Guest farbach Napisano Mart 20, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan gotov je i pokllopac sedista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano April 4, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan motor je zavrsen i predat vlasniku. Snajka na rezervoaru je dobila gace od samolepive folije, tako da ce upristojiti. Imam jednu molbu za posetioce ove teme. Ne farbam motore musterijama, samo se hvalim sta umem, tako da mi ne saljete pepeove i majlove. Ako treba neka tehnicka pomoc i savet tu sam, ali za farbanje me ne racunajte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano April 4, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Pusti te fore, kao ne trebaju mi mušterije... vidim ja da ti to ne umeš, pa se stidiš da te neko ne provali Svaka čast majstore! Divim se ljudima koji su svoj talenat doterali do savršenstva... a ima ih na ovom forumu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano April 4, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Hm...ne farbaš...dobićeš ti uzbunu,pa da vidimo onda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano April 4, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Je*o te zivot, ovo bolesno dobro izgleda!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano April 4, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Sve manje vremena mi ostaje za farbanje. Prebacio sam se u politicke vode. Borim se za ravnopravnost polova: severnog i juznog, te sam osnovao nevladinu organizaciju i donaciju. Mogu vam reci da ide bolje nego farbanje a i polovima je bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano April 4, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Ma...dobićeš ti uzbunu...bez obzira na polove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 5, 2008 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Zaista, konacno da se neko setio. Zamisli koja je to nepravda, svi kompasi na svetu pokazuju na sever!!! Sta mislite kako se Jug oseca zbog toga (Jug sam namerno napisao velikim slovom a sever malim da bi ublazio nepravdu). A zamislite tek kako je ISTOKU i ZAPADU... to da ne pricam... podrzavam akciju u potpunosti. Kad skupljamo donacije?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2891 Napisano April 5, 2008 Drug član, 2783 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Sve manje vremena mi ostaje za farbanje. Prebacio sam se u politicke vode. Borim se za ravnopravnost polova: severnog i juznog, te sam osnovao nevladinu organizaciju i donaciju. Mogu vam reci da ide bolje nego farbanje a i polovima je bolje. Ako padne neka kinta od nevladinih organizavija,evo i mene u tvom taboru. Ili mi sacuvaj jedno ministarsko mesto,vidim da je to do 00. Putovanja,platica,beneficije...pa da kupim vec jednom neki evropski motor. Mastam o tome ,ali posto ne mogu da dobacim onda ih kudim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wlj 10 Napisano Jun 11, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A rekli smo da ces da ofarbas TW u maskirno,jel? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Jun 12, 2008 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sta bilo farbach? Ugasilo te?! ...a dugo si trajao ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jun 13, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Sve manje vremena mi ostaje za farbanje. Prebacio sam se u politicke vode. Borim se za ravnopravnost polova: severnog i juznog, te sam osnovao nevladinu organizaciju i donaciju. Mogu vam reci da ide bolje nego farbanje a i polovima je bolje. Ako padne neka kinta od nevladinih organizavija,evo i mene u tvom taboru. Ili mi sacuvaj jedno ministarsko mesto,vidim da je to do 00. Putovanja,platica,beneficije...pa da kupim vec jednom neki evropski motor. Mastam o tome ,ali posto ne mogu da dobacim onda ih kudim. Gde da stanem u red? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2225 Napisano Jun 16, 2008 Vlasnik sajta, 5389 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Sta bilo farbach? Ugasilo te?! ...a dugo si trajao ;D Sam je zatrazio brisanje naloga, a za razloge i dalju diskusiju se njemu obratite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 16, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Octobar 16, 2008 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Ја ове слике не би дав'о џабе Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crw 0 Napisano Octobar 17, 2008 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660 Prijavi odgovor kao problematičan vrhunski radovi, svaka cast..ova alienka i alien :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Octobar 17, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Savrseni radovi,svaka cast farbach....Kako li se cuje ova masina 6 in 6.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Novembar 27, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Novembar 27, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1371 Napisano Novembar 27, 2008 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan exstra svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Novembar 27, 2008 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan :o :majstore moze kafa?....fenomenalana kombinacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Novembar 29, 2008 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan uuuuuu....kako choveche.... :o ;D prelepo ga je gledati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 865 Napisano Novembar 29, 2008 Cuore Sportivo, 1340 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam procitao temu u jednom komadu, sta reci o coveku? Jednostavno Marko nije normalan kao sto nije bio ni Van Gogh Trgujemo ja i Marko za cizme i pitam koji ti je broj mobilnog? Nemam. Kako nemas ? Pa jednostavno nemam. (Mislim ja on mene zajebava jer ne znam nikog ko nema mobilni telefon) Ma daj mi broj da te mogu naci necu te smarati. Nemam mobilni ako ti nesto treba tu je fiksni i kraj price. Ja osto u cudu. Svaki umetnik ima neku blesavu zicu, pa i Marko. Kad se oporavim eto mene kod njega, da upoznam coveka koji me je *zajebo* da kupim cizme. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILAN GS 99 Napisano Decembar 17, 2008 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Druze dali je ovo Rajkov R 1? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 227 Napisano Decembar 17, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Da . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...