donmarkoni 23 Napisano Decembar 21, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan slobodno naspi i body-ev ali spori.ja sam sipao (zafalilo mi za jedan slem) i evo godinu dana nakon farbanja sve i dalje stoji kao prvog dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Naucnik 0 Napisano Februar 16, 2010 U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan di je ovaj covek nestao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Februar 16, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan jedno pitanje za gos Farbacha kako je ova baza onako kao da je hrapava izgleda prelepo ako nije tajna šta se tu koristi da bi onako izgledala video sam na Divčabarima jednog A6 koji je ceo bio ofarban u to čudo od boje tako da zamalo nisam pao sa motora dok je prolazio pored mene ;D ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Februar 16, 2010 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan MIPA Bumper Paint ako mislimo na isto ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano April 23, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Uploaded with ImageShack.us kawasaki limited edition Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano April 23, 2010 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan kawasaki limited edition PRICELESS ;D Moram da nadjem nekoga da mi ofarba bicikl u Corona boje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3324 Napisano April 23, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan kawasaki limited edition ;D ;D ;D ;D Kralj boja i lakova se nakashljao...izgleda da ce progovoriti :D ...pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano April 23, 2010 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to bike za malog ili malog velikog farbaca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Spremio ga je za Ninju66 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zekaju se s tim biciklovima dok ih srce ne opali! ;D ...zanela se ekipa,valjda je to kriza srednjih godina, pa uhvatili voziti biciklove kao u pubertetu! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano April 23, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan meni je doktor prepisao, a za ostale bi neko zlonameran rekao da su stipse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3324 Napisano April 23, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan :o :o :o :o znaci samo odgovaras na provokacije ;D ;D Evo jedna ...pih taj Srem ..ravnica...dosada.. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=52219.0 Odgovor cekam tamo da ne off-ujem ovu jednu od najboljih tema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano April 23, 2010 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Gde si bre mazalo, puška te ubila?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1011 Napisano April 23, 2010 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Farbach kad budes naucio da vozis trenazni bicikl nazadnjaka,onda se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano April 23, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Farbach kad budes naucio da vozis trenazni bicikl nazadnjaka,onda se javi ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano April 24, 2010 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Zekaju se s tim biciklovima dok ih srce ne opali! ;D ...zanela se ekipa,valjda je to kriza srednjih godina, pa uhvatili voziti biciklove kao u pubertetu! ;D U pubertetu smo jurili ribe. Ovo je faza od pre puberteta. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neo 0 Napisano April 25, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Bolec Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima... Interesuje me farbanje moje Yamahe Drag Star 650 i to kao sto je na slikama.... Interesuje me dali si mozda zainteresovan za ovako nesto da mi odradis ili eventualno da mi preporucis nekoga... Ili eventualno crna varijanta sa nakoliko tribala... Pozdrav..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano April 25, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan dopada mi se motiv, tako da moze. Problem je termin. 022 640750 ili 065 4150689 pa nazovi. Ovo nije u vezi tvog pitanja, naime dugujem izvinjenje ljudima koji su poverovali da farbam motore za stoevara, pa su mi slali pepeove ili zvali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano April 25, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Mikijeva radionica radi punom parom. Predstavljam tandemac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 25, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mikijeva radionica radi punom parom. Predstavljam tandemac. Ovo "Dobac" kontrolise pritisak u gumama. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano April 25, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan to je ker kog sam dobio od nemackog oficira koji se utripovao da krijem Mirka i Slavka u radionici. Pizdi zato sto sam tandemac napisao cirilicom.Tako je dresirana, kaze Svaba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano April 25, 2010 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan tandem je zakon!!! e, Zagore, reci malcima, ako oce da razvijaju vece brzine, nek sinhronizuju pedale pod 90 stepeni, gubi se prazan hod pri zaveslaju, mnogo bolje ide mada ne izleda elegantno. nas je sad vise, pa ne jurcamo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano April 25, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Po ravnom ovako, a kada idemo na Frusku Goru menjam na 90 stepeni, inace ne moze uz veliko brdo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano April 28, 2010 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan KHM! da se nakasljem ;D U nedjelju palim preko,u utorak se vracam,prolazim kroz SM pa da ti se najavim jos te cimnem :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Maj 9, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan fat boy na koji utorak mislis? Nije u redu da ne navratis. Suzuki je pri kraju, jos par dana pa ce biti slike celog motora. Haslamreplika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...