dragan66 126 Napisano Decembar 21, 2011 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam imao problema sa dotezanjem lanca, reših da zavirim u zadnju viljušku i da vidim kakav je to problem....i tako krenem redom..... evo nekih slika rasturanja.... Kad sam već skinuo viljušku , rekoh sebi ajde da proverimo ležajeve ....kad ono prc....u glavnoj osovini viljuške postoje tri igličasta ležaja i jedan standardni 6004,, na moje zaprepašćenje košuljica je pukla , i zato verovatno nisam mogao da naštelujem lanac............. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Decembar 21, 2011 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan I tako......dok sam čekao nove ležaje,,,reših da odnesem viljušku na peskiranje i plastifikaciju.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Decembar 21, 2011 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan U dokolici i višku vremena malo sam se poigrao i sa prednjom viljuškom...promenio ulje ,ležaj u kormanu.... I sad već sam se pokajao ,,,ali nema nazad...vizir sam odneo da se prelepi, izduvnu granu sam nosio da se zavari jer je bila rupica glave čiode ali me je nervirala i duvala mi u ralicu,točkove sam nosio sa se izbalansiraju, gumice za kočione cilinde sam naručio.....i tako... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Decembar 21, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Zadnja viljuska u crnoj boji,pravi pogodak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Decembar 21, 2011 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Dok sam čekao delove , rekoh ajde da proverim ostatak motora , ,,,,ustanovio sam da su mi oba creva za prednju kočnicu tvrda , nesavitljiva, i da bih izbegao iznenadjenja tipa , stisnem prednju a on kaže nema., odnesem creva da se naprave ...delovi stignu u isto vreme i ja se bacim na posao.... vratim trouglove sa novim ležajima .. A zatim sam ispustio i sipao novo ulje u oba štapa.... ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Decembar 21, 2011 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Zadnja viljuska u crnoj boji,pravi pogodak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Decembar 21, 2011 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Sigla su i creva ... Stigli i lanac i lančanici,,,ali bez stručne pomoći teško bih sklopio motor..., šalu na stranu, nemam alat za sastavljanje lanca pa sam skoknuo do Labaratorije da mi pravi majstori sklope spajajuću kariku..i balansiraju oba točka... E sad imam sve delove i mogu da sklopim i zadnju viljušku..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Decembar 21, 2011 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Krenuo sam da sastavim zadnju viljušku...uff,,,,ovako nekako,,,, delovi za sklapanje,,,sve čisto , nešto novo i tako.... Prednji lančanik.... .......... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Decembar 21, 2011 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Zadnji lančanik... Nov lanac... Počelo montiranje... i dalje je sklapanje.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano Decembar 21, 2011 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Draganče, biće sve ko' novo, pravo rešenje da skratiš zimu. Ništa lepše nego kad se okreneš i vidiš svojih ruku delo, bez majstorskih "prečica". Koliko vremena ti je trebalo da ga skroz zašrafiš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Decembar 21, 2011 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Počinje da liči na motor... Amortizer zadnji... desni dekl sa nogostupom i zadnjim kočionim cilindrom.. skoro pa gotovo.. namontiran zadnji točak... Čak i lanac lepo stoji... .............................. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Decembar 21, 2011 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Draganče, biće sve ko' novo, pravo rešenje da skratiš zimu. Ništa lepše nego kad se okreneš i vidiš svojih ruku delo, bez majstorskih "prečica". Koliko vremena ti je trebalo da ga skroz zašrafiš? pa .....radim samo kad imam vremena...kad bi skupio na gomilu samo radne sate bez čekanja, delova pranja,...bilo bi recimo oko dva radna dana.....efiktivna.... primera radi zadnju viljušku , kad sam poredjao sve delove koji su potrebni..namontirao za 4 sata , bez kočionih kandži,... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Decembar 21, 2011 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Idemo dalje.... Niasm napomenuo,,i deklove , i zadnji deo viljuške sam peskirao i plastificirao.. u nazovi srebrnu boju, kao i limčiće koji pokazuju zazore za štelovanje lanca.... Namontiran i prednji točak ,,posle balansiranja.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Decembar 21, 2011 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Zatim sam rasturio prednji kočioni cilindar i sve kočione kandže,,, oprao , odmastio, i zamenio gumice.... .....ali još nije gotovo.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Decembar 21, 2011 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan ]Dok sam rasturao zadnju viljušku , oči su mi isterali polomljeni zadnji migavci....vise ko dekin.... pa reših da i to sredim... o od letos jurim da napravim led štop svetlo pa reko daj da i to skinem.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Decembar 21, 2011 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Ostalo je još samo da namontiram kočiona klješta, podrep,migavce, štop, kad se urade ledići, i da ispustim vazduh iz kočnica..eh da i vizir danas stiže sa lepljenja,,tako da će biti još neka slika ..ako Vas i ove do sad nisu smorile..................... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Decembar 21, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan e to se zove odrzhavanje motora, bravo! samo nastavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 21, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan svaka čast, extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Decembar 21, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4805 Napisano Decembar 21, 2011 Ne silazi, 5564 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Detaljno! Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7220 Napisano Decembar 21, 2011 Drug član, 3076 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Odlično, Kavica je i zaslužila da je poneguješ. S ljubavlju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6207 Napisano Decembar 21, 2011 Svakom po zasluzi, 12452 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore, detaljno i precizno. Čekamo završetak radova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Decembar 21, 2011 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Педанто, нема шта! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Decembar 21, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Draganče, ala si ga opravio svaka ti čast Nosio bih i ja zadnju vilu i točkove na farbanje i plastifikaciju. Gde si to radio i koliko gengi je ispalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Decembar 21, 2011 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Peki.... Nosio sam u Jovanke Radaković, bukvalno preko puta OMV pumpe..., rade peskiranje i plastifikaciju...za farbanje nisam siguran ..nisam ni pitao ,a nije me ni zanimalo.....a viljuška, nosač zadnjih klješta , koske , i oba dekla nogostupa me je koštalo 2000 dinara, peskiranje i plastifikacija...... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...