InkaBar 8 Napisano Februar 23, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan ovaj na kacigi je 180 e, a ima i po 700 'bote zhiwot! :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzamahalezos 0 Napisano Februar 23, 2009 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je lak na ovoj kacigi na zadnjoj slici? skup lak je Mipa hs420, a caka je u slojevima ispod. Ne vidi se pod neonkama, ima sloj kristala, pa preko toga kameleon. Preliva se u svim bojama Cikoooooooooooooo a ja, mene si zaboravio!!!! :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Februar 23, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan evo malo za coperase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Februar 23, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je lak na ovoj kacigi na zadnjoj slici? skup lak je Mipa hs420, a caka je u slojevima ispod. Ne vidi se pod neonkama, ima sloj kristala, pa preko toga kameleon. Preliva se u svim bojama Cikoooooooooooooo a ja, mene si zaboravio!!!! :'( :'( :'( donesi djacku knjizicu pa cemo videti. Bio si los, ne verujem da si se popravio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Februar 23, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan rsv mille, na oklopu je znak - zabranjeni japanci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1361 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kazi mi molim te,kome farbas ove motore ako nefarbas uzluzno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Februar 23, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan ko plati. Musterije uglavnom nece da plate koliko treba pa ih izbegavam, a i oni mene jer retko zavrsim na vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Necu da te hvalim, da te ne ureknem. Nego, reci mi molim te u kom si to programu radio pripremu BMW logo-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Februar 23, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan adobe illustrator cs4. Moze i u corelu, isto je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2839 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan @ Maki: ne čitaš pažljivo! Bitno je da je program LEGALAN. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan @ Maki: ne čitaš pažljivo! Bitno je da je program LEGALAN. Ma to nema da brines. Sve samo legalno i sas papirima... celu zimu da ih lozis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Februar 23, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan posto si stavio da mozemo da ti se obratimo za pomoc,sada bi mi trebala tvoja pomoc :) cime je najbolje da perem airbrush posle farbanja,to sada sam to radio obicnim razredjivacem,nije bilo problema ali su mi u par farbara rekli,citiram "aaaaaaaaaa jojjjjjjjjjjjjj gde tim,kakvi tim,ti nisi normalan,to sve pojede..."nije mi bilo to bas jasno,a kada sam ih pitao cime rekli su "pa ne znam,pitaj nekog ko radi" a da jaucu znaju :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Februar 24, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan sve pistolje perem nitro razredjivacem. Desilo se da neke gumice nabubre. Ne potapam ga celog u nitro vec perem put kojim prolazi farba, a ostalo brisem krpom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Februar 24, 2009 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je najlakse izvuci ove linije po obodu blatobrana i rezervoara. Izvini za lose slike ali sigurno znas o cemu se radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Februar 24, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan nema lakog nacina. Linije izgledaju jednostavno ali ih je tesko uraditi savrseno. Imam alatku za izvlacenje linija. Za blatobran bi koristila, ivica blatobrana je vodjica, a za rezervoar bi trebalo praviti sablon. Druga varijanta je sa trakama i maskiranjem. Na tom modelu je lakse, a na onim okruglim je muka. Oko je precizan instrument, primeti svako odstupanje i asimetriju, a ruka nece uvek da slusa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 24, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Farbach 'Ajde dok si na liniji, da te priupitam... Kako do ove crne mat farbe?? Lokalni farbari me nesto muntaju uvaljuju mi neke firmirane boje 0.3 seta za 3000 dinara, ali ne garantuju da ce finalna boja biti bas ovoliko mat.. Mat lak nemaju!! Hvala!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Februar 24, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan mipa ima mat lak, a ostali aditive koji se dodaju. Sa njima sam imao problema posto svaki put dobijem drugaciji mat. http://mipa-paints.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan a gde da nadjem tu slicicu precrtanog japanca ? .. ili si to sam pravio .? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Februar 24, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan u vezi mat laka. Kada ga ne razredim dobijem potpuni mat, ode u minus. Treba testirati, sa mat lakom se ne sprica kao sa klasicnim lakom, pre kao sa bazom. Ako se puno naliva dobije neki mutan sjaj. Ako hoces vektorski crtez posalji mail Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Februar 24, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Za mat lak isto vazi,da kada stavis vise katalizato,dobije neku nijansu sjaja.Za max maxer,maksimum 25%,sme,dok kod standardnih lakova ide 50% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan e pa vidim da si se vratio sa lecenja od zavisnosti a iz poverljivih izvora sam cuo da ne radis vishe kao farbach (ne mogu da ti kazem ko je izvor,makar me priveli na infprmativni razgovor),ali me zanima druga stvar cime se sada bavish druze i od cega `ranish sitnu zenu i dechicu, pozdrav od Misirca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Februar 24, 2009 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan e pa vidim da si se vratio sa lecenja od zavisnosti a iz poverljivih izvora sam cuo da ne radis vishe kao farbach (ne mogu da ti kazem ko je izvor,makar me priveli na infprmativni razgovor),ali me zanima druga stvar cime se sada bavish druze i od cega `ranish sitnu zenu i dechicu, pozdrav od Misirca Valja neke opijate! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2839 Napisano Februar 24, 2009 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nikome ništa rekao !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Februar 24, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam od EU kredit za razvoj malih i srednjih preduzeca. Otvorio sam queer javnu kucu, znate one fore,manjinska prava, GLBT (gay, lesbian, bisexual, transgender). Cuo sam da ce po novim evropskim propisima svaki grad morati da ima takvu javnu kucu, pa sam za sada malo ispred vremena. Dobra stvar je da imam poreske olaksice,a losa da za sada nemam radnike, pa sam radim. Po ceo dan neko hoce da me jeb@, dal' u firmi il' da mu farbam nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...