guzva 5 Napisano Novembar 9, 2025 (promenjeno) U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti, pozvacu sutra da pitam jel imaju. edit: sad zvao i odjeba**me ko nista, kaze nemaju oni te gume za moto industriju.... Promenio Novembar 10, 2025 član guzva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 201 Napisano Novembar 11, 2025 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj Sigurnost Zrenjanin, imaju sve vrste gumica i o-ringova. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 408 Napisano Novembar 13, 2025 Drug član, 1158 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan On 11/9/2025 at 8:12 PM, guzva said: Hvala ti, pozvacu sutra da pitam jel imaju. edit: sad zvao i odjeba**me ko nista, kaze nemaju oni te gume za moto industriju.... Trebao si otici sa uzorkom... Ja sam jednom isao za ringove kompresora klime za kola... Isto su reagovali kad su culi za sta mi treba...ali su mi ipak dali dva komada...bukvalno dali gratis...ker je cena bila nesto smesno...par dinara... Rekli su da to ne moze da se koristi za tu namenu...da nece izdrzati par dana... Auto se nakon toga vozio 10 god...i prodat je..klima nikad vise nije ispustila gas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 4191 Napisano Novembar 13, 2025 Drug član, 1929 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 11. 2025. at 20:12, guzva je napisao: Hvala ti, pozvacu sutra da pitam jel imaju. edit: sad zvao i odjeba**me ko nista, kaze nemaju oni te gume za moto industriju.... @Loshmi82ti je sve objasnio. Ja sam otisao sa uzorkom i dali su mi gratis tri komada ,ja častio za piće. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guzva 5 Napisano Novembar 16, 2025 (promenjeno) U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja dam sam iz Bg-a otisao bih sa uzorkom. Ovako mi se vise isplati u barelu da ih porucim nego da se cimam do Bg-a i nazad. Mogli su makar da kazu posaljite nam uzorke pa cemo da vidimo... sta god a ne preko telefona samo da te otkace. Ali nema veze naci cu ja vec nesto. Promenio Novembar 16, 2025 član guzva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guzva 5 Napisano Novembar 21, 2025 (promenjeno) U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 7/8/2017 at 11:15 PM, Satelis said: Ta plastika prvenstveno sluzi za odvod toplote iz CVT-a i za odvod motornog ulja. e sad, otkud mot. ulje unutar CVT-a zapitace se neko na osovini radilice (iza variatora) ima jedna bolcna i semering po spoljnom delu bolcne naleze semering (vidi se trag) u unutrasnjem delu ima O-ring gumica tj dihtung Koji vremenom izgubi svoje svojstvo, prestaje da dihtuje kako treba i eto mot. ulja unutar CVT-a, spusta se niz deklo, tu pomenutu plastiku i ide vani. Ako si u SRB, probaj da je nadjes u Motoklinici (polovna) ili Plattner Yamaha (nova). Da li znas mozda da nije slicajno ovaj o-ring 27x3mm? Tj koje su mu dimenzije.. Kod mene je problem bio semering ali bih preventivno i ovo zamenio... Promenio Novembar 21, 2025 član guzva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17786 Napisano Novembar 21, 2025 Integrisan, 9768 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne preventivno već obavezno treba zameniti semering, o-ring i bolcnu ako je napravljen trag na radnom delu bolcne.....da bi posao imao smisla. E sad, koje su dimenzije u pitanju ne bi znao. Pozovi Platner/Barel, das VIN broj i to bi bilo to oko delova. Ili skines, odmastis pa vijas alternative. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guzva 5 Napisano Novembar 22, 2025 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam stavio alternativu pa cemo da vidimo sta ce da kaze u buducnosti. 27x3 je bila bas knap i nije mogla da predje preko onog prstena sto ima na radilici,a nista nisam hteo na silu, pa sam stavio ipak 27x2. Lepa je presla preko prstena i za sada deluje sve ok. Videcu da li ce se opet pojaviti neko curenje posto je sada zamenjen i semering i O-ring na bolcni. Bolcna deluje ok sta znam, vidi se samo trag od semeringa na gornjoj strani. Ali ako opet procuri ostala je samo ona da se zameni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...