rboban 1036 Napisano April 15, 2017 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Kod gsxf nema posebnosti u nicemu, tehnologija 80tih...... Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1849 Napisano April 15, 2017 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano April 18, 2017 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Poceo je da me zeza ler gas poslednjih par dana, pa sam na svoju ruku sraf na karburatoru okrenuo suprotno od kazaljke na satu i sad malo bolje radi na nekih 1000 rpm. Ali kad u leru dam gas i naglo pustim malo sporije vraca obrtaje. Moje pitanje je da li sam poremetio rad karburatora ili se tu steluje ler gas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano April 18, 2017 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Mislis na sraf za stelovanje ler gasa sa leve strane motora? Sent from my Lenovo K10a40 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano April 18, 2017 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Da onaj mali crni sa leve strane plasticni.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano April 18, 2017 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Tu se steluje ler gas, na zagrejan motor, preporuka sa upaljenim svetlima... Na 1200rpm Sent from my Lenovo K10a40 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano April 18, 2017 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam zagrejao sam motor i vrteo u smeru kazaljke na satu i nece preko 1000 rpm i onda se javlja taj problem da kad dam gas u leru i naglo pustim sporo vraca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano April 18, 2017 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan samo me interesuje da li moze da se poremeti rad karburatora ako cackam taj tockic? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano April 18, 2017 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto je pretegao, treba ustelovati karburatore.... I sinhronizovati. Filter vazduha u ok stanju? Sent from my Lenovo K10a40 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano April 18, 2017 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Neces nista uraditi karburatorima, tj. poremetiti.... Samo to vec sto si primetio, da sporije vraca gas. Sent from my Lenovo K10a40 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano April 18, 2017 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan iskreno da ti kazem prosli put nisam menjao filter ali cu ga promeniti. Verovatno ih treba ustelovati sto kazes. Ja sam na Karaburmi, Joca mi je najblizi jel ima jos neko da radi karbove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano April 18, 2017 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Za pocetak zameni filter, ili makar tvoj izduvaj na kompresoru u kontra pravcu od usisa... Sent from my Lenovo K10a40 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano April 18, 2017 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala Bobane. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki gsxf 6 Napisano April 18, 2017 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Bos Brod Motocikl: Slaven Prijavi odgovor kao problematičan https://youtu.be/OueDAmWLV6Y pozdrav svima, zna li iko od vas sta se desava sa ovom katanom 600 na video koji je kvar u pitanju! 90tog godista je katana zna li iko ili imao slicne simptome ovome na linku. hvala Послато са Tesla_SP3.1_Lite уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano April 22, 2017 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Dolazi sutra neko iz sekte na otvaranje sezone u bgd? Sent from my Lenovo K10a40 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Maj 9, 2017 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala.kolegi sektasu za zadnju gumu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Maj 9, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Nema hvala nego pivo da platiš! :-D Послато са E5603 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Maj 9, 2017 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gde moze da se nadje stitnik lanca, ovaj odozgo plasticni? I ima li taj deo neki naziv pod kojim mogu da trazim? I vec sam pisao u 'kupujem' polovne gume ako neko ima da proda? Moze ovde, sms, viber 0658928652. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 10, 2017 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan 063697094 imam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Maj 10, 2017 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, bokilic said: 063697094 imam Sutra silazim u civilizaciju pa se cujemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Maj 17, 2017 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Trakice reflektujuce by SERBDUCK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Maj 17, 2017 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Svi se vozate pa tema stagnira?Sent from my Lenovo K10a40 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Maj 21, 2017 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam 20 dana upalio motor, nemam vremena. Toliko o vozanju. A, tema stagnira. Očekivao sam neki datum da će neko izbaciti za viđenje, ali ništa od toga. Ako neko ima ideju, neka napiše. Trakice su legle extra! Meni se dopada! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1849 Napisano Maj 21, 2017 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo spama Yamaha na Predovom krstu A bilo je i ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Maj 22, 2017 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ja napravio krace druzenje sa kolegom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...