Guest farbach Napisano Septembar 13, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Tema o Dekijevoj Coroni je nestala nakona pada servera. Evo ponovo tih slika. Ako sam dobro brojao to je bila Corona BR.12 Nisam sve slikao, a ovo su maske od nekih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 13, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan posto vidim da nikoga ne intresuje evo jos slika. Ovo je Bagzijev Intruder Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 13, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan posto vidim da nikoga ne intresuje evo jos slika....ovaaj siiilno grešiš sinak.. Ona corona (iliti zlobno corola) svaki put mi bale na usta kad gu vidim... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 13, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan evo jos R1 RedBaron Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Septembar 13, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan U martu ćeš čuti trubu i dobiti UZBUNU...čekaće te jedan ZX 12 R...i... nemaj puno da vrdaš...počeću da galamim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodiac 3 Napisano Septembar 13, 2007 U prolazu, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao prilike da vidim jos po koju sliku, a uskoro cu videti i moje oklope. Za ono sto sam video, mogu da kazem samo sledece: Farbach nije samo farbac, on je umetnik (ne zajebavam se), za neke stvari koje je radio nema cene koju ne vredi platiti. Da ne pricam da je dvostruko jevtiniji od nabedjenih beogradskih farbaca (ovi stvarno i jesu farbaci, farbaju vas, pa ako prodje, prodje, porez na budale uvek radi), a do SM se jako brzo stize, i isplati se svaki kilometar za ono sto cete dobiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Septembar 13, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan U martu ćeš čuti trubu i dobiti UZBUNU...čekaće te jedan ZX 12 R...i... nemaj puno da vrdaš...počeću da galamim Mozes odma da pocnes da galamis slobodno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Beli Napisano Septembar 13, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije tema nestala zbog servera,nego nikog nije zanimala te je izbrisana!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 453 Napisano Septembar 13, 2007 Ducatista, 2903 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se ! Kolko kosta da odradis ceo motor u air brush ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Septembar 13, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan koliko bi me kostao kompletan airbrush za Suzuki Savage 1994,i za koliko bi bilo gotovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Beli Napisano Septembar 13, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan koliko bi me kostao kompletan airbrush za Suzuki Savage 1994,i za koliko bi bilo gotovo Hehehehehe...za koliko bi bilo gotovo....takva pitanja se umetnicima ne postavljaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 13, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan koliko bi me kostao kompletan airbrush za Suzuki Savage 1994,i za koliko bi bilo gotovo posalji mi motiv ili opisi kako zelis da motor izgleda. Da vidim da li znam da uradim i koliko ce mi vremena trebati. Gruba cena je oko 100 e Sto se tice vremena mozda je bolje da potrazis drugog majstora. Bolje da problem izbegnemo pre nego sto nastane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 13, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se ! Kolko kosta da odradis ceo motor u air brush ? 250 e 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 453 Napisano Septembar 13, 2007 Ducatista, 2903 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan To je xtra dobra cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 13, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Njemacki poliesterski slemovi ima i u karbon verziji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Septembar 13, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan farbach svaka ti čast! stvarno nemam reči. vidimo se uskoro, pa da nabudžimo ovu yamahu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stronser Napisano Septembar 13, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se ! Kolko kosta da odradis ceo motor u air brush ? 250 e Majstore mislim da nije u redu da jednima naplatis 280 a drugima 250 ,NEMOJ: da ja svratim po kusur od korone ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Septembar 14, 2007 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan To je xtra dobra cena. :D :D :D :D pa za te pari ti neki naj obicniji limar nebi farbao dukca u akrilnu boju :D farbach,ovi radovi su VRH BRATE!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Septembar 14, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan dobro ajde zaboravicemo ono oko vremena ;D a sto se tice "motiva" to bi prepusto tebi ,nesto specijalno kada bih mogao da pocnes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 14, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan do Aprila sledece godine je sve puno. Kada bih malo ozbiljnije pogledao kome sam sve obecao mozda je i cela sledeca sezona popunjena. Evo ti telefon i mail coveka koji to radi puno bolje od mene, pa vidi mozda nema toliko veliku guzvu. On me je uputio u airbrush. http://airsekus.com/ Slavko Sekulić +381 63 / 82 13 928 sekus@bluenet.co.yu Evo jos jedne adrese: http://www.zlatarpcela.org.yu/Zvonko/english/english.htm TO je Zvonko, cini mi se iz Trstenika. Obojica su sa puno vise iskustva i znanja od mene, a siguran sam da zelis da ti motor bude profesionalno odradjen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Septembar 14, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Farbach je genije, kad vidim motor Dache iz Bijeljine nije mi dobro. Ono je savrsenstvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Septembar 14, 2007 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan I nije neki majstor ako farba za te pare ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Septembar 14, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde javicu se ljudima,ali ti si mi bas odgovarao i zbog cene i zbog blizine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Septembar 14, 2007 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan Ajde javicu se ljudima,ali ti si mi bas odgovarao i zbog cene i zbog blizine zar ti i dalje mislis da je airbarsh toliko jeftin ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stronser Napisano Septembar 15, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde javicu se ljudima,ali ti si mi bas odgovarao i zbog cene i zbog blizine zar ti i dalje mislis da je airbarsh toliko jeftin ??? nekvari coveku radost svojim komentarima ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...