na rodjendanu na kojem sam bio uhvate maligani cije posledice su se osecale i jutros, a Jutarnji ispao kolateralna steta. Kao i svaki odgovoran covek, preuzimam (u ovom slucaju moralnu) odgovornost i urucujem Arakisu neopozivu ostavku. Od sada sam samo obican clan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Decembar 25, 2011 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Evo i malo slikica od mene, imam i dva snimka kolone u pokretu u full HDu, pa ko hoće da pravi filmić nek se javi na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Decembar 25, 2011 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, sta reci kada je sve pre mene pomenuto... uglavnom ispred Drustva Ljubitelja Vespe Beograd-Vespasian jos jednom pozdrav svima koji su ucestvovali u akciji, i veliko Hvala organizatorima koje bi posebno pomenuo. Drustvo Ljubitelja Vespe Beograd ce ucestvovati uvek na ovakvim manifestacijama BJB-a pogotovu za dom u Sremcici-Uskrsnja i Deda Mraz Akcija Nadam se da cemo za Uskrsnju akciju uspeti da privucemo jos neke ljude iz drugih Vespa klubova u Beogradu kao i iz ostalih gradova u Srbiji Pozdrav Dejan 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Decembar 25, 2011 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Decembar 25, 2011 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan i još Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladimir J 23 Napisano Decembar 25, 2011 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci, ucesnik sam ove akcije od njenog pocetka, od prvog odlaska u Sremcicu i svake godine taj neverovatan osecaj. Znam da toj deci nas dolazak mnogo znaci. Ove godine sam morao da pozajmim motor, ali Sremcicu nisam propustio. Hvala ovom Deda Mrazu sto je doneo mojoj cerki paketic. Pozdrav svima! 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Decembar 25, 2011 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan i još Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Decembar 25, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Evo druže mi preuzimamo pola odgovornosti ni mi jutros ič nismo snimili, oprostite drugari mi bili na poslu! Nadam se da možda neko jeste! @Bjb vrač Već krajem januara idemo u Kulinu. Sa ovoliko donacija biće to ubedljivo najveća pomoć do sada! Kada se malo saberemo, objavićemo statistiku... Npr. samo u naturi prikupili smo već (sa upž) tri palete pelena! I ako je akcija za Sremčicu pozitivna, sve što se pomogne Kulini je apsolutni plus u očima Boga! Upravo je Kulina sledeće mesto na koje ćemo mi, Bandolerosi, ići prvi put! Odlično je što se već toliko prikupilo a ima još vremena do kraja januara! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Decembar 25, 2011 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Decembar 25, 2011 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan I to bi bilo to od slika što se mene tiče, ako neko hoće neku sliku u punoj rezoluciji nek se javi na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Decembar 25, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Unas...ja sam se samo salila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Decembar 25, 2011 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna akcija i lepo medijski ispraceno. Dobro je sto se na ovaj nacin propagiraju prave vrednosti u ovoj Srbiji, gde je puno od humanosti davno zaboravljeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4459 Napisano Decembar 25, 2011 Advanced Member, 1980 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Nego, da nastavimo sa fotkama. Ove su sa zadnjeg sedista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4459 Napisano Decembar 25, 2011 Advanced Member, 1980 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Toliko od mene sto se tice slika. Ako zelite neku sliku u punoj rezoluciji vicite. Jos jednom hvala svima na neverovatnoj kolicini pozitivne energije tokom celog dana PS. Izasli smo na naslovnoj Vecernjih, onaj KLE sto farovima pokusava da zaslepi kameru 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Decembar 25, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Unas...ja sam se samo salila Ma, salio sam se i ja, pardon, mozda je zvucalo ozbiljnije nego sto je trebalo ... Zbog masovnog pritiska javnosti (Nensy ) i preuzimanja min. 50% odgovornosti (Bandolerosi) resio sam da ostavka ipak ne bude neopoziva... @Bandolerosi Hvala na podrsci. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18594 Napisano Decembar 25, 2011 Integrisan, 8479 postova Prijavi odgovor kao problematičan U tom slučaju - evo i zvanično ostavka se odbija A sad svako na svoje radne zadatke 'Oću reći, tu Avalu da pronađeš... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Decembar 25, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan U tom slučaju - evo i zvanično ostavka se odbija A sad svako na svoje radne zadatke 'Oću reći, tu Avalu da pronađeš... Evo je tu Avala, jos malo pa mogu da vidim toranj... doduse, malo je maglovito... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilenaOly 31 Napisano Decembar 26, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peugeot Elyseo 100 Prijavi odgovor kao problematičan evo fotkica i od mene... nekoliko ovde: ALI ZBOG OVOGA JE SVE VREDELO: Ostale fotke (185) su ovde Toliko od mene 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Decembar 26, 2011 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan U tom slučaju - evo i zvanično ostavka se odbija A sad svako na svoje radne zadatke 'Oću reći, tu Avalu da pronađeš... Evo je tu Avala, jos malo pa mogu da vidim toranj... doduse, malo je maglovito... Za tako visok osećaj lične odgovornosti koji je drug Viši JuTubetov Savetnik iskazao red je da mu se pripomogne. Usamljeni jahač je to već odradio na svoj način (čovek voli da čita novine ko čovek pa kupi lepo štampu a ne bleji u Internet) i dobavio nam izvode iz dnevne štampe. Svi ostali nastavite da googlujete i čim nađete neku objavu odmah okačite I dalje tragamo za Avalom (vesti od Subote 24.) i RTS (Jutarnji program) A u međuvremenu pogledajte Press Clipping sa kojim u ovom trenutku raspolažemo Edit: Update 26.12.2011 (dodata Pravda i Alo) - Hvala Usamljenom jahaču Edit: Update 26.12.2011 15:39 (dodata Internet izdanja/portali, dodate TV MHC i TV Happy, dodato 24 Sata i korigovana/vracena Politika) - Hvala Dejanu Neskovicu i Usamljenom Edit: Update 26.12.2011 23:56 (dodata Novinska agencija Beta) - hvala Unas Press Clipping - BJBikers Moto Deda Mraz 26122356.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 26, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Da doturim ja jos neku fotkicu, cisto nek se nadje. Na slici nije KochaMatori, nego pravi pravcati Deda Mraz A i ovo je pravi Deda Mraz, nego se maskirao u Ivana. Pa onda ljubavni Deda Mraz - Vlada Zatim FotoMraz. U slobodno vreme ga zovu Mojsa. Do jedne od nasih prethodnih dedamrazijada nisam verovao da cu videti Irvasicu u Beogradu. A zamislite, jos je i zovu Search. Deda Mraz od Šervuda narucuje prevoz. Ovaj Deda Mraz, Yanmar, je u mladosti mnogo voleo krilaticu "S` vertom u kosi (i bradi)", i eto sta mu se sad desilo. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1089 Napisano Decembar 26, 2011 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kočo, evo još malo materijala za Press Clipping: PRAVDA, 26.12.2011. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Decembar 26, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan dajte bre jos plusicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Decembar 26, 2011 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih jos plusica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2436 Napisano Decembar 26, 2011 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Moj klinac je još uvek pod utiskom Jutros je u vrtić otišao sa par isečaka iz novina da pokaže gde je to bio i šta je radio u subotu. Inače sa 6 godina cenim da je bio najmlađi Deda Mrazić na motoru, i moram reći da je muški izdržao celu vožnju a što je meni najvažnije shvatio suštinu akcije. Razumeo je da u središtu zbivanja ipak nisu motori i motoristi prerušeni u Deda Mrazove, već deca i mladi ostavljeni na margini društva surovom igrom sudbine, mladi kojima je potebna svaka vsta pomoći a pre svega ljudska bliskost... 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Decembar 26, 2011 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan evo fotkica i od mene... nekoliko ovde: Al' sam složio facu , pa đe me nađe. E pa baš me razveselila ova slika, ijuuuu kako je sav važan i ponosan ovaj Deda Moto Mraz . A meni riknula sirena od silnog svirenenja, pa sam prešao na pozdrave mahanjem sa 3 prsta . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...