Jump to content

Moto Zajednica

Naucnik

Članovi
  • Broj tema i poruka

    82
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Naucnik's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. jel imas katalizator? koje je godiste motor?
  2. nisam razumeo ovaj zadnji post od guje...
  3. kako da ga nadjem? ko zna gde je... nije to motor pa da vidim gde je pa da bude reseno odma...
  4. nije to za moju glavu vec za caletovu
  5. pozdrav Joska! probao sam ovako to je prvi pokusaj http://cdn.bjbikers.com/images/imported/PC/bhzFD_image0241.jpg/ znaci na zicu koja je plus sam stavio otpornik jedan, pa tri diode, sve je redna veza, i kraj dioda na masu povezao. sija lepo ali kad stisnem sirena svira stalno. onda drugi pokusaj. http://yfrog.com/e7image0271fj od plusa sam sproveo 3 voda i na svaki vod stavio po jedan otpornik i po jednu diodu i sve to stavio u jedan vod i povezo na masu. i opet nece. znaci nece ni paralelna veza! reci mi sta tacno da uradim da bi radilo, a i da bi svetlelo da se vidi lepo.
  6. ma kakva gabika. samo max majer boje...
  7. gavrolini ovo deluje sasvim okej. reci mi jel dolazis u NS mozda? ili jel imas nekog. najbolje da matori to proba da vidi da mu pasuje velicina. ima okruglu glavu. kao lopta... da mu ne zapinju usi i sta ti ja znam....
  8. malo je to za njegovu glavurdinu... a i neverujem da bi furo ovu ljubicastu boju... zatucan je on covek prilicno.
  9. prednji blatobran jer je metalni odradi prvo vodenom sve. pa onda spric gitom. i to je dovoljno boje uzimaj i ostali materijal u BAST COLOR. tamo ja uzimam uvek. to ti je negde u temerinskoj na onoj novoj raskrisnici. kad izaces iz mislim jovana cvijica, e tu je.
  10. ja bih pitao za ovu moju temu http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=50349.0 znaci hocu da povezem tri diode na struju sto je za sirenu i na masu na glavi volana. to je jedino resenje. jer ne smem da provlacim nikakve zice jer se volan okrece stalno. necu da pukne nekad... i neka sija cim dam kontakt. kako da povezem da sija cim dam kontakt, i da sirena radi normalno, a ne ovako da mi stalno bude ukljucena cim stisnem jednom.
  11. trazi 100e za kutiju. vidis da je oce
  12. ove torban srafove obavezno ofarbajte u boju bocnog oklopa!
  13. ja cu da ti kazem nesto sta da uradis. slusaj me. farbao sam tako par motora. doduse skutera, felne na kolima, motorima... i super su i dalje. ti sad treba da uradis sledece. sve osmirglas ponovo vodenom smirglom. sve prebrises krpom i nitro razredjivacem. prefarbas sve plastik prajmerom. jedan sprej kosta 420 dinara. uzmi 2 komada da predjes u dva sloja... to je kao voda. brzo se susi, ne nanosi puno. sledece. spric git. predjes jednom lagano da bude kao magla, pa posle drugi put predjes sve lepo. osusi se. drugi put. osusi se. treci put. dosta. sacekas jedno dan da se lepo slegne. a izmedju slojeva je dosta oko sat vremena jer se brzo susi. isto sprej. uzmi 2 kom. 420 din je jedan. vodenom smirglom sve lepo osmirglati, izmatirati sve lepo. sve prebrisi krpom medenom. ima da se kupi da nema prasine i prljavstine... sad ide boja. ja sam uzimao kvalitetne gotove sprejeve. komad je 500 dinara. za ovo ti je dosta 2 komada. isto kao i spric git. jedan lagan sloj. i dva malo jaca. recimo to si ujutro uradio. sacekas do uvece. i onda lakiranje ide. uzmes isto dva spreja, i isto kao spric git i boju. jedan lagano i posle dva lepo da sve prekrije. sacekas do sutra ujutro i sve gotovo! bitno je da ne nalivas puno, vec u manjim slojevima i lagano rukom. izgledace lepo a i trajace. nisu to oni sprejevi da se skidaju cim padne kap benzina. vec su kvalitetni kao i svake druge boje. to ti je najjeftinija varijanta a i koliko vidim nije ti prvi put pa da nemas pojma. polako i bice odlicno. garantujem ti! sve mozes da uradis oko farbanja za 40e plafon!
  14. braco kolko para ta? a apenac je nabudzen do jaja http://img121.imagevenue.com/img.php?image=14329_napred_s_desna_122_1142lo.JPG gavrolini daj sliku iznutra da vidim kakva je. ovako mi deluje ok.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja