Jump to content

Moto Zajednica

Straja_ns93

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Straja_ns93's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Kao sto rekoh, treba mi crna leva plastika sto ide ispod rezervoara za r6 2006 god, ako neko ima ili zna nekog ko ima, nek se javi Evo i slicica ako nisam bio jasan, Uzdravlje!
  2. Kad je meni ram pukao (a pukao je tako da ne moze da se zavari ) ja sam uzeo odma rasklopio sve i tero u delove. Do sada je dosta delova otislo, a ostali mi papiri i saobracajna, motor je bio registrovan do Avgusta 2013 i sad mi zao da to tako prodje, pa sam hteo da uzmem kompletnog strana i prepakujem na njega da mogu malo da se vozam. Jedino ako nekoga zanima papiri sa registracijom do Avg pa da hoce da kupi, il da neko ima celog strana bez papira, samo te opcije mi odgovaraju Pozz
  3. Imam buraz sve od delova, al mi je ram pukao, kontas...a tek sam ga reg pa sam konto da prepakujem
  4. Buraz imam i ja domacu i registrovanu, al u delovima, zato mi treba stranac...Lako je reci cifru kad nzm ni kakva je ni nista, okvirno oko 500e, ako mozes da je dovezes vamo onu koju se dog, aj u inbox pa se mozemo sve dog?
  5. Kao sto naslov kaze, kupujem rs 125, stranca oko 98og godista
  6. Imam ja, mogu ti ga poslati kolko vec danas? 20e... Odakle si?
  7. Imam je nesto sto bi ti se odlicno uklopilo, postavicu danas sliku
  8. Ventil cilindra za rs-a 125
  9. Imam Diablovu kacigu, nzm tacno koju. Treba mi vizir za nju... Jel zna neko gde ima njihova radnja u Novom Sadu ili neki link / kontakt gde mogu da porucim vizir za nju ?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja