Boki-KG 92 Napisano Septembar 17, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan neka ti je sa srecom i da se dugo i bezbedno vozite bash je lepo kad je neko tako srecan kad kupi motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUC1FER 4 Napisano Septembar 17, 2007 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati 848evo Prijavi odgovor kao problematičan Sergio odoh do prodavnice...ostavicu ti mali pokloncic na motoru... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Septembar 17, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino sto nadjoh na motoru je pticje govance onako socno ... bata kad je vid'o 'teo je da padne u nesves' hvala ljudi na lepim zeljama ... danas izvadih L tablicu pa cemo da vidimo kako ce da ide i da li cu se pronaci u celoj toj bajkerskoj prici ,a motor zalivamo samo da dobijem platu, ipak je ovo bio finansijski shock za mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Septembar 17, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke Sergio na motoru, nije Honda ali je odlichna Duhova jamahica. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUC1FER 4 Napisano Septembar 17, 2007 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati 848evo Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisi bio tu pa sam ostavio kod portira na parkingu, rece da ce ti dati kad se vratis... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Septembar 17, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan jel? hmmmm ..prolazim veceras pa cu da ga pitam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Septembar 17, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan ....a motor zalivamo samo da dobijem platu, ipak je ovo bio finansijski shock za mene Čuj, čuj, zalivanje....to bez nekog "bockanja na čačkalicu" ne može da prođe...maler da te ne bije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Septembar 17, 2007 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Bio si ti jedan od nas i ranije. Sada još imaš i motor. Čestitam, pažljivo i polako. najzli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE 31 Napisano Septembar 18, 2007 U prolazu, 93 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam, kupio si odlican motor. Sad samo polako i cetvoro ociju dok se obucavas po gradu jel te i sa L tablicom ne fermaju dva posto. Sa srecom da je pokvaris Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUC1FER 4 Napisano Septembar 18, 2007 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati 848evo Prijavi odgovor kao problematičan Nego sergio nadje li poklonce Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Septembar 19, 2007 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan E nek' je sa srecom!!! U zdravlju da ga vozis! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Septembar 19, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam majstore,da te sluzi i mnogo lepih voznjica sa njim,znam kakav je osecaj kada si kupio motor,ja sam se maltene usro od srece prosle godine,ajde pa se vidimo po gradu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Septembar 19, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan hvala drugari. na zalost moram da ga prodam, a kupio sam ga pre 2 dana maltene. Z*ebali su me u firmi za kintu, trebali su da mi pozajme pare i na kraju nista od toga ... nema mi druge, moram da prodam kako bi isplatio Duhu sve pare .. toliko ... puno bi mi znacilo ako znate nekog ko bi kupio jer mi je stvarno frka... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodiac 3 Napisano Septembar 19, 2007 U prolazu, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jebiga... Bas mi je zao, i delio sam tvoju radost zbog prvog motora, znam kako izgleda, ovo mora da je tesko razocaranje. Imam u firmi par entuzijasta, pa cu da pitam, mozda i napravimo nesto. A za motor se ne sekiraj, bice uvek motora, mada znam da je to slaba uteha sada... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Septembar 19, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan bedara... a da uzmes kredit od banke ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_Dog 0 Napisano Septembar 19, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan jaooo brate zar je moguce posle tolike radosti takav sok !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Septembar 19, 2007 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Bedak! Opasan bedak! :-[ Bas mi je zao... toliko si se radovao i eto malera! Zelim ti srecu s prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Septembar 19, 2007 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Ma polako druze,nije smak sveta.Vidis i sam da je kraj sezone pa ce valjda biti vise srece da pazaris motor za sledecu.Kako kaze jedna baba iz komsiluka "KO ZNA ZASTO JE TO DOBRO?!". Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Septembar 19, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan ma znam ... ali osecaj je bukvalno kao kad udaris glavom u zid ... jos sam u soku, bedaku, razocarenju .. nazovite to kako god... jurcam okolo, moram da dodjem do para pre subote, tad mi je rok za isplatu ... nadam se da cu naci nekog da pozajmim pare ili ce naici neko ko bi kupio ... videcemo .. hvala na podrsci drugari .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Septembar 19, 2007 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ces iznaci neko resenje i da neces morati da prodajes. Stvarno mi je jako zao... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Septembar 20, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ma Duh je ljudina, dogovoricete se sigurno. Razgovaraj za njim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...