darko_vk 9 Napisano Novembar 11, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: vinkovci Prijavi odgovor kao problematičan nek on sebi zapleni jednog ;D ;D ;D nek je sa srecom malo offa .. pa gdje si ti Igore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Novembar 12, 2010 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan jedno vrijeme nisam imao interneta,jos uvijek sam pjesak,ostao bez posla,pa sam u garazi... u principu svugdje me ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Novembar 19, 2010 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hoces li ti opet staviti ovu kacigu iz avatara na glavu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Novembar 19, 2010 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan da nije four K ... !?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 19, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor na koji cekam vec par godina je stigao na farbanje. Tesko da iko zna koji je ovo model, a jos manje da nekoga interesuje, al ajde, meni je lep. Koliko vidim ni Ninja66 nije ravnodusan. Prostata racing team se ostri za sledecu sezonu. Tu je i Tamaha TZ250. Bila Perisiceva, a pre toga? Mozda Habatova. Hehehe..Farbash. CB 750 Four...I ja je obozavam i volio bi nabaviti jednu,ali u fabrickom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Novembar 19, 2010 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan lako je sad pogoditi šta je, kad sam ja već napisao ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Novembar 19, 2010 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan e jebiga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Novembar 19, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan A taman sam hteo da kazem.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 19, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan lako je sad pogoditi šta je, kad sam ja već napisao ... Moj dobri prijatelju, samo za tvoju informaciju ja sam 1978. posjedovao i vozio CB 500 Four i htjeo kupiti CB 750,ali izasao famozni Suzuki GS850G pa kupim njega 1981.god. i bez tih stvari () neznas nikad sa kim imas posla,nije tesko biti fin. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Novembar 19, 2010 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan šala.... šala... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 19, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan lako je sad pogoditi šta je, kad sam ja već napisao ... Moj dobri prijatelju, samo za tvoju informaciju ja sam 1978. posjedovao i vozio CB 500 Four i htjeo kupiti CB 750,ali izasao famozni Suzuki GS850G pa kupim njega 1981.god. i bez tih stvari () neznas nikad sa kim imas posla,nije tesko biti fin. jes -tako je pričalo se po BN o tome-samo ja sam tada imao 13 leta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 19, 2010 (promenjeno) Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan nije forka. Motor je rc750. Od njega je nastala forka. Majstore-šta treba da radiš na ovim motorima?Farbanje-poliranje..?agregat? Promenio Novembar 19, 2010 član braco1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Novembar 20, 2010 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan vjerujem da nećeš štedjeti na slikama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Novembar 20, 2010 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan E shta sve ima kod tebe u garazi ccccc. CR750..to nisam video decenijama... Zadnja 4,25 18 !? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 21, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan nije forka. Motor je rc750. Od njega je nastala forka. Ne mogu prosto da vjerujem da je moguce kod "nas" naci RC750,vec sam bio ubjedjen da je u pitanju CB750 Race za trke Oldtimera. Prve prilike kad se nadjem u SM moram vidjeti ti cudo tehnike iz 60-tih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Novembar 22, 2010 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hoces li ti opet staviti ovu kacigu iz avatara na glavu? Vako? Napravio si je? ...znas ti sto sam s tim mislio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Novembar 22, 2010 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan vidim moraću da ti dođem u goste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Decembar 9, 2010 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Hoceli se uskoro postavljati slike sto se farba XLV 750r iz 84` ??? ajde postavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Decembar 11, 2010 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Otisla je, a nisam je slikao. Sada radim jos jednu. Kada bude gotova, slikacu sve tri. Jedna ce biti supermoto, sa mono viljuskom od honde NTV. grrrr Cekam slike.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Decembar 12, 2010 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam slike !!! I ja moju prepravljam,,takodje planiram u SM verziju da je pravim,,al naravno neodricem se Kros Guma !!! PRATIM RUBRIKU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Preki 133 Napisano Decembar 26, 2010 50 years, 84 postova Lokacija: Vrachar-Beograd-SRBIJA Motocikl: uskoro, uskoro... Prijavi odgovor kao problematičan E, jesi vragolan Svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Decembar 20, 2013 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Radovi jednog komsije. Ne reklamira se nego hvali. Nema broja i maila za kontakt. Ne farba motore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Decembar 20, 2013 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Decembar 20, 2013 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...