tatkonadzeja 141 Napisano Mart 22, 2017 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja manual, i to dosta slika, valjda sve ima. Ako neko zeli mogu vam poslati na mail Mozes meni da posaljes manual kad stignes na dusan_zdr@yahoo.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Mart 22, 2017 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel bih mogao nekako sve odjednom da posaljem posto ovde ne moze da se ubaci.Npr. da okacim negde neki link sa slikama pa ko zeli neka skine. Imam oko 270 fajlova (slika) pa moram u jedno desetak mejlova da posaljem, jer ne moze u poruci preko 25mb. Sad sam kolegi poslao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Mart 22, 2017 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje ti je da zipujes taj folder sa slikama i ubacis u dropbox ili goolge drive i kad se uploaduje okacis ovde taj public link pa da skidamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 22, 2017 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Bolje pravi pdf ako ima neko, bolji kvalitet a i pretraziv je... Sent from my Lenovo K10a40 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Mart 24, 2017 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.dropbox.com/sh/lcfc957o7mvz0gx/AACf8f7ATAFPoLKTB5-P0yXVa?dl=0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Mart 24, 2017 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.dropbox.com/sh/gk3r303oakq71i4/AADajAKgq_BK81i17a35Mtkza?dl=0 https://www.dropbox.com/sh/bvzmxjz7b55u4lq/AADvMRuIhR2-D7Ce1esM5Ve5a?dl=0Evo ga, nadam se da je uspelo. Recite ako ste uspeli da skinete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Mart 24, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Pivo za čoveka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusko011 6 Napisano Mart 24, 2017 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo, hvala puno! Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano April 2, 2017 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan imam da ponudim jako veliki i dugacak vizir za gsx 600 f ili 750 za bolju zastitu od vetra slike mogu da posaljem na email ako nekog interesuje .Trenutno je na mom motoru pa mozete da vidite kako izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano April 4, 2017 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slike vizira na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano April 5, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Zašto motor na doboš? Lep je baš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano April 5, 2017 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan podigao sam i volan od 750 i veliki vizir ali mi ipak polozaj sedenja posle infarkta ne odgovara malo mi bride ruke i ne mogu dugo da vozim bez odmora.Ipak bih da probam neki turing BMW mada se bojim njegove tezine,videcemo kako se odvija trgovina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano April 7, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Vidim na slikama da nemaš fabričke tegiće, moguće da su ovi dosta lakši i zato ima više vibracija na heblovima. Pokušaj sa originalnim, možda pomogne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano April 7, 2017 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan mozda nego sam se umorio vise od nabavljanja ovoga i onoga,ako neko ima te originalne tegice na prodaju da probamo i to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano April 7, 2017 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Napravi ih kod strugara, ja sam pravio teze.mm Sent from my Lenovo K10a40 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano April 7, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Nije lako prilagoditi sve tako da ti odgovara. Ne smeš tako lako odustati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano April 7, 2017 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan setio sam se imam havarisanog scarvera za delove mozda ce njegovi tegici da odgovaraju probacu sutra hvala na ideji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano April 9, 2017 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Sveze od danas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaS 3 Napisano April 9, 2017 U prolazu, 71 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko nekad razmisljao o tome da promeni rep na motoru, i da li je to izvodljivo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10607 Napisano April 9, 2017 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba menjati rep, vec samo taj ruzni far, ubudziti neki lepsi uz minimalne prepravke, al stvarno onaj fabricki je odvratan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaS 3 Napisano April 9, 2017 U prolazu, 71 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan Vidis nisam o tome razmisljao. Stvarno je far odvratan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano April 9, 2017 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Babunovo dupe, tako ga zovu.... Na mom je fabricki kao kod bandita, verovatno moze i na vasim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10607 Napisano April 9, 2017 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Meni lici na klitoris Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaS 3 Napisano April 9, 2017 U prolazu, 71 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha... Nesto se mora menjati, muka mi je kad ga pogledam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano April 10, 2017 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko zna datum i mesto okupljanja ekipe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...