Jump to content

Moto Zajednica

K: Aprilia RS 125/Cagiva mito

Recommended Posts

• U prolazu, 3 postova

Imam Qingqia 125cc, ako nekoga interesuje iskljucivo zamena uz neku moju doplatu jer kesa dok ne prodam motor nemam :) Motor je full ocuvan, radjeni redovno servisi, ustelovani ventili i kompletno utegnut motor. Mali potrosac, pouzdan, lepo ide :) Registrovan do septembra 2012. Ako nekog zanima postavicu vise slika, jedina za sada je ova profilna...Rs/mito da nije stariji od 96 god

Kontakt: 064 111 88 39 Novi Sad

Posto nisam bas tolko aktivan na forumu, mozda je najbolje da me kontaktirate i preko fejsa: http://www.facebook.com/strahinja.zunic

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 3 postova

A zavisi to sve, prodajem ga za 900e, u zameni 1000...doplata do 200-300 :) Jer jednostavno ko zeli dobar motor, da malo trosi, da je zahvalan i ne trazi mnogo sto se odrzavanja tice, registrovan celu sezonu, onda je to ovaj :) Dajem na njega i garanciju ako treba :) Moze zamena i za neki jaci motor vece kubikaze za istu cenu u doplati otp

• Free Rider, 124 postova
  • Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200

garancija ce da ti prodje samo ako je pismena :lol: sto se tice ovih motora za koje bi menjao, ja ti ih licno nebih preporucio jer se brzo habaju (sto se motora tice) , poprilicno dosta trose, a da idu idu, sta jes' jes' . Razmisli o nekom cetvorotaktnom motoru.. Nebih da se namecem ali imam ja hondu cbr125r.. fantastican je.. trosi 3 litre, ide 140km/h, i jako je jednostavan za odrzavanje.. Nemam nameru da ga stavljam u oglase ali bih ga prodao nekom ko ce da ga cuva kao ja :takoje: ne znam kakve su ti ambicije prema motoru ali stvarno nemam zamerku na ovaj moj :zdravo:

• Drug član, 1878 postova

Znaci ti nudis nesto u zamenu i onda stavljas vecu cenu :lud:

A najbolje mi je ovo nisam `teo da prodajem ali vidim dobar si co`ek pa

I da, ako hoces cetvorotaktnu trkalicu, bolje zadrzi svog kvinkija , jedino sto jes da se magarci ne potkivaju

• U prolazu, 3 postova

I da, ako hoces cetvorotaktnu trkalicu, bolje zadrzi svog kvinkija , jedino sto jes da se magarci ne potkivaju

Uredu je druze, citaj malo bolje... U zameni je cena uvek veca, ali ne bih oko toga da raspravljam sada... I ko je rekao da hocu 4t trkalicu?

• Free Rider, 124 postova
  • Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200

onda racunam da sam pozvan :lol: samo da bude toplog vremena jos, mada tesko.. a na prolece, ko zna, pravio sam neko sranje pa cu da vidim koliku zabranu ce da mi daju <_< da ne idemo u off, srecno sa prodajom :takoje:

A K T U E L N O

• Drug član, 1878 postova

Uredu je druze, citaj malo bolje... U zameni je cena uvek veca, ali ne bih oko toga da raspravljam sada... I ko je rekao da hocu 4t trkalicu?

Da u zameni je veca ali ti to nisi bas izgleda shvatio, to je kad neko prodaje a ti mu nudis zamenu, a ne kad ti kazes imam motor i 200evra u dzepu pa hocu zamenu, jer ko ima tu Apriliju/Kagivu i hoce to da uradi(da dobije Kvinkija i 200 evra) to znaci da je ta Aprilija zesci grob i da hoce da je se otarasi

A za 4T trkalicu sam rekao apropo odgovora koji je usledio

• Svrati ponekad, 203 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx

Imam Cagivu Frecciu C12 125ccm,25ks,7 brzina,zadnji model 1993god,odlicno stanje bez ulaganja,registrovana do jula sledece godine.

• Podržavam 1

• Drug član, 998 postova
  • Motocikl: Lep

Skupi jos neki dinar pa onda menjaj ;)

Nema nista gore kada nemas lovu, a hoces i onda se zaletis pa posle samo visis kod majstora ili ako nema ni tada lovu, gledas motor kako ti stoji u garazi.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja