Straja_ns93 0 Napisano Decembar 17, 2011 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam Qingqia 125cc, ako nekoga interesuje iskljucivo zamena uz neku moju doplatu jer kesa dok ne prodam motor nemam Motor je full ocuvan, radjeni redovno servisi, ustelovani ventili i kompletno utegnut motor. Mali potrosac, pouzdan, lepo ide Registrovan do septembra 2012. Ako nekog zanima postavicu vise slika, jedina za sada je ova profilna...Rs/mito da nije stariji od 96 god Kontakt: 064 111 88 39 Novi Sad Posto nisam bas tolko aktivan na forumu, mozda je najbolje da me kontaktirate i preko fejsa: http://www.facebook.com/strahinja.zunic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača. 227 Napisano Decembar 17, 2011 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan koliko para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Straja_ns93 0 Napisano Decembar 17, 2011 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan A zavisi to sve, prodajem ga za 900e, u zameni 1000...doplata do 200-300 Jer jednostavno ko zeli dobar motor, da malo trosi, da je zahvalan i ne trazi mnogo sto se odrzavanja tice, registrovan celu sezonu, onda je to ovaj Dajem na njega i garanciju ako treba Moze zamena i za neki jaci motor vece kubikaze za istu cenu u doplati otp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača. 227 Napisano Decembar 17, 2011 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan garancija ce da ti prodje samo ako je pismena sto se tice ovih motora za koje bi menjao, ja ti ih licno nebih preporucio jer se brzo habaju (sto se motora tice) , poprilicno dosta trose, a da idu idu, sta jes' jes' . Razmisli o nekom cetvorotaktnom motoru.. Nebih da se namecem ali imam ja hondu cbr125r.. fantastican je.. trosi 3 litre, ide 140km/h, i jako je jednostavan za odrzavanje.. Nemam nameru da ga stavljam u oglase ali bih ga prodao nekom ko ce da ga cuva kao ja ne znam kakve su ti ambicije prema motoru ali stvarno nemam zamerku na ovaj moj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4960 Napisano Decembar 17, 2011 Drug član, 1878 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ti nudis nesto u zamenu i onda stavljas vecu cenu A najbolje mi je ovo nisam `teo da prodajem ali vidim dobar si co`ek pa I da, ako hoces cetvorotaktnu trkalicu, bolje zadrzi svog kvinkija , jedino sto jes da se magarci ne potkivaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Straja_ns93 0 Napisano Decembar 17, 2011 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor mi je svetinja Mazen i pazen Znm da se trose, srrrcu ko ludi, al hteo sam da uzmem barem neku cvaju da se izvozam jednu sezonu i cao Kolko trazis za cbra, koje god? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača. 227 Napisano Decembar 17, 2011 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan onda su ti RS i MITO neprikosnoveni za to pa nemam pojma.. 1400e i pivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Straja_ns93 0 Napisano Decembar 17, 2011 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ti nudis nesto u zamenu i onda stavljas vecu cenu A najbolje mi je ovo nisam `teo da prodajem ali vidim dobar si co`ek pa I da, ako hoces cetvorotaktnu trkalicu, bolje zadrzi svog kvinkija , jedino sto jes da se magarci ne potkivaju Uredu je druze, citaj malo bolje... U zameni je cena uvek veca, ali ne bih oko toga da raspravljam sada... I ko je rekao da hocu 4t trkalicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Straja_ns93 0 Napisano Decembar 17, 2011 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan onda su ti RS i MITO neprikosnoveni za to pa nemam pojma.. 1400e i pivo Vopi moze svakako Lep motorcic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača. 227 Napisano Decembar 17, 2011 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan onda racunam da sam pozvan samo da bude toplog vremena jos, mada tesko.. a na prolece, ko zna, pravio sam neko sranje pa cu da vidim koliku zabranu ce da mi daju da ne idemo u off, srecno sa prodajom A K T U E L N O Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4960 Napisano Decembar 17, 2011 Drug član, 1878 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ti nudis nesto u zamenu i onda stavljas vecu cenu A najbolje mi je ovo nisam `teo da prodajem ali vidim dobar si co`ek pa I da, ako hoces cetvorotaktnu trkalicu, bolje zadrzi svog kvinkija , jedino sto jes da se magarci ne potkivaju Uredu je druze, citaj malo bolje... U zameni je cena uvek veca, ali ne bih oko toga da raspravljam sada... I ko je rekao da hocu 4t trkalicu? Da u zameni je veca ali ti to nisi bas izgleda shvatio, to je kad neko prodaje a ti mu nudis zamenu, a ne kad ti kazes imam motor i 200evra u dzepu pa hocu zamenu, jer ko ima tu Apriliju/Kagivu i hoce to da uradi(da dobije Kvinkija i 200 evra) to znaci da je ta Aprilija zesci grob i da hoce da je se otarasi A za 4T trkalicu sam rekao apropo odgovora koji je usledio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmb985 70 Napisano Decembar 17, 2011 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Imam Cagivu Frecciu C12 125ccm,25ks,7 brzina,zadnji model 1993god,odlicno stanje bez ulaganja,registrovana do jula sledece godine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Straja_ns93 0 Napisano Decembar 21, 2011 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan To mi je prestaro, ima godina kolko i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1704 Napisano Decembar 21, 2011 Drug član, 998 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Skupi jos neki dinar pa onda menjaj Nema nista gore kada nemas lovu, a hoces i onda se zaletis pa posle samo visis kod majstora ili ako nema ni tada lovu, gledas motor kako ti stoji u garazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmb985 70 Napisano Decembar 21, 2011 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Nije ti to auto pa ce da istruli...kako ga odrzavas toliko ti traje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...